Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Неофициално активиране на ЕКГ и AppleCare+

Featured Replies

Публикувано

Не. Какво трябва да активирам/деактивирам на акаунта на мака ли?

• Отговори 181
  • Прегледа 139.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След като министерството на здравеопазването ми отговориха, че не са водили разговори с Apple и че не издават разрешения за подобен тип продукти изпратих запитване по майл на Български институт по мет

• TheBlessedOne
    TheBlessedOne

Неофициална активация на ЕКГ (БЕЗ Jailbreak) Източници: hirakujira | ZW Cai | Redmondpie.com | Dice.bg   Поддържани часовници: Apple Watch Series 4/5 Поддържана ОС за часовник: WatchOS 6.2.

Добавени снимки

Публикувано

Сега ти разгледах шот-а и не виждам да иска нещо специално, само има предупреждение да внимаваш.

Публикувано

Следвах стъпките точка по точка, но като стигна до момента да пренеса файла в преференс нищо не се случва.

Публикувано

При мен след ъпдейт на телефона и на часовника, ЕКГ функцията спря да работи. Стария начин за активация със замяна на PLIST файла вече не работи. Чакаме обновяване на хака...дано само намерят вратичка в новата версия

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ако часовникът е закупен от чужбина направете си разходка до границата с Румъния или Гърция, изберете чужд оператор и си го активирайте и няма да спира да работи след ъпдейти. Миналата седмица активирах една 6 от язовир Доспат с Vodafone GR, после съм я ъпдейтнал без проблем. 

Публикувано

Закупен е от Германия в края на 2019 година.Интересното е, че откакто съм го активирала , декември 2019, досега не се беше получавало така. При нито един от ъпдейтите през годината функцията не е спирала да работи. Но сега защо се получи така нямам идея!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Защо не ми се получава???

Публикувано

Имам стар с джейл. Какво да направя пак ли чрез редакция в бекъпа на джейлнатия и после да върна бекъпа от стария телефон. 

Старата 6-ца се ъпдейтна до 12.5 джейлна се и не иска да се свърже с часовника с OS 7.2 егати....

Редактирано от skpavlov

Публикувано

Приятели нека запалим Twitter 

Аз попитах Apple защо ECG не работи за България

моля коментирай и шервайте и дали това може да се каже че е дискриминация ??? не забравяйте и хаштаговете. 

Публикувано

Ха ха коледния дух. Добре до колкото разбирам това ECG не е достъпно за България, знаеш ли каква е причината да не може да се ползва официално. 

6DF1C4B6-2468-4025-BF1A-A9548D4BEA44.jpeg

Редактирано от silenceworld

Публикувано

Причината не е в Apple, а в Министерство на здравеопазването. Те обаче са заети с друго в момента.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Сериозно ли говорите това. Защото ако е така, то Apple общността в България е мъртва. 2 години  вносителите, гсм операторите, админите на този форум и потребителите не са свършили нищо. 

Още днес ще пиша на Министерството на здравеопазването. Действайте бе хора действайте. Пишете им писма всеки ден докато не го разрешат. 

Публикувано

Току що писах пишете и вие на министерството. Защо гражданите на ЕС имат права които ние не при положение че става въпрос за здравеопазване.

Публикувано

Нека да бъдем будни Българи защото само така може да получим това което желаем. 

F7BF82E9-3F14-4268-81F2-939E0B9F322A.png

Публикувано

И аз получих входящ номер. И Ейпъл отговориха на запитване от сутринта.

0018BAA0-C695-4F94-B4B3-20A764213733.png

Публикувано
1 hour ago, gorgior said:

става въпрос за едни пари , които Епъл иска да прибере от институция, която не желае да им ги дава и с право.

Усещам, че знаете повече от мен. Споделете вашето преживяване, какво направихте за да заработи легално ЕКГ в България. И неразбирам защо институцията трябва да плаща на Епъл, и също така другите държави които са в одобреният спъсък по-големи тарикати или баламурници са от нас че го имат. 

Аз не съм съгласен с неправдата да плащаш за едно и също нещо една и съща цена и фирмата производител да ти дава ограничен продукт. 

Публикувано

За мен лично ЕКГ е необходимо защото два пъти за 2 години излизам от ритъм и ми е изключително важно. Последния път ме деляха 15 минути от електрошокова в интензивното. Така че не ми е каприз. 

Публикувано

Аз излизам през ден и съм на бетаблокери от пет години, но не разчитам на Епъл и мз. Иначе отдавна да съм ритнал. Гогата ако реши да сподели сам, ще видите, че светът не започва(освен в библията) и не завършва с ябълки.

Не искам да звучи заплашително, но на тема форум, общество, кой какво е или не е допринесъл, няма да толерирам второ подобно изказване.

Публикувано

Супер да си направим тема кардиология?

Публикувано

До като работеше съм показвал направено ЕКГ на Доктор завеждащ отделение по кардиология и мнението му беше че е изключително точно. За това се доверих на приложението и след ъпдейта се прецакаха нещата.

Публикувано

После да пишем до А1 и Епъл за 5G-то. Че още го няма, а ползваме новите модели вече 2 месеца.

Публикувано

Да тия 400 GB какво ще ги правим.

Публикувано

И за български език да не забравите да им пишете.

Публикувано

Вие сте изперкали тотално честно, хайде наздраве на всички почваме да гроззим с френдове [emoji8], имам познати шефове на болнични заведения, ако някой , който е излязъл от строя, да поръчваме апарати за кардиограма, оставате тоз часовник на мира ?

Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk

Публикувано

Честита нова година :) я вижте как раздвижихме темата, браво на нас. 

във форума за подръжка на ейпъл прочетох, че ако  iPhone е закупен от държава която подържа ЕГК, то няма значение часовника  от къде е закупен т.е работи. Някои в България дали може да го потвърди, защото моят телефон е от щатите и въпросът ми е ако си купя часовник от БГ дали ще работи?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.