Публикувано Ноември 26, 20232 гд Автор Моите “кахъри”, нямат решение за сега. Намерих актуално инфо по различни англоезични форуми и положението, с не съвсем добрия саунд на часовниците, не се е променило с новите модели. Няма читав еквалайзер за тях и може би, причината е в самия хардуер на часовника.
Публикувано Ноември 28, 20232 гд Върни се на предната страница и ще видиш, че колегата писа в последните дни.
Публикувано Ноември 28, 20232 гд Автор Нищо, може и само заглавието на темета да се чете😀 Иначе ползвам Apple Music и все още AirPods Pro u Powerbeats 4, когато карам колело. Тези дни, многократно тествах, дали има разлика или само си внушавам, но съм категоричен, че има разлика. През стрийм, от cellular и WiFi и от записани парчета на часовника. Пробата я правя, като бързо сменям източника, от часовника и от телефона, с едно и също парче, щото слуха се нагажда много бързо. Утешавам се, че часовника за 1700 лв, свири малко по-добре от стария за 800 лв или така ми се иска, за да оправдая харча😀
Публикувано Октомври 6, 2025Окт 6 Автор Я пак аз да си вдигна темата, че още не съм преглътнал качеството на аудиото. Някой с новите S11 и Ultra 3 може ли да сподели, дали има прогрес?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате