Публикувано Юни 26, 20187 гд Здравейте, Мой познат предлага iPhone 6S 64. Искаше наскоро бартер за моят СЕ. Моето е пълен комплект с гаранция още 4 месеца. Негово е със сменена нова батерия. Дали да му предложа доплащане от моя страна и изобщо заслужава ли си? Защото предната камера е 5 мп, има ресистив тъч ли се води. Абе лек ъпгейд е. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 26, 20187 гд Има и разлика в големината на екрана, което всъщност е основното. Въпроса може би повече е до състоянието на двата телефона!
Публикувано Юни 26, 20187 гд Автор 6s има следи по задния капак. SE държан в калъф, но пак има едно две козметични дефекти. Единствено ме притеснява батерията дали е оригинална. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 26, 20187 гд 3D touch за мен е плюс,така че си заслужава стига батерията да е читава...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 27, 20187 гд Автор Да. Ами колко е едно нормално доплащане от моя страна? 100 лв. добре ли е? Иска ми се по-малко, но не знам дали ще се навие.
Публикувано Юни 27, 20187 гд Сравни цените на моделите в интернет ,но според мен,цената не би трябвала да надхвърля кой знае колко(само заради дизаин).Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 27, 20187 гд Автор Ами харесва ми много. Сега гледам , че батерията показва Service. Мисля си, че не е оригинална. Мога ли да се възползвам от тази програма за смяна на батерии? В iStyle или Creative Center? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 28, 20187 гд Програмата не е дали имаш право на смяна на батерия, а дали искаш да платиш цената за това. Замяната не е безплатна, а при тези фирми май струваше около 60-80 лева. Провери си предварително цените, за да не се изненадаш неприятно след това от допълнителния разход, който трябва да направиш.
Публикувано Юни 28, 20187 гд В Креатив само на ужким е по-евтино, но за бърза поръчка за деня се начисляват още мисля 40 лв беше, а и трябва да се занесе преди 11 часа, а в iStyle си е 65 и става за час. Не трябват документи и гаранции.
Публикувано Юни 28, 20187 гд Това цена на батерия плюс труд ли е 65лв в iStyle или само труда без батерията ?
Публикувано Юни 28, 20187 гд Автор Да , добър въпрос. Това се чудя и аз. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 28, 20187 гд Едно не разбирам аз - толкова трудно ли е да им се звънне един телефон и да се провери в реално време какво, колко и кога. Цял ден чакаш някой да ти напише мнение за нещо, което можеш да получиш като информация за точно 1 минута. Няма лошо и останалите да видят тази информация, но в случая ако това ти е важно да го разбереш по-бързо за да финализираш решението си да замениш твоя за друг iPhone, не знам защо се бавиш. Ако чакаш някой от форума да ти каже - Взимай го това е сделката на века, най-вероятно няма да стане. Хардуерно са доста еднакви като телефони, основната разлика както ти написах и в първия си пост е големината на екрана. Останалото е самото състояние на телефона - ако ти даваш телефон без забележки и стоял винаги в калъф и отсреща получиш телефон който е одраскан и изпускан със сериозни следи от употреба - то избора ще бъде само твой дали да предприемеш подобна замяна.
Публикувано Юни 28, 20187 гд Автор Не. Аз вече го взех. Питам преди да правя нещо. Не знам какво ще правят по тия сервизи. На никой нямам доверие , освен на анонимния потребител по добрите стари форуми. Разбраш ли сега защо питам толкова.
Публикувано Юни 28, 20187 гд Е ти имаш доверие на човека, от който си взел телефона, нямаш на оторизираните сервизи, малко е странно и шансът той да е бъркал в телефона и да е сменял нещо с неоригинално е доста по-голям, но няма значение, щом вече си го взел. Да си го ползваш със здраве и дано не ти създава ядове!
Публикувано Юни 28, 20187 гд Автор Това което ми каза, че батерията е сменена. Дали е оригинална или не, това не сме говорили. Мерси.
Публикувано Юни 28, 20187 гд Би трябвало да я засече ако е качествена и ако всичко е ОК, не да пише service!Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 28, 20187 гд Автор Да. Това ме притеснява. Дали е батерията. И дали няма да ми откажат сервиз, щото е сложена неоригинална.
Публикувано Юни 28, 20187 гд Ами може да, ако се заядат! Мисълта ми е че дори и да не е оригинална, ако е качествена трябва да показва процентите на живот! Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 28, 20187 гд За сигурен сервиз бихме ти препоръчали серфиза на форума. https://alekserviz.com/contact-us/ Всичко което трябва да се направи по телефона ще ти бъде предоставено като информация и ще те попитат дали да го правят срещу съответната сума. Там няма да ти подменят части или подобни неща. Всеки от форума който го е ползвал ще ти потвърди думите ми.
Публикувано Юни 28, 20187 гд Автор Значи сега питах в iStyle...ако не е оригинална, цената е 130 лв. Ако е оригинална е 65 лв. В Creative както винаги не знаят дали правят такива неща с неоригинални батерии и да съм пуснел мейл.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате