BANNN Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 За тези които обичат да следят своите разговори така, че да не превишават лимита на пакета минути. Call Counter 3 2.3-16 Важно! След инсталация трябва да разполагате с WiFi/3G, за да се активира приложението. thx to Fabius Цитирай
Razer Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Има ли някое крак-че за тая версия или ще се наложи да се купува ? И имам въпрос към теси, които я ползват. Самата програма си пази база данни или и от нея и се махат данните като в Recent след 100-тното ? Имам и още едно въпросче: Как се наричаше този фикс от Сидия, който разширява списъка (Recents) до 1 месец ? Цитирай
simbata Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 Апликацията е много добра, много съм доволен - позволява много точна настройка за засичане на минутите при различните планове (добавяне на номера с безплатни минути, първоначално засичане от 60 сек и т.н.). Заслужава си да се платят 3 долара за нея. 2 Цитирай
Razer Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 Май май ще взема да си я купя програмата, че си заслужава всяка стотинки Няма какво да се мъча с тези кракове и чудесии.. Хайде успешно ви кракване Цитирай
BANNN Публикувано Декември 27, 2010 Автор Публикувано Декември 27, 2010 @Razer, задай 755 права на CallStats.аpp. Цитирай
Razer Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 Не, не и не... егати пущината наистина ще си го купя вече.. направих 14 рестарта придружени с кабел към компютъра Стига толкова съм си мъчил iDevice-а п.п опитвах следните начини: -) Качване на програмата -> пускам я -> изключвам я -> качвам крак-а -> задавам права -> рестартирам = КРАШ -) Изтриване на 2та файла -> рестарт -> пускане -> КРАШ п.п.2 ... А ако трябва да пиша и всички останали неща, които съм пробвал... мале мале Общо взето след всяко действие правя рестарт.. щом 14 рестарта съм направил си пресметнете колко варианти пробвах Цитирай
BANNN Публикувано Декември 31, 2010 Автор Публикувано Декември 31, 2010 Ето един нов метод за кракване на Call Counter. Работи и с Data Counter и SMS Counter. LicenseGenerator 3 Цитирай
Razer Публикувано Януари 1, 2011 Публикувано Януари 1, 2011 Най-накрая... уникално творение... аз програмата Call Counter си я закупих, но имах нужда и от SMS Counter и вече нямаше нужда да давам 3 долара за нея и с това определено става! Евалата! Цитирай
Porter Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 (редактирано) Благодаря GPower, някой може ли да ми прати properties.plist файла, понеже моята версия вече е с изтекъл период, и във файла ми не съществуват стринговете които трябва да променя с тези от генератора. Едит: След няколко рестарта и респринга файла се промени, и успях да променя стринговете. Вече всичко работи! Благодаря! Редактирано Януари 3, 2011 от Porter Цитирай
maveric Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 (редактирано) Здравейте, както при колегата Porter и при мен срока е изтекъл и тези редове от кода ги няма за да ги променя, цяла вечер рестартирам и нищо така са си не се променят. Дали ако някой ми прати този файл ще успея да го заменя? Или ако не да го пренапиша, но ако може някой да ми го предостави за да го направя. Благодаря Ви предварително Редактирано Януари 5, 2011 от maveric Цитирай
Porter Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 (редактирано) Заповядай: http://itunes.apple.com/linkmaker/. Във файла вече е променена датата на изтичане, трябва само да редактираш стринга след <key>ed_c</key> според кей кенератора от дадения сайт по-горе. Успех! Редактирано Януари 6, 2011 от Porter Цитирай
maveric Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Много ти благодаря,замених файла, но няма ефект. Предполагам защото днес ми е изтекъл пробния период и сега като стартирам програмата ми дава съобщението, че трябва да се закупи. Все пак много ти благодаря. Някой да има идея как да я махна така програмата, че да мога да я кача с нов свободен период? Цитирай
Porter Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 (редактирано) А промени ли стринга с кода който се генерира в сайта (<key>ed_c</key> <string>XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX</string>)? При мен проблема идваше от там, че в момента в който стартирам приложението след инсталацията, ми изписва че е траял версия, и да избера да пробвам или да закупя програмата. При избор на опция "Try" приложението се замисляше, и дотам. След респринг пак пробвах, и този път се получи - изписа че траял периода е изтекъл, и необходимите стрингове се появиха в properties.plist файла. ПП Съжалявам, че пиша в темата, а не на лични, но се надявам да помогне и на други с този проблем. Редактирано Януари 8, 2011 от Porter Цитирай
papalin4o Публикувано Май 13, 2011 Публикувано Май 13, 2011 Аз когато променя properties.plist ми пише License Invalid и след това ми показва пак Try Now/ Get License и под него Buy Now. Когато дам на Try Now се замисля малко, примигва и ми изважда същото съобщение. На какво може да се дължи това? Цитирай
snooperchi Публикувано Май 21, 2011 Публикувано Май 21, 2011 Колеги, нещо не успявам да си я наглася като хората... Усетих се, че не трябва да трия Recents, защото почват да се заплитат минутите и не ги показва с точност, но ми е интересно и друго. Става въпрос за Billing Plan-a, кое да сложа за да отговаря на Мтел 60/1 ? Надявам се не ви звуча особено объркано и сте ме разбрали какво исках да кажа? ... Благодаря предварително. Цитирай
dakataegotin Публикувано Май 21, 2011 Публикувано Май 21, 2011 Много практична програма,но си иска занимавка за да се подкара Цитирай
Grievous Публикувано Юли 25, 2011 Публикувано Юли 25, 2011 Call Counter 3 2.3-14 What's new:- bug fix for exclusion number Линк в първи пост. Цитирай
Grievous Публикувано Август 9, 2011 Публикувано Август 9, 2011 Call Counter 3 2.3-16 What's new:- added new billing plans (10/10) - bug fixes (badges for minutes left) Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.