Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Заключен iPhone 5S

Featured Replies

Публикувано

А като върна твоята платка , винчетата на ламаринката, върху кабелите сложи ли, като върна платката ?

Публикувано

Ох малии те както са хиляда най различни болтчета едно да си объркал и ядове до небето. И доколкото знам платката си върви с фингърпринт сензора, с чужд няма да работи. Така че и пробването ти може да е да е довело до грешни изводи

Публикувано

Оффф не се сещам,но би трябвало да ги сложа.Може ли да е от това? Ще проверя за всеки случай.

Публикувано

Готово.Оправи се.Разглобих го отново,сложих всички болтчета внимателно и тръгна.Благодаря на отзовалите се.

Публикувано

Сега пък не мога да го активирам.Изписва ми това.c92d41ea4e9f0d82a723aaa91c456da3.jpg

Публикувано

Сложи работеща карта с интернет или направи каквото пише

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не става,пробвах с картата.Преди бях с IOS 9 ,гледам в нета,че има доста случаи с проблеми при активация след ъпдейт до ios11-12.

Публикувано

Да не си с някакъв турбосим или нещо подобно?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Не колега.Телефона е отключена към всички оператори,досега нямах никакви проблеми.

Публикувано
  • Автор

Днес смених Home бутона и без да се вкарвам в ДФУ и iTunes ми засече телефона и от там ресторнах телефона. Всичко е наред.

Не би трябвало този Хоме бутон да играе някаква роля iTunes да ми засече телефона но е факт, след смяната на бутона всичко стана като по книга.

Сега ще сменя и спуканият дисплей и дъщеря ми да прави пак експерименти , Какъв дисплей да сложа на телефона...

Редактирано от miraco
Коркция на текста

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте , наскоро телефонът ми ( iPhone 8 ) беше изгубен/откраднат и ми беше върнат от полицията , но на екрана изписва iPhone is disabled , connect to iTunes. Най-лесно е да го ресторна ,но искам да си запазя информацията отвътре ,която ми е доста важна. Знам си пароли на екран и на iCloud. За съжаление нямам бекъп нито на iTunes ,нито на  iCloud. Чета за програми като imyfone и dr.fone ,но не мога да намеря кракнати версии ,а не ми се дават 50+ долара за нещо,което не знам дали ще ми свърши работа. Имате ли идеи какво да правя или хора,които се занимават с това?
ПП: Съгласен съм и на варианта телефона да се разглоби и да се използва само хард диска за извличане на информацията,ако е възможно?

Публикувано

Отговорът на всичките ти въпроси за съжаление е не.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Защо така го натири, човека се е включил от Shenzhen, Guangdong, Китай за да помогне, а ти го заклейми като спамър ??

• 4 години по-късно...
Публикувано

Здравейте! Съжалявам за проблема с iPhone-а. Този проблем обикновено възниква, когато паролата се въведе грешно няколко пъти. За да отключите телефона, опитайте с рестартиране или възстановяване през iTunes. Въпреки това, аз бих ви препоръчал да опитате инструмента ***********. Той предлага лесно и бързо премахване на iPhone заключванията. Можете да намерите повече информация *** Успех!

mirror: Хайде без глупости!!!

Редактирано от mirror

Публикувано

Интересен първи пост .... Но нормално като за скам потребител да не е прочел правилата на форума. Абсолютно безполезен инструмент ,с цел единствено да ти вземе парите. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.