Публикувано Юни 13, 20205 гд Здравейте слушалките на всеки 3 /4 минути се дисконектват и после пак трябва да ги конектвам пробвах да ги рестна както пише в нета но пак същата работа Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Юни 13, 20205 гд Автор Отпреди 2 месеца преди го правеше но по рядко Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Юни 13, 20205 гд Автор Да първа са още са в гаранция покрива ли го гаранцията или нови Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Юни 13, 20205 гд Airpods са капсуловани и нямат отваряне. Като има проблем, би трябвало веднага да ги заменят, докато са в гаранция. След като изтече, става тъжно Дори не знам дали у нас предлагат закупуване на отделна слушалка, както може в страни с епъл Стор. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 13, 20205 гд Закупуване не се предлага мисля, но на нас ни смениха едната по гаранция.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 13, 20205 гд От батерията е. Зареждах 100%, слушах музика 15-20 минути и едната изчезваше. Накрая се принудих да взема про-то.....Дори не знам дали у нас предлагат закупуване на отделна слушалка, както може в страни с епъл Стор. Sent from my iPhone using TapatalkВ айстайл ми казаха, че може да се купи отделна слушалка, но нито цената ми хареса, нито преспективата да имам една нова слушалка и една, която да сдаде багажа след месец-два.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 15, 20205 гд И моите сдадоха багажа. Лявата постоянно отказва. Apple май за пръв път правят нещо като Китайците, изтича гаранцията, и малко след това трябва да си купуваш нови.
Публикувано Юни 15, 20205 гд Не само епъл. С тази мини батерии вътре, какво може да се очаква? Не се отварят, не се ремонтират, и след определен заряд/разряд батерията е чао. След около 2 години и 350лв взимаш нови. [emoji846]
Публикувано Февруари 17, 20215 гд Ще използвам тази тема, за да не отварям нова. Някой сменял ли е батерии на Airpods 1 gen?
Публикувано Февруари 17, 20215 гд Такова нещо няма като услуга. И Епъл не могат да ти го предложат. Капсуловани са и при отваряне няма затваряне. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 17, 20215 гд Мисля, че не може, дават ги, че не могат да се ремонтират, затова и направо ги сменят при дефект.
Публикувано Февруари 17, 20215 гд Батериите на слушалките се сменят. Поне това което съм гледал. И батерии се продават
Публикувано Февруари 17, 20215 гд Ми не знам, водят ги не разглобяеми принципно, но то пък и стъкла сменят, нещо че са залепени върху панела, така че сигурно е възможно. Ако имаш доверие на майстора...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 17, 20215 гд Ето пример. Ше вадя инструментите скоро[emoji1]BGN 9.66 40% Off | Replace Battery For airpods 1st 2nd A1604 A1523 A1722 A2032 A2031 air pods 1 air pods 2 replaceable Battery GOKY93mWhA1604https://a.aliexpress.com/_mOgnR8R
Публикувано Февруари 17, 20215 гд Стискам ти палци най-чистосърдечно, това ще е хирургия виш пилотаж!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 17, 20215 гд Гледах клип в тубата, един пич ги смени сравнително лесно. Даже не си личеше после че са отваряни. Потърси го.
Публикувано Февруари 17, 20215 гд Видеата ги гледах, но исках някой с личен опит. Поръчвам батериите и ще ги метна.
Публикувано Февруари 18, 20215 гд Жена ми ползва първата версия, но батерията вече въобще не издържа (15-20 Мин). Ако намериш някъде да ги правят и аз ще скоча :). Поръча ли вече батерии?
Публикувано Февруари 18, 20215 гд Дано да стане, макар че много би ме притеснявало да правя такива процедури по нещо, което е предназначено да стои в ушите...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 15, 20215 гд Батериите дойдоха, опаковани в пластмасова кутийка и сламка за да не се наранят Другата седмица ще питам в някой сервиз да ги сменят, най-вероятно на форума. Редактирано Март 15, 20215 гд от ML16
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате