Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

прехвърляне на снимки и видео

Featured Replies

Публикувано

Здравейте хора , аз малко като неандерталец , защото имам iphone ot 3 години , ама всеки път щом опра до прехвърляне на снимки и видео става голяма борба :D . По принцип преди бях си включила Icloud photo library и ми беше доста лесно , знаете като си изтеглите на pc-то програмката и като си вкл. телефона всичко се синхронизира и става доста лесно , да си дръпнете снимчиците на компа . Обаче тъй като  с включен icloud , когато разглеждам снимки и съм навън , самите снимки искат няколко секунди да заредят и тази процедура ми дърпа от месечните мегабайти , което мен не ме устройва :D . Та така .. изключих си аз icloud-а за снимки и съответно изтрих и програмата от компа . Сега като включа телефона към компютъра излизат папки в които има снимки , но това далеч не са всички снимки , нали разбирате ако имам примерно 300 снимки в телефона на компютъра ми се показват около 50 :(  ... и всеки път щом паметта на телефона ми е пълна , защото съм с 16GB , а знаете че снимките и видеата пълнят много от паметта , та всеки път вместо да намеря решение на проблема и когато ми се напълни телефона , да си кача снимките на пс-то , аз ги качвам в capture и ги трия от телефона . Не ми се мисли как пък ще си ги прехвърлям от там ... :D  ще падне занимавка ... След дълго и хаотично обяснение , моят въпрос е , как да направя " магията" - трансфер на снимки и видеа от телефона към компютъра без включен icloud photo librery ? Благодаря за вниманието !

Редактирано от Alesq

Публикувано

За тази цел, от няколко години ползвам Гугъл фотос. Снимките се качват в акаунта ти в Гугъл, можеш да ги отваряш/сваляш от всеки комп и при желание/ нужда от място, да си триеш от телефона.

Публикувано

Здравей, ето ти лесен вариант за разрешаване на проблема!

cc19e751b4db80ba04956a3b581531e8.jpg

Ако ползваш macOS operation system ще ти изпратя кракната версия на iMazing, ако ползваш Windows ще трябва да си я намериш за Windows или да си я купиш, като няма да съжаляваш изобщо, защото си заслужава покупката!

https://imazing.com/?gclid=CjwKCAjwrqnYBRB-EiwAthnBFmv7G3qTlgPZlvQxbm4xxw2wJfdvgQrKxvqZvxJDfq6Vvyowl5VL_hoCJBwQAvD_BwE

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Благодаря JmeLche , изтеглих програмата от линка който ми даде . Инсталирах я , свързах телфона излезнаха ми снимките , единствения проблем е че малко забива ама карай , голяма работа това ми е най-малкия проблем за момента :D ! Благодаря отново !

Публикувано

Що не си ползвате безплатния и оригинален iTunes и си спестите проблеми от липса на ъпдейт за новите iOS?

Публикувано

iTunes си остана неразбран за масовия потребител.

Публикувано

"Масовия" го мързи да чете инструкции за употреба, тях ги пишат за балъците и глупавите. Страшна обида за интелекта е четенето на ръководства...

Публикувано

Всеки го мързи да прочете преди да използва даден софтуер/продукт, но истината е, че някой неща са по-добри и по-лесни за употреба от базовите (iTunes). За мен лично няма по-добро копие на iTunes от iMazing-лесно за употреба и най-вече спестява време.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

С риск да ти прозвучи като издървяне или хвалба, ама ползвам iPhone от 19.08.2007-ма, а с iTunes се запознах година и половина преди това(покрай iPod Nano). Пробвал съм всичките "заместители" и познай защо го написах в кавички? За основните функции на телефона няма равен. Виж, ако искаш нещо повече - тогава търсиш други. iTools тряскаше всичко от земята докато Епъл не затвориха приложенията в "пясъчник"(sandbox). Пак опряхме до iTunes...

Публикувано

Отскоро ползвам 3utools, и по скоро откакто забраниха да се режат и качват тонове за звънене и книги с Тюнса :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 4 часа, HMRC написа:

откакто забраниха

К'о каза, к'о? :tooth:

Това никак, ама никак не е вярно. Що се напрягате да доказвате втория ми пост в темата?

Публикувано

Ми аз доколкото се мъчих няма начин вече за рязане и качване на рингтонове май след версия 10.7 или там някъде. Ако греша се извинявам.

Публикувано

Има тема за рязане на песните, ако беше я прочел нямаше да постваш  тук.

Публикувано

Ето как става.

Прочети тази тема, полезна е!

https://bgiphone.com/index.php?/forums/topic/36230-как-да-конвертирам-m4p/

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Редактирано от JmeLche

Публикувано

Няма да споря. По едно време не ставаше свикнах с Тулса и до там. Извинявам се ако съм подвел някой.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано
на 27.05.2018 г. at 16:31, JmeLche написа:

Здравей, ето ти лесен вариант за разрешаване на проблема!

cc19e751b4db80ba04956a3b581531e8.jpg

Ако ползваш macOS operation system ще ти изпратя кракната версия на iMazing, ако ползваш Windows ще трябва да си я намериш за Windows или да си я купиш, като няма да съжаляваш изобщо, защото си заслужава покупката!

https://imazing.com/?gclid=CjwKCAjwrqnYBRB-EiwAthnBFmv7G3qTlgPZlvQxbm4xxw2wJfdvgQrKxvqZvxJDfq6Vvyowl5VL_hoCJBwQAvD_BwE

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Моля за съвет! Не мога да инсталирам тази програма нито Itunes, с Windows съм... къде греша. И на двете ми се изтеглят инсталационните файлове но не ми тръгва инсталацията.

Редактирано от Ileiny

Публикувано

Пробвай да ги стартираш като администратор "Run as administrator" май така беше .

Публикувано
преди 16 минути, JmeLche написа:

Пробвай да ги стартираш като администратор "Run as administrator" май така беше .

Нямам опция като администратор - имам само run

Публикувано

Когато инсталираш .exe го инсталирай като администратор, десен бутон на мишката

Публикувано

С десен бутон на мишката освен run - нямам за администратор. Както и да е.. не успях да инсталирам тази програма, но успях да инсталирам Itunes

Публикувано

Следва тъпия въпрос: твоят акаунт на компютъра администраторски ли е? Ако наистина ползваш XP - там по дефолт акаунтът е админски и бутони липсват. Обаче надали ще инсталираш необходимата версия iTunes или друго. Поддръжката за тази ОС отдавна я няма никаква, по спомен последният тюнс за ХР  е  12.1.3.6 .

Публикувано

Вероятно заради Windows XP не става, лаптопа на който искам да инсталирам е служебен и знам че не се поддържа ОС. Как да сваля снимките от телефона... не знам... а трябва! 

Публикувано

Синхронизирайте си снимките в iCloud, влезте си в акаунта през браузъра на компютъра, цъкате на снимки, селектирате исканите за сваляне и ги запазвате на компютъра си.

Публикувано

Благодаря ви! Ще опитам така! 

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам един въпрос, но ще го задам тук за да не отварям напразно нова тема.

Как е най-добре да се случи прехвърлянето на всички данни от стар iPhone към нов (снимки, видео, контакти и приложения)? Четох за backup с iTunes, а един приятел ми препоръча dr.fone. Ако е през iTunes, трябва ли задължително и двата телефона да бъдат с един и същ iOS? Ако ползвам iTunes, абсолютно ли всичко ще се прехвърли на новият телефон? Дори и настройките?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.