Публикувано Юли 12, 20187 гд Автор Да. Нищо съществено. За къде, на кои дати и колко ще струва и само това е. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 12, 20187 гд Добавял съм от буукинг към уолет - и при мен същата информация като в шота даваше. Не че ми се е налагало в последните години да представям резервацията в хотел, където и да било. Уолет е удобно за самолетни билети, където баркода излиза и на часовника. Така дори не трябва да се вади телефона Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 12, 20187 гд Открих, къде е проблема, за да може да се добавя в Wallet, на app на Booking трябва да е разрешено да ползва локацията на телефона.
Публикувано Март 11, 20224 гд А някой знае ли дали apple wallet-а има някакви допълнителни такси при виза карта на unicredit
Публикувано Март 12, 20224 гд А някой знае ли дали apple wallet-а има някакви допълнителни такси при виза карта на unicreditНяма комисионна за използването на ApplePaySent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 13, 20224 гд Досега четох в сайта и виждам, че вече не се споменава. В самото начало на услугата чарджваха 2% от стойността на сделката/трансфера.
Публикувано Март 13, 20224 гд Ако е имало комисионна, са я взимали от продавача. Ползвам услугата от самото и пускане в България и никога не са ме таксували допълнително. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 3, 20232 гд Малко да избършем прахта с една тема в Reddit за поддържаните в БГ пасове за Уолет
Публикувано Август 3, 20232 гд преди 3 часа, stangen написа: Не цитирай последен пост! Кое по-точно? Тези описаните работят в БГ.
Публикувано Август 3, 20232 гд Кои пасове за портфейла работят? Аз до сега в България само от АйСтайл съм успявал да си добавя една отстъпка в портфейла. Самолетните билети от българският превозвач, не съм успявал да си добавя, от чуждите работи безгрижно. Билетите за градски транспорт не-работят (скоро не съм ползвал обществен транспорт, но не вярвам нещо да се е променило). Може би концертните билети стават, но не съм го проверявал.
Публикувано Август 3, 20232 гд преди 42 минути, venelin111111 написа: Не цитирай последен пост! Всички пасове, които съм описал в темата в Reddit работят - пробвал съм ги лично, затова направих темата е Reddit за да обменим опит кои работят и кои не, и евентуално да направим един пълен списък. Затова съм описал пасовете, които лично съм ползвал. Включително декатлон работи преди 1 час, stangen написа: Не цитирай последен пост! Всички, които съм изброил работят.
Публикувано Август 3, 20232 гд В редит никой не ти пречи да обсъждаш като цяло - твой избор, но тема от форума се обсъжда във форума. Ако имаш да кажеш нещо ново - заповядай! Също така се спазват и правилата за публикуване на постове. След малко няколко ще изчезнат по обясними причини.
Публикувано Август 3, 20232 гд Вече казах каквото имам да казвам, дали е ново или не - всеки си преценява сам за себе си. Смятам, че подобен списък би бил полезен, и понеже така смятам, го направих. За цитирането, съжалявам - моя грешка! Като цяло не очаквах да стане безмислена дискусия, а да обменим опит и да направим един списък, за който го интересува. Няма да копирам списъка тук, ако някой друг има желание - нека го направи. Аз съм коментирал във форума, линка си е линк. Казах просто, че описаните пасове работят, защото съм ги пробвал лично. Ако някой не е успял си е негов проблем - може да пита. Редактирано Август 3, 20232 гд от Dobriyan Benov
Публикувано Август 3, 20232 гд Тоя тъп мазутис как го добави? Даже им свалих скапаното приложение където всичко е на гръцки и искат локален телефон май?То всъщност май нищо не става или пък е толкова сложно че по-лесно се изстрелва совалка от Байконур. За да има смисъл в този пост, защо не се драсне по едно изречение как става работата за всяка карта?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 3, 20232 гд Ще опиша за всяка поотделно как съм я добавил. По принцип си прав за совалката. За Мазутиса ти трябва гръцки номер. Аз използвах това за гръцкия номер https://apps.apple.com/bg/app/sms-virtual-receive-sms/id1558276033 През приложението на Мазутис се регистираш и добавяш в Уолета Можеш да се регистрираш за карта и през сайта с измислен номер, но няма да можеш да добавиш в Уолета Редактирано Август 3, 20232 гд от Dobriyan Benov
Публикувано Август 3, 20232 гд Съюз на българските автомобилисти - тук е описано как се прави - СБА Decathlon - през приложението - приложил съм скрийншот Редактирано Август 3, 20232 гд от Dobriyan Benov
Публикувано Август 3, 20232 гд H&M - през приложението. Приложил съм скрийн. Има един малък надпис Отваряне в Apple Wallet, защото при мен е добавена. Не си спомням какво пишеше преди това, но не е стандартния бутон за добавяне в Уолет. Шел и Икея съм ги добавял преди много време от приложенията. Махнал съм аповете от телефона в момента и не мога да направя скрийн, но 100% от приложенията са добавяни. Билетите, които съм имал и работят - eventim (не за всички събития). Пасовете се добавят през профила в сайта (прилагам скрийн) ePay Go - в мейла получих pkpass (не знам дали работи за всички събития, ползвал съм го веднъж) CineGrand - в мейла има линк към техния сайт и от там се добавя в Уолет
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате