Публикувано Март 28, 20188 гд Разбрах от къде е проблема! Ако някой има същия проблем, ето разрешението!Sent from my iPhone X using Tapatalk
Публикувано Март 29, 20188 гд Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 30, 20188 гд от arm11
Публикувано Март 29, 20188 гд Вярно си е Бета. Поне що се отнася до живота на батерията. А то май си беше най-важната и съществена част от 11.3 ... Пак ще ги храниме ама от утре. Днес ще сваляме и инсталираме.
Публикувано Март 29, 20188 гд X на 5месеца vs 7+ на 1година Редактирано Март 29, 20188 гд от apomarinov
Публикувано Март 29, 20188 гд Първи впечатления на 11.3 върху 6-цата ми. Никаква промяна върху скороста на телефона. Същия шит. За сметка на това докато пиша този пост батерията ми от 58% вече е 51%. Страхотна работа на екипа на еПъл. Заслужават да им освободят няколко болнични легла до това на Скрипал.
Публикувано Март 29, 20188 гд Аз имам чувството, че батерията се исира от тези постоянни ъпдейти, особено ако си бета тестер!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 29, 20188 гд Много поздрави на майка им на всички дето работят по туй нещо наречено iOS. Преди ъпдейта процесора работи на 600MHz, след ъпдейта вика батерията ти е супер, цъкай си на 1400 MHz. Туй всичкото на 6-цата на жената. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 29, 20188 гд Не мога да повярвам, че батерията ми е още на 100% здраве бях се отчаял с 6 и 6с и мислех че занапред ще се скапват все така бързо. Зареждам на всеки ден-ден и половина по всякакви начини - безжично, в кола, с неоригинален адаптер, фаст чардж... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 30, 20188 гд Автор Извинявайте колега Petkoff, но iPhone 6 е модел 2014-та година. Не знам вие от колко време го ползвате, но нали не очаквате този телефон и батерията му да са вечни? Също така и хардуерно, телефон на 4 години продължава да работи с последния наличен софтуер и е напълно нормално да не работи с невероятна бързина. Аз лично продължавам да използвам като втори телефон iPhone 5s, с батерия на 80% здраве и последен софтуер iOS 11.3 без да очаквам, че ще работи като iPhone 7, който също ползвам. Това за което сте платили, това получавате.
Публикувано Март 30, 20188 гд преди 5 часа, Asen_77 написа: Извинявайте колега Petkoff, но iPhone 6 е модел 2014-та година. Не знам вие от колко време го ползвате, но нали не очаквате този телефон и батерията му да са вечни? Също така и хардуерно, телефон на 4 години продължава да работи с последния наличен софтуер и е напълно нормално да не работи с невероятна бързина. Аз лично продължавам да използвам като втори телефон iPhone 5s, с батерия на 80% здраве и последен софтуер iOS 11.3 без да очаквам, че ще работи като iPhone 7, който също ползвам. Това за което сте платили, това получавате. Знам, но съм си свикнал с хардуерния хоум бутон. От 7-цата нагоре бутоните просто ме дразнят. Затова си го държа него. А 10-ката без бутон просто ми е като БМВ без педали и волан ...
Публикувано Март 30, 20188 гд преди 14 часа, londongunner написа: Цитиране на предходното мнение се счита за спам!!! Също 8+ също на 6 месеца.Очаквах да е на 100% ☹️ Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 30, 20188 гд от arm11 Стига с тези огромни скрийшотове!!!
Публикувано Март 30, 20188 гд На мен на Maximum Capacity седи ----. Да не би да е кардиологично умряла?
Публикувано Март 30, 20188 гд Да не би да е сменяна с неоригинална?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 30, 20188 гд По-вероятно е изтрит лог-а, защото му се е ресвал спрингборда. Ако на следващо зареждане не го покаже, значи има проблем.
Публикувано Март 30, 20188 гд Не е сменяна батерията. А и като сменям нещо по телефона ходя само и единствено при Сашо. Той никога няма да ми сложи менталак. Ще видим след време. За сега си работи сравнително добре. Още ме е яд за 10 версия ама карай.
Публикувано Март 30, 20188 гд Какво открих след вчерашния ъпдейт.....Sent from my iPhone X using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.