Публикувано Октомври 18, 20205 гд Е това за чата е от поне година. До колкото разбрах обсъждането беше за иконата, която се промени след последния ъпдейт. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 18, 20205 гд А, така ли, аз мислех че е само моя?Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 18, 20205 гд Може да си направите каквато искате с Shortcuts. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 2, 20205 гд При мен нещо се бъгна и не излизат тези с които си пиша най отгоре , а ми излизат първи такива с които не пиша .Нещо се размешаха нещата. Някой друг с такъв проблем?
Публикувано Ноември 2, 20205 гд Целят да възстановиш контакт с хората, които си забравил. [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 3, 20205 гд хахах тва беше добро...Не съм го ъпдейтвал от месец, сам се омаза тоя боклук :D
Публикувано Август 23, 20223 гд Скоро ми се наложи да преинсталирам Messenger, след което започнаха проблемите.Почти всеки, който ми пише влиза в спам секцията. За да видя какво са ми писали трябва да влезна в профила си, Message Requests, SPAM и да го видя. Ако отговоря, всичко си идва на място. Не съм от тези, които пазят история, освен ако не е важно. И пак се започва така.Другият ми проблем е, че ако искам да позвъня на някой, трябва първо да му напиша нещо и тогава горе в дясно се появява слушалка и видео разговор.Някой имал ли е тези проблеми и как се решават?П. С. С iOS 16 Beta съм, но това в случаите не е от значение.
Публикувано Декември 5, 20232 гд Здравейте от седмица време при получаване на връзка от фейсбук примерно клипче изпратено по месинджъра като натисна да се отвори го отваря чрез браузера а не директно през приложението фейсбук в настройките е изключено да се отварят чрез браузер?поздрави Редактирано Декември 5, 20232 гд от Lambi
Публикувано Декември 6, 20232 гд Провери в настройките на самия месинджър това дали ти е включено.И има тема за Messenger, защо всеки път нова и нова?https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=9225&share_tid=37103&url=https%3A%2F%2Fbgiphone%2Ecom%2Findex%2Ephp%3F%2Ftopic%2F37103-Facebook-Messenger&share_type=t&link_source=app
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате