Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Неофициално активиране на ЕКГ и AppleCare+

Featured Replies

Публикувано
При мен след ъпдейт на телефона и на часовника, ЕКГ функцията спря да работи. Стария начин за активация със замяна на PLIST файла вече не работи. Чакаме обновяване на хака...дано само намерят вратичка в новата версия

Sent from my iPhone using Tapatalk

Закупен е от Германия в края на 2019 година.Интересното е, че откакто съм го активирала , декември 2019, досега не се беше получавало така. При нито един от ъпдейтите през годината функцията не е спирала да работи. Но сега защо се получи така нямам идея!

Здравейте! Пиша само информационен пост, за хора били в моето положение с апликацията.
Току що, след последните ъпдейти на телефона и часовника, апликацията изненадващо отново започна да работи. Без да се е налагало да правя абсолютно нищо!!!
Сега, може ли някой да ми обясни ка изобщо е възможно това? Наистина…аз немога да си го обясня. А тъкмо мислех в събота да се разхождам до Доспат![emoji38]

• Отговори 181
  • Прегледа 139.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След като министерството на здравеопазването ми отговориха, че не са водили разговори с Apple и че не издават разрешения за подобен тип продукти изпратих запитване по майл на Български институт по мет

• TheBlessedOne
    TheBlessedOne

Неофициална активация на ЕКГ (БЕЗ Jailbreak) Източници: hirakujira | ZW Cai | Redmondpie.com | Dice.bg   Поддържани часовници: Apple Watch Series 4/5 Поддържана ОС за часовник: WatchOS 6.2.

Добавени снимки

Публикувано

Здравейте. Споделям и моя опит с активирането на ECG. Два часовника Series 6, два отделни iPhone 12 Pro всеки със собствен акаунт. Устройствата са за американския пазар. 
Включих на едната карта роуминг и се закачих на Orange RO. На входа на град Лом. Без проблем закачи на 4G и веднага ме допусна до екраните за сетъпване. Със същата карта действай и с втория телефон. Бях сменил регионите на “Romania” и бях изключил “Location services” (не съм сигурен дали беше необходимо). Всички устройства са с последните софтуерни ъпдейти. Към този момент iOS 14.5 и Watch OS 7.4. 

Редактирано от miroslavmh

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Тъкмо съм в Свиленград на разходка. Седнах да хапна пица в едно заведение и си активирах ЕКГ. Спрях локацията ако има значение, вързах се към гръцкия водафон и се активира от раз. Часовника е от Теленор. :) 

EBA0F0CC-2032-45F7-8DEF-8E41FE69E149.jpeg

6D8A4909-CFF5-43D5-B69B-4ED2B5098B87.jpeg

Редактирано от penmark

Публикувано

Супер, сега остава да убедя мъжа ми да идем и ние на разходка някъде натам. Мерси много за инфото, нашите също са теленорски.

Публикувано

Е то не е задължително до там точно - и до Дунава също върши работа

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk

Публикувано

Ми нямам идея от София къде ми е най-близо, не съм шофьор, въпросът е да го навия, другото ще го уточним в движение, че той почти не почива и надали ще иска в почивния ден да се търкаляме на някъде за едното ЕКГ. То реално не е проблем, че не работи, дразни ме фактът, че е така просто и искам да тръгне.

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Най-близо ви е Кулата тогава.
Аз моя го разкарах. Главното за което го бях взел - да гледам картата и да следя колко съм минал от маршрута и колко остава когато съм плянината , нещо не работеше както очаквах.

Публикувано

Мерси! Иначе жалко, че си се разочаровал, аз моя си го ползвам с удоволствие, но имам по-малки изисквания и очаквания. Всъщност три са в къщи - две петици и едно SE и трите се ползват без оплаквания, само ЕКГ дето не го пуснаха свободно, та трябва да се правим на маймуни, това дразни.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Колеги, с последния ъпдейт на watchOS 7.6 току що успях да си активирам ЕКГ в България. 

Според сайта на Apple все още ни няма в списъка, но проработи. Някой друг може ли да тества и да потвърди?

Редактирано от kal1ch

Публикувано

Тъкмо това пишех и аз. Всички сърдечни услуги се активират в БГ.  🤗

Редактирано от penmark

Публикувано

При мен не стана, теленорска петица.
Едит: стана от втори опит.

• Aveliky unpinned this topic
Публикувано

Някой с AW4 може ли да потвърди?

Публикувано

България вече я има и в списъка на страницата на Apple за ECG и IRN.

На моя S4, който беше активиран преди години в Гърция ми каза, че имам ъпдейт за тези функции, когато влязох в Health app на телефона.

Публикувано

Демек, България се е съгласила официално чужда държава да записва медицински данни на нейни граждани. Радвате ли се?

Публикувано

Бъркам ли или данните си стоят само на устройството, освен ако не ги споделиш изрично с дадена страна или приложение? …както си е било винаги досега?

Публикувано

Аз пък не виждам проблем, дори и да ги записва, какво толкова могат да научат от моето ЕКГ, а и да го научат трябва ли да ми пука? Тази параноя за щастие ме е подминала и да, радвам се, че устройството ми функционира пълноценно, както би трябвало по спецификации, щото иначе щях да си взема китайска гривна за 20 лв и да си свиркам. Който иска да се крие, да си вземе Нокия с фенерче, или в краен случай да не си активира ЕКГ-то щото евентуално могат да му го запишат и като му прилошее да му пратят линейка от Щатите.

Публикувано

То си голям проблем, ако ми пратят линейка от болница която не работи с моя здравен застраховател - няма да мога да се разплатя после…

Публикувано

Тя докато дойде ще сме ритнали камбаната, да му мислят наследниците default_wink.png

Публикувано

Еееее искам не искам...

Публикувано

Супер е това. Когато пуснат безкръвното мерене на кръвната захар, ще имаме завършен контролен преглед - с ЕКГ, кръвно, пулс, кръвна захар и може въобще да не ходим по доктори ако всичко е точно.

Публикувано

Остана само безконтактно изследване на урината и лабораториите ще правят само тестове за корона вирус.
[emoji16]

Публикувано

Чакаме Apple да извадят някоя джаджа за урината, че с часовника няма да е удобно. :)

Публикувано

Щом те ще я вадят, кой ще ни е пъхне?[emoji4]

Публикувано

Що да не е удобно, пишкаш върху часовника и той си сменя цвета според изследването, водоустойчив е няма проблем.

Публикувано

Усещам че името на групата юзери с най новия часовник ще бъде нещо от сорта на “препикаващите” или някакво производно. [emoji16]
В тоя ред на мисли, обида ли ще е: да ти пикам на часовника?
[emoji51]

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.