Публикувано Март 3, 20197 гд Току-що научих нещо полезно и бързам да споделя - изпратете емоджи луна в месинджъра и се активира dark mode. Благодарности на Джаки Адамов за трика! Тази луна имам предвид, защото са няколко.
Публикувано Март 3, 20197 гд Ако имаше вариант по този начин да се сменя и звука при получаване на съобщение в месинджъра щеше да е яко
Публикувано Март 3, 20197 гд Пробвай да затвориш изцяло приложението и после като го отвориш намери луната, която вече си изпратил и я цъкни два пъти, трябва да завалят лунички и да ти изпише, че е отключен мода, но ако не стане провери в самото меню дали го няма все пак. при мен стана от раз само с изпращането. Редактирано Март 3, 20197 гд от dessyteneva
Публикувано Март 3, 20197 гд Ама после става ли пак дневен мода или?Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro!
Публикувано Март 3, 20197 гд Има бутонче в настройките на профила и можеш да си го върнеш. На първия шот го има. Редактирано Март 3, 20197 гд от dessyteneva
Публикувано Март 3, 20197 гд Ако имаше вариант по този начин да се сменя и звука при получаване на съобщение в месинджъра щеше да е яко [emoji4] Почвай да опитваш с тези икони[emoji23][emoji23][emoji23]
Публикувано Март 3, 20197 гд Шегуваш ли се [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 3, 20197 гд На SE не става трика. При мен на Х от първия път без проблеми.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Март 3, 20197 гд Днес го стартирах на 6S, виж дали си ъпдейтнал! Sent from my iPhone XS max Dual using Tapatalk Pro
Публикувано Март 3, 20197 гд Да до последната версия на iOS e .Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Март 3, 20197 гд Не точно дефолтската ползва жена ми. Аз съм със Gboard и стана от раз но при нея не иска.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Март 3, 20197 гд Прати пет-шест пъти луната. И при мен на седмицата стана от раз, а на дъщеря ми хs-a, чак от шестия път. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 3, 20197 гд Или както казах по-горе затвори изцяло месинджъра и като го отвориш намери изпратената луна и пак кликни на нея, после провери в настройките дали е излязъл бутонът.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 4, 20197 гд Също проверете дали сте ъпдейтнали самото приложение месинджър. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 5, 20197 гд На 6+ изобщо не иска [emoji23][emoji1787]Sent from my iPhone XS max Dual using Tapatalk Pro
Публикувано Март 5, 20197 гд на 3.03.2019 г. at 12:38, dessyteneva написа: Пробвай да затвориш изцяло приложението и после като го отвориш намери луната, която вече си изпратил и я цъкни два пъти, трябва да завалят лунички и да ти изпише, че е отключен мода, но ако не стане провери в самото меню дали го няма все пак. при мен стана от раз само с изпращането. При мен този съвет на Деси свърши работа, пробвай!
Публикувано Март 5, 20197 гд Има и още нещо, това е функция на фейса и зависи не само от ъпдейта на приложението, но и от самия профил, в първите дни може да не е стигнала до всички имам предвид, така ме, ако не става, пробвайте пак на другия ден примерно.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Май 24, 20196 гд Не бях обърнала внимание, но като каза, май всичко се отваря една идея по-бързоSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате