Публикувано Март 31, 20188 гд Понеже не си сложил препинателен знак и се налага да гадем въпрос ли е туй чудо ще го приема за питане. Отговора ми е - малко по-голям разход на батериите.
Публикувано Март 31, 20188 гд Нищо не оправят , с всяка актуализация имам чувството, че стават все по зле нещата. От вчера не мога да активирам iMessage и FaceTime. Sent from my iPhone X using Tapatalk
Публикувано Април 1, 20188 гд Някой ако ъпва до 11.3 с надеждата ,че съобщенията най-после ще отидат в облака, да не го прави.Доста изклатен се почуствах....Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 1, 20188 гд "Set as new" ... това ли е магията ? 11.3 Бетон е батерията. Редактирано Април 1, 20188 гд от iNikolov
Публикувано Април 2, 20188 гд При моята 7-ца няма никаква промяна в батерията. Иначе като цяло версията работи добре за сега.
Публикувано Април 2, 20188 гд При мен е 1.98gb от 11.3 на 6s!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Сподели ми какви са ти впечатленията от 11.3 на 6S? Струва ли си да ъпдейтвам от 10.3.3 според теб?
Публикувано Април 2, 20188 гд Незнам, батерията е много зле на 11-та версия, ти прецени!Другото е ок!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 2, 20188 гд Като бързина спрямо 10.3.3 как е, особено в 3rd party апликациите? Колко по -зле е батерията?
Публикувано Април 2, 20188 гд Като бързина е много добре!Батерията ми се топи буквално за часове!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.