Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Бартер iPhone SE 64 за iPhone 6s 64

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Мой познат предлага iPhone 6S 64. Искаше наскоро бартер за моят СЕ.

Моето е пълен комплект с гаранция още 4 месеца. Негово е със сменена нова батерия. Дали да му предложа доплащане от моя страна и изобщо заслужава ли си?

Защото предната камера е 5 мп, има ресистив тъч ли се води. Абе лек ъпгейд е.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Има и разлика в големината на екрана, което всъщност е основното. Въпроса може би повече е до състоянието на двата телефона!

Публикувано
  • Автор

6s има следи по задния капак. SE държан в калъф, но пак има едно две козметични дефекти.

Единствено ме притеснява батерията дали е оригинална.

Публикувано

3D touch за мен е плюс,така че си заслужава стига батерията да е читава...

Публикувано
  • Автор

Да. Ами колко е едно нормално доплащане от моя страна? 100 лв. добре ли е? Иска ми се по-малко, но не знам дали ще се навие.

Публикувано

Сравни цените на моделите в интернет ,но според мен,цената не би трябвала да надхвърля кой знае колко(само заради дизаин).

Публикувано
  • Автор

Ами харесва ми много. Сега гледам , че батерията показва Service. Мисля си, че не е оригинална. Мога ли да се възползвам от тази програма за смяна на батерии? В iStyle или Creative Center?

Публикувано

Програмата не е дали имаш право на смяна на батерия, а дали искаш да платиш цената за това. Замяната не е безплатна, а при тези фирми май струваше около 60-80 лева. Провери си предварително цените, за да не се изненадаш неприятно след това от допълнителния разход, който трябва да направиш.

Публикувано
  • Автор

Пише 65 лв в iStyle.

Публикувано

59 е в Креатив.

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор

Дори без да е в гаранция и документите му да не са в мен?

Публикувано

В Креатив само на ужким е по-евтино, но за бърза поръчка за деня се начисляват още мисля 40 лв беше, а и трябва да се занесе преди 11 часа, а в iStyle си е 65 и става за час. Не трябват документи и гаранции.

Публикувано

Грешка в поста.

Публикувано

Това цена на батерия плюс труд ли е 65лв в iStyle  или само труда без батерията ? 

Публикувано
  • Автор

Да , добър въпрос. Това се чудя и аз. :)

Публикувано

Всичко общо за услугата

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Едно не разбирам аз - толкова трудно ли е да им се звънне един телефон и да се провери в реално време какво, колко и кога. Цял ден чакаш някой да ти напише мнение за нещо, което можеш да получиш като информация за точно 1 минута. Няма лошо и останалите да видят тази информация, но в случая ако това ти е важно да го разбереш по-бързо за да финализираш решението си да замениш твоя за друг iPhone, не знам защо се бавиш. Ако чакаш някой от форума да ти каже - Взимай го това е сделката на века, най-вероятно няма да стане. Хардуерно са доста еднакви като телефони, основната разлика както ти написах и в първия си пост е големината на екрана. Останалото е самото състояние на телефона - ако ти даваш телефон без забележки и стоял винаги в калъф и отсреща получиш телефон който е одраскан и изпускан със сериозни следи от употреба - то избора ще бъде само твой дали да предприемеш подобна замяна.

Публикувано
  • Автор

Не. Аз вече го взех. Питам преди да правя нещо. Не знам какво ще правят по тия сервизи.

На никой нямам доверие , освен на анонимния потребител по добрите стари форуми. Разбраш ли сега защо питам толкова.

Публикувано

Е ти имаш доверие на човека, от който си взел телефона, нямаш на оторизираните сервизи, малко е странно и шансът той да е бъркал в телефона и да е сменял нещо с неоригинално е доста по-голям, но няма значение, щом вече си го взел. Да си го ползваш със здраве и дано не ти създава ядове!

Публикувано
  • Автор

Това което ми каза, че батерията е сменена. Дали е оригинална или не, това не сме говорили. Мерси.

Публикувано

Би трябвало да я засече ако е качествена и ако всичко е ОК, не да пише service!

Публикувано
  • Автор

Да. Това ме притеснява. Дали е батерията. И дали няма да ми откажат сервиз, щото е сложена неоригинална.

Публикувано

Ами може да, ако се заядат!

Мисълта ми е че дори и да не е оригинална, ако е качествена трябва да показва процентите на живот!

Публикувано

За сигурен сервиз бихме ти препоръчали серфиза на форума. 

https://alekserviz.com/contact-us/

Всичко което трябва да се направи по телефона ще ти бъде предоставено като информация и ще те попитат дали да го правят срещу съответната сума. Там няма да ти подменят части или подобни неща. Всеки от форума който го е ползвал ще ти потвърди думите ми.

Публикувано
  • Автор

Значи сега питах в iStyle...ако не е оригинална, цената е 130 лв. Ако е оригинална е 65 лв. В Creative както винаги не знаят дали правят такива неща с неоригинални батерии и да съм пуснел мейл.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.