Публикувано Септември 23, 20187 гд За Apple music винаги си е работило Сири, няма нужда от шорткъти. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 20187 гд Дир бгhttps://www.icloud.com/shortcuts/30ff07e38c2d4fd18e124d5a361dcf03Изпратено от iPhone
Публикувано Септември 24, 20187 гд Какво се случва с този YouTube Downloader? При мен все още не тръгва.
Публикувано Септември 24, 20187 гд Автор Благодарение на приятел. Сваля всичко от You Tube и други сайтове. Може да се опита и с vbox7. Някой питаше... https://www.icloud.com/shortcuts/2dbec485631447e38651e7d6720d1206 Дори защитата от Vevo не е проблем! https://youtu.be/YJutC98m_Ew
Публикувано Септември 24, 20187 гд Ако може някой да направи клипче как точно става свалянето с Multi Host DL,че нещо не се получава при мен.С туб даунлоуда всичко е пушка
Публикувано Септември 24, 20187 гд Автор Прочети внимателно какво пише в прозореца, който се показва! Спазваш стъпките.
Публикувано Септември 24, 20187 гд И аз не мога да се оправя. Не разбирам какво трябва да направя след като копирам линка и затворя страницата... Излиза ми това:Нито със “save to files” става нито, ако пак натисна “run workflow”...
Публикувано Септември 24, 20187 гд Автор Ето: https://youtu.be/YJutC98m_Ew Ще го изтрия след 20 мин. Защо да го триеш? Редактирано Септември 24, 20187 гд от mirror
Публикувано Септември 24, 20187 гд Същото правя и не става. Накрая липсва “Save video” имам само другите две опции...Благодаря все пак за детайлното обяснение
Публикувано Септември 24, 20187 гд При мен работи по същия начин както е показал гогиSent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 24, 20187 гд Да не би да трябва да се инсталира нещо допълнително. Някакъв плейър примерно (имам инсталиран VLC).... И последната причина, която се сещам е iOS-a. На 11.4 съм. Да е заради това?
Публикувано Септември 24, 20187 гд При мен също работи идеално. тествано е на IPad Air 2 . Редактирано Септември 24, 20187 гд от Fatalizr
Публикувано Септември 24, 20187 гд Изключвам , че музиката в тубата е с права и повечето не може да се сваля.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 24, 20187 гд Автор Да не би да трябва да се инсталира нещо допълнително. Някакъв плейър примерно (имам инсталиран VLC).... И последната причина, която се сещам е iOS-a. На 11.4 съм. Да е заради това? Нищо не трябва. Нещо малко пропускаш. Задържаш Copy на желаното качество и после затваряш страницата с “Done” горе вляво!
Публикувано Септември 24, 20187 гд Автор Изключвам , че музиката в тубата е с права и повечето не може да се сваля. Sent from my iPhone X using Tapatalk ProТук не съм много съгласен. Ползвам YouTube++ с платен доживотен лиценз за всички ++Аpps и досега не съм срещал нещо, което да не мога да сваля. С опция видео(4К, 1080...и аудио). Този шорткът MultiHost Dl сваля и Vevo защитени! Поне това което опитах.
Публикувано Септември 24, 20187 гд Изчаквате ли достатъчно време да се свали? При мен доста бавно ги сваля . Но аз задавам MP4- 128kbps.
Публикувано Септември 24, 20187 гд Мисля, че проблема идва от това, че не тръгва да се сваля. Направих клипче, но не знам колко ще е удачно да го кача тук...
Публикувано Септември 24, 20187 гд И аз съм направил клипче но не знам как да го кача от таблета и дали е позволено .
Публикувано Септември 24, 20187 гд Автор В тубата и оттам шерваш. Качи твоя клип, защото моя го трия.
Публикувано Септември 24, 20187 гд Там модераторите едвам чакат да кача нещо подобно. Няколко пъти ми правят забележки заради авторски права .
Публикувано Септември 24, 20187 гд Работи чудесно , при втория линк ми иска да включа von профил. С първият е на шест. Мерси Изпратено от iPhone
Публикувано Септември 24, 20187 гд Гоги това пробвай при теб дали се сваля при мен не иска Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 24, 20187 гд YouTube ++ ми е ясно че става а дали с шорткъта става.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.