Публикувано Април 25, 20205 гд Добър ден . Нов съм и не намерих форума , в който да сложа темата , моля ви от сърце не я трийте . Добър ден. Сложих парола , за отплючване на телефона , която е 6 цифри , и всичко се получи както трябва . При заключване на екрана , повече не ми прие новата парола , която е 6 цифри , ами търси някаква парола от Apple ID . Паролата в Apple ID , ми е доста по голяма и съдържа и букви , докъто на екрана трябваше да е само 6 цифри. Този проблем мога да ли да го оправя сам , или да ходя на сервиз ? Телефона е Айфон 6 чистия без с .
Публикувано Април 25, 20205 гд Еми въведи си паролата в Apple ID, след като ти я иска, трябва веднъж да ти я иска, но не и постоянно при отключване! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 25, 20205 гд Автор Паролата от Apple ID съдържа главно букви , а на заключен екран паролата ми е с 6 цифри . в Apple ID имам доста букви една от тях е главна и след това много малко цифри на екрана ми излизат да въведа само цифри това е кода за отключване на екрана на телефона с него имам проблем , и ми излиза , че трябва да въведа паролата на Apple ID , но няма как след като е само 6 цифри на екрана
Публикувано Април 25, 20205 гд Автор П.С в сайта на Apple ID при въведен правилен мейл и парола ми излиза ето това преведено е от гугъл: Не можете да нулирате въпросите за сигурност Нямаме достатъчно информация, за да зададем вашите въпроси за сигурност.
Публикувано Април 25, 20205 гд Автор Аз съм единствения собственик на телефона но какво се получи тази сутрин не мога и аз да си обясня , при положение , че паролата е правилно въведена , за екрана , която е 6 цифри
Публикувано Април 25, 20205 гд Автор П.с , ако премахна уствойството от icloud ,има ли лъч надежда да го оправя ?
Публикувано Април 25, 20205 гд Автор В какъв смисъл как да знам Apple ID? Мейла и паролата ли ? Как да направя това нещо с лаптоп и Itunes ? Моля за помощта на някой специалист , защото аз нищо не разбирам , ще си платя каквото трябва , ще минем на лично съобщение , защото да стигна до сервиз и там не знам колко са специалисти, да не са като мен да объркаме тотално телефона Редактирано Април 25, 20205 гд от sashko1233
Публикувано Април 25, 20205 гд Автор Като задържа home бутона и този отстрани за включването ми излиза бях екран с ябълката и при стартиране на екрана излиза iphone is disabled try again in 15 minutes Редактирано Април 25, 20205 гд от sashko1233
Публикувано Юли 9, 20205 гд За да не спамя излишно на друго място, ще попитам тук. Малкия си заключи телефона iphone 6, забравил си паролата за екрана, icloud паролата я знам. Опитах се да го ресторна през компютъра но непрекъснато дава грешка 9. Пробвах над десет пъти с различни кабели (оригинални) въпросът е заминал ли си е апрата? Четох из нета че проблема най вероятно е хардуерен, айтюнс не може да се свърже с процесора на телефона или нещо подобно. Поздрави!
Публикувано Юли 9, 20205 гд С мака го мъча, имам един лаптоп с уиндоус но там не съм опитвал, но пробвах и с ъпдейт и с рестор на мака. Ще видя коя версия на тюнса да търся и ще го мъча на уин. Да инак компютъра го вижда като вкарам кабела, пита ме, дали ъпдейт или рестор, излиза ябълката с и уж почва да се ъпдейтва и излиза грешката. Благодарско!!! [emoji1303]
Публикувано Юли 9, 20205 гд Ааа чак неприятно, той си е дал своя дан. Купен е преди 5 години. Взех му една осмица на малкия и е щастлив и доволен. [emoji846]
Публикувано Юли 10, 20205 гд Много благодаря за насоките, успях да го активирам с уиндоуския компютър и с най-новия айтюнс. Пробвах преди това с 11.2 но с него излезна друга грешка 1393, след като се ъпдейтна всичко заспа. Благодаря още веднъж и поздрави. Интересното е че с Епълски комп не пожела [emoji846] Забравих да спомена че мина и процедура по яко нагряване със сешоар преди това, с риск да го прецакам, но така или инак не работеше.
Публикувано Септември 7, 20214 гд Първо се извинявам, че вдигам тази стара тема, но не успях да намеря подходяща за моя проблем. Така, сега да обясня - става въпрос за телефона на мъжа ми, който периодично му заключва акаунта. Първо иска да се впише, той въвежда правилната парола и така няколко пъти, докато изпише, че акаунтът е заключен. Следва отключване с въпросите и смяна на парола, или отключване без смяна, но и в двата случая проблемът се повтаря отново и отново след няколко седмици или месец. Нямам идея какво да правя, акаунтът му е негов, създаден преди години специално за айфона, ползва gmail, единственото, което не е направено - не е включена двуфакторната идентификация. При мен нещата са идентични и никога не ми се е случвало да ми го заключва. Проблемът не идва и от телефона, защото е така отдавна, вече трети модел айфон сменя и проблемът си се появява периодично на всеки един от тях. Не ми се иска да включвам двуфакторното идетифициране, защото той има само часовник освен айфона и не знам как ще сработи то с него, ако се наложи. Не знам и дали в това се крие проблемът, тъй като при нас с дъщерята ситуацията е идентична и няма такива инциденти. Сигурна съм, че не бърка паролата, защото се е случвало и аз да я въвеждам и отново се стига до заключване, въпреки че е правилната. Някакви идеи какво да направя, преди да е шибнал Xs-а в земята при поредното заключване?
Публикувано Септември 7, 20214 гд Относно двуфакторната идентификация може да сложиш повече от един телефонен номер и ако той не може да получи sms да го прати на твоя. Two-factor authentication for Apple ID “You should also consider verifying an additional phone number you can access, such as a home phone, or a number used by a family member or close friend. You can use this number if you temporarily can't access your primary number or your own devices.”
Публикувано Септември 7, 20214 гд Деси, кажи му да пие едно узо и да успокои. На мен ми ги правиха тия въртели в края на миналата и началото на тая година, на всеки две седмици. После пролетта всичко спря. Проблемът го имах и на телефоните, и на двата мака. Всичко еднакво с мъжа ти, само аз съм с по-дърти уреди. Птичка им м@йчина, не им щЪ ТФА-то.
Публикувано Септември 8, 20214 гд Може да сте ги откраднали тия апарати и макове? Вие първи собственици ли сте?
Публикувано Септември 8, 20214 гд Някъде на някои от старите устройства му е останал акаунта или има някъде инсталирано приложение с неговия акаунт на друг апарат. При ъпдейт иска парола и като се сгреши повече от три пъти блокира акаунта. Аз едно време имах подобен проблем и го оправих като смених мейла и премахнах от icloud всички излишни оторизирани устройства.
Публикувано Септември 8, 20214 гд Първи собственици сме на всички устройства. А иначе няма вписан на друго място негов акаунт, дори обратното, моя беше вписан заради Sigyc на неговия преди години, но не го ползваше и вече не е, а аз никога не съм имала проблем с моя акаунт. Един единствен негов телефон сме продали, ама го ресетнах и изтрих от клоуда му като устройство преди това. Вторият му айфон е в малката в момента, също ресетнат и изтрит от неговия акаунт, а моя Xs е в него, отново по същата процедура. Никъде не се засичат акаунти, всеки си има свой. Мислех да му правя нов, ама ще видя кога ще имам време, че и контакти трябва да се прехвърлят, да видим дали с новия пак така ще върти номера.
Публикувано Септември 8, 20214 гд Изчакайте. И аз преди време имах същият проблем. С времето изчезна от само себе си.
Публикувано Септември 8, 20214 гд Няма вариант от само себе си да се блокира. Имам малък опит в бранша и Ви гарантирам, че някъде някой му знае акаунта и се опитва да налучква паролата(след като сте сигурни, че няма инсталирано никъде на друго място с неговия акаунт приложение/игра). Може и някъде в нета одобрение да е направил и да си е въвеждал мейла и сега роботите се опитват. Най добре влез в iCloud и смени мейла(не акаунта) и който и да се опитва със стария мейл, няма да има съществуващ такъв акаунт и ще спрат блокировките. П.С. Това за след време ще спре е, ако роботите го изключат от играта или който и да е с инсталирано приложение го изтрие и спре с опитите.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате