Публикувано Септември 7, 20205 гд Всичко зависи от Министерство на здравеопазването. Мисля, че сега на най-добрия момента да се пише на министерството и да им се обясни, че от тях зависи. Какво мислите? Искате ли да се съберем и да им пишем заедно?
Публикувано Септември 7, 20205 гд Искаме, ама още не "тежиш", за да отправяш такъв призив. Отделно, сегашното министерство е със спорна продължителност на съществуване.
Публикувано Септември 7, 20205 гд Първото ти изречение не го разбрах, но както и да е. Сега е добър момента защото покрай COVID-19 може да мине и Министерство на здравеопазването да "блесне" още.
Публикувано Септември 8, 20205 гд Защо, не си направите среща с палатките на Орлов мост..... [emoji1787]Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 8, 20205 гд Ай нЕма нужда, тъкмо ги поизринаха!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 6, 20205 гд В крайна сметка може ли да се активира ECG на apple Watch series 6 закупен от iStyle Bulgaria без да излизаме от страната
Публикувано Октомври 6, 20205 гд Не, не може. Вземи си го от Extreme Digital, разходи се до някоя съседна държава, като Румъния или Гърция и си активирай функцията.
Публикувано Октомври 6, 20205 гд Аpple Watch 6 купен от UK, с настроен български регион и бг Apple Account, си ги има опциите и се активират. Изисква се само две неща: - Часовника да е купен от страна в която ECG се поддържа. - И по време на активация/на функциите, не на часовника/ да се намира в такава страна. После дори при рестор ако се върне back-up си продължават да работят без нищо допълнително. Ето тук са изброени страните където го има официално. Взимате си го от Edigital /те са Унгарци/ и отивате да пиете едно кафе до Солун или Букурещ или на по късен етап когато пътувате до някъде.
Публикувано Октомври 6, 20205 гд Да разбирам ли че взета от емаг петица няма да мога да я активирам ако отида до съседна страна?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 6, 20205 гд преди 1 час, ML16 написа: После дори при рестор ако се върне back-up си продължават да работят без нищо допълнително. Искам да добавя, че на S4, чиято функция ЕКГ активирах в Гърция, се наложи да му направя ресет и го сетнах като нов, без да връщам бекъп. Оказа се, че ЕКГ все още си работи, но при рестор в сервиз, не знам дали ще е така.
Публикувано Октомври 6, 20205 гд Значи може и само с хапването да си останем от комшиите Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 6, 20205 гд По спомен, може от името на модела в сетингс да се намери за коя страна е предвиден. Остава ти разговор с емаг и евентуално отзивчив служител, ако още не си го купил.
Публикувано Октомври 6, 20205 гд Само не мога да разбера , като си виждате кардиограмата , дали можете да я разчетете!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 6, 20205 гд Най-вероятно не, но пък е адски дразнещо да има функция в любимото устройство, която не работи, поне за мен.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 6, 20205 гд Направих търсене по модела, според мен май е предвиден за Румъния.Моля за вашата помощ, ето го и модела:MWVF2WB/AДописвам: Модела май е предвиден точно за България и Словения, демек ЕКГ само след като се разберат Епъл и нашето министерство Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 7, 20205 гд Къде проверяваш по модел? Моят е MX3R2BS/A от Теленор. Ясно е, че сигурно няма да стане, но ми е интересно да проверя за къде е.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 7, 20205 гд Като изписах модела в търсачката ми и слезнаха оплаквания за този модел, че неможе да се активира! Предимно в Румънският емаг.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 15, 20205 гд От днес след ъпдейт до iOS 14.3 и watchOS 7.2 ЕКГ спира да работи . Някой да знае какъв трябва да е вече plist файла с ЕКГ 2.0
Публикувано Декември 15, 20205 гд Цитат Цитати, цитати...и глоби... Но пък може да активирате Blood Oxygen.. И при мен спря да работи ЕКГ..
Публикувано Декември 15, 20205 гд При мен си работи. В последния ъпдейт е променено това, че вече може да се прави екг при пулс над 100. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 18, 20205 гд Здравейте, преди да ъпдейтна ios 14 и 6.1.3 на часовника си активирах ЕКГ по метода описан тук сега обаче iMazing ми иска по големи права за да редактирам направения бекъп. Не разбирам как тъй като съм администратор на моя компютър. Някой от по вещите да каже ако може как да редактираме бекъп. Редактирано Декември 18, 20205 гд от skpavlov
Публикувано Декември 18, 20205 гд Ако имаш активиран superuser с master password е нормално. Не ти ли вади прозорец за въвеждане на име и парола?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате