Публикувано Декември 14, 20187 гд Автор Няма да има вечно работещ шорткът за YouTube. След всеки ъпдейт на приложението се запушват дупки. Решението е извън Apple Store.
Публикувано Декември 14, 20187 гд След ъпдейт към 12.1.1 не ми остана работещ шорткът. Най-много ми липсва този за зелена зона.
Публикувано Декември 14, 20187 гд Мдааааа, работеше си до преди няколко дена, но след ъпдейт към 12.1.1 ми дава грешка.
Публикувано Декември 14, 20187 гд You Tube dowlander проработи , “синя и зелена зона” също. iOS 12.1.1Sent from my iPhone X using Tapatalk
Публикувано Декември 14, 20187 гд [emoji2][emoji2][emoji2][emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 15, 20187 гд Благодаря на всички за хубавите шорткъти. Перфектна работа вършат Stefan Gadzhalov страхотен шортък си направил, ползвам го редовно
Публикувано Декември 15, 20187 гд Мдааааа, работеше си до преди няколко дена, но след ъпдейт към 12.1.1 ми дава грешка. Да не би да иска наново да му дадеш достъп до SMS -ите? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 17, 20187 гд Ето работещ и подобрен шорткът за платено паркиране. https://www.icloud.com/shortcuts/bbe5bacbe36d4a278d38d20a4541b96aSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 6, 20197 гд https://www.macstories.net/shortcuts/Доста голяма библиотека шорткътиSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 6, 20197 гд При този шорткът за паркирането не ми вкарва автоматично номерът на колата. Пита ме да избера кола, град, зона, слага смс номерът, но долу текста трбва да го вкарвам ръчно. Къде бъркам?
Публикувано Март 7, 20197 гд Ей тук трябва да имаш препратка към избраният автомобил.Ако ползваш само един автомобил, записваш там номера. П. С. Номера трябва да е записан в правилното поле: Сега го тествах — няма проблем. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 7, 20197 гд Благодаря, стана. Просто бях написал номера там където е марката, а полето text ми беше празно
Публикувано Май 3, 20196 гд привет. много се кефех на шорткъта за detailed weather. нещо напоследък обаче се е е преебал превода и даже след рестарт и ново качване не е същият като преди.Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Май 3, 20196 гд Ха и при мен е така, не бях забелязала, няколко дни не съм го ползвала. Странно.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Май 3, 20196 гд Най-вероятно заради някой от ъпдейтите на приложението. Трябва да се направят корекции с някои добавки. Хм! Сега проверих – при мен няма проблем: Превода си е калпав от преди, че ме мързи да си играя. Не го ползвам този шорткът. Променете от “English” на “Detect... “, както е на снимката: Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 13, 20196 гд Здравейте, имам проблем с шорткъта за Синема сити - когато го стартирам ми дава следната грешка: Get dictionary value failed because Shortcuts couldn’t convert from Rich text to Dictionary. Някой може ли да ми каже как да го оправя? Благодаря
Публикувано Ноември 13, 20196 гд При мен преди същия не отваряше приложението и директно виждах всичко в уиджетс, сега ми отваря приложението Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 13, 20196 гд Има някакъв генерален проблем в iOS13 с конверсиите. На мен много работещи automations спряха с грешка за convert from boolean to number и трябваше да преправям всичко. Редактирано Ноември 13, 20196 гд от OXYGEN
Публикувано Ноември 13, 20196 гд Нещо не мога да намеря как се добавяше Сири фраза към шорткът. Къде се е дянало? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 14, 20196 гд Вече не е нужно да добавяш фраза — “Hey Siri” -> “името на Shortcut-a”.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.