Публикувано Април 5, 20188 гд Има бъг с ротацията на екрана - спира да работи и само рестарт помага. Вече 2 пъти ми се случва за ден. Друг проблем - 3Д тъча стана още по-зле от на предишния софт. Като отключа телефона, не работи поне 3-4 сек. Почва реденето на иконите. За сметка на това има череп и дракон анимоджита [emoji19]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 5, 20188 гд Почнах да се разочаровам и аз вече. Дори и да успеят да оправят нещата, то дошло време за IOS12.
Публикувано Април 6, 20188 гд преди 17 часа, DreamcatcheR написа: Има бъг с ротацията на екрана - спира да работи и само рестарт помага. Вече 2 пъти ми се случва за ден. Друг проблем - 3Д тъча стана още по-зле от на предишния софт. Като отключа телефона, не работи поне 3-4 сек. Почва реденето на иконите. За сметка на това има череп и дракон анимоджита Sent from my iPhone using Tapatalk Имах бъг с ротацията и се оказа от приложението Split, кеото gogi6 беше промотирал ...
Публикувано Април 7, 20188 гд Качих на 11.3 и съм разочарован от батерията. Топи се по-бързо и от при 11.2.х. Имам чувството, че ползвам среден клас андроид. Редактирано Април 7, 20188 гд от peppu
Публикувано Април 7, 20188 гд Имах бъг с ротацията и се оказа от приложението Split, кеото gogi6 беше промотирал ... Аз да попитам.. Как е възможно, външно приложение да повлияе на работата на заключена операционна система?
Публикувано Април 7, 20188 гд на 4/5/2018 at 23:33, gogi6 написа: Почнах да се разочаровам и аз вече. Дори и да успеят да оправят нещата, то дошло време за IOS12. Каква 12 като не могат с 11 да се оправят? По-скоро да отключат 10 за рестор.
Публикувано Април 7, 20188 гд При мен на 6S 10-тата върви по-гладко отколкото беше с 9-та. Особено осезаемо е при дефолтните анимации (отваряне на папки, скролване из менюта и т.н.). Аз ще съм щастлив да отключат 10.2 за да нямам този малоумен тротлинг при 10.3.3, но в понеделник ще сменям батерията и би трябвало да се оправи. Иначе бях на косъм да ъпдейтна до 11.3, добре, че се зарових малко във форуми и попрочетох това-онова...
Публикувано Април 7, 20188 гд А добре, викам да не е в БГ, че ме интересуваше дали правят рестор!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 7, 20188 гд И мен това ме интересува, защото чух, че отказвали обслужване ако не си на най-новата версия софтуер. Надявам се искрено да не е така, защото това вече няма да го преглътна и ще им спретна голям скандал...
Публикувано Април 7, 20188 гд Е, то аз съм на 11.4, въпроса е да не ресторват, че имам много информация и не ми се гласи пак!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 8, 20188 гд Преди две седмици , на шестицата на жена ми , сменихме батерията в Стратфорд (Англия) . Беше на 10.3.3 и си остана на него. Не сме правили рестор и смяната отне час и половина. Отидохме точно за отварянето на магазина и го взеха веднага. Естествено трябва да е спазена процедурата ( поръчана предварително батерия и получен мейл , че е налична в магазина и са готови, да я сменят) . Резервиран предварително час не е нужен. Няма изискване телефона , да е с последния софт. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 8, 20188 гд Нямам богат опит с държави, извън UK, но с ръка на сърце мога да кажа и препоръчам (що се касае до Apple обслужване, ремонти, подмяна на батерии и апарати), който има възможност да ползва там този род услуги. Не получавам пари от това, което пиша, а го правя с цел да се ориентират хората, нищо повече. Горният пост потвърждава това и се радвам, че има и други хора във форума, които споделят мнението и доволството ми. пп. Христос Воскресе! Здраве, любов, добрина и много късмет за вас и любимите ви хора!
Публикувано Април 8, 20188 гд преди 6 часа, algor написа: Почти съм сигурен, че получваш пари за това, ама айде.
Публикувано Април 13, 20188 гд Моята батерия е сменена в iStyle и не беше правен рестор на телефона. Редактирано Април 13, 20188 гд от nbotov
Публикувано Април 13, 20188 гд И моята беше сменена без рестор и все още съм си на 10.3.3. Много ме сърбят ръцете за 11.3, но въобще няма да ми хареса, ако започне да смуче за половин ден батерията...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате