Публикувано Май 24, 20187 гд Искаш да кажеш, че ти се дублират номерата, но си използваш услугите без проблем, така ли? Sent from my iPhone X using Tapatalk Днес се наложи да направя рестор и всичко се инсталира отлично без да връщам бекъп.Явно нещо се оправи от самосебе си.
Публикувано Май 24, 20187 гд Докато има бъгове най-вероятно.......Sent from my iPhone X using Tapatalk
Публикувано Май 25, 20187 гд В един момент ще излезе 11.4, но кога? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 25, 20187 гд Аз чакам за да разбера дали са поправени разни бъгове от настоящата iOS Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 25, 20187 гд Аз моята батерия я махнах! Дето ще ме дразни . Ще ми падат проценти тука...
Публикувано Май 29, 20187 гд Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Май 30, 20187 гд от arm11
Публикувано Май 29, 20187 гд Този път реших да ъпдейтна през лаптопа,но гледам че има разлика в големината на ъпдейта.На снимката на Деси е 319 мб,а на моята почти 3 гб.Кое не е наред?
Публикувано Май 29, 20187 гд Просто през iTunes преинсталира изцяло, ОТА само добавя промените най-просто казаноSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Май 29, 20187 гд Чудна е, два дни вече и не пада и не пада Иска двуфакторна идентификация за да архивира съобщенията обаче, а аз хич не съм съгласна...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Май 29, 20187 гд Ами не знам, като цъкна тикчето да ги архивира и тях и ми изписваSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Май 29, 20187 гд Деси, при мен е така защото ми е активирана двойната верификация, понеже ползвам външен имейл-клиент, който, за да работи с iCloud задължително трябва да е включена. Не знам защо се притесняваш да я активираш?
Публикувано Май 30, 20187 гд Защото имаше някъкви бъгове и постоянно искаше пароли преди. Сега не знам, активирах я и ще видиме.
Публикувано Май 30, 20187 гд А какво става при проблем с телефона например, когато трябва да се ресторне и нямам друго устройство, на което да получа кода? Затова не съм я включила и явно ще трябва да пренебрегна архивирането на съобщения.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.