Публикувано Април 17, 20187 гд Зареждаш си пари от картата и от този баланс на Apple си пазаруваш, но дали е само това не знам.......Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 17, 20187 гд Как се казва това, къде се намира в менюто?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 17, 20187 гд Setings -> iTunes & App Store -> Apple ID -> View Apple ID -> Add Funds to Apple ID
Публикувано Април 22, 20187 гд Абсолютно , винаги се заричам първа бета да не слагам и винаги слагам и се почва бъг връз бъг ...[emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 24, 20187 гд Току що получих известие, че са пуснали 11.3.1, но засега не излиза OTA.
Публикувано Април 24, 20187 гд Сто процента е bug fixes and performance improvements [emoji3][emoji3][emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 24, 20187 гд Току що получих известие, че са пуснали 11.3.1, но засега не излиза OTA. Има го вече Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 25, 20187 гд От вчера ядове с iMessage. Номера не е активен и върти кръгчето вече 2 ден. Опитах всички познати методи и не успявам. С 11.3 съм след рестор. Смятах да пропусна 11.3.1 , но това ми остава единствен ход.
Публикувано Април 25, 20187 гд Да нямаш сходен проблем като моя който имах?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 25, 20187 гд Е само номера е неактивен. Мейлите са ок. Пращам и получавам, но през мейл. Иначе през Мак-а ъпдейта е 2.72 гб. И Face Time е греда. Ъпдейтнах до 11.3.1 , нямам промяна. Използвах всички съвети от Apple , но промяна няма. Това дойде от нищото. Единствено остава да им звъня,баси. Edit: Успях! Включване и изключване на Restrictions,Face Time, iMessages..рестарт и съм перфектен.
Публикувано Април 27, 20187 гд И при мен така със съобщенията. На мака не се ъдейтват. Стана с отписване от облака и отписване и вписване на ново от съобщенията. Не мисля обаче , че е от 11.3.И при 10 ми се получаваше....Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 1, 20187 гд Оправиха 3d забавянето след отключване на тела [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Май 2, 20187 гд iOS 11.3.1 и iPhone X, не можах да направя шот и затова направих видео. Когато отворя стоковото приложение със снимките се появява сив елемент като черта, на 6S на жена ми го няма този бъг.Лесно ще направя ресет , но дали ще помогне. Не съм качвал бета версии и профили за безплатно теглене на платени Арр. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 2, 20187 гд И как точно да стане ? Ти реинсталирал ли си фото Арр?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 2, 20187 гд Аз пробвах, ама photos не ми дава да ги трия!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Май 2, 20187 гд Как ,ресет на устройството...Лошо е , че едно оправиш друго се преебе и така , иос 11+Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.