BANNN Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 SMS Counter 3 следи за вашият брой изпратени СМС-и. Важно! Трябва да разполагате с 3G/WiFi, за да се активира приложението. thx to Fabius Цитирай
Toni- Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 (редактирано) Преди ползвах и двете програми, само че не отчитаха правилно...задавам на филтъра дата от кога до кога, то си вадише някакви негови си изчисления. Сега ще пробвам и тези да видя дали има прогрес. EDIT: Инсталирах ги и двете програмки снощи, CallCounter не броеше нищо, може би защото трябва да изчислява тези обаждания след неговата инсталация, SMSCounter от своя страна работеше добре. Но преди малко като ме събудиха за пореден път с обаждане, се оказа, че в Recent списъка с обаждания, вече не се води никаква хронология, нито от приети, нито от пропуснати, няколко пъти говорих по телефона, но нито едно от тези обаждания не фигурираше в Recent. Изтрих и двете програми и нещата си дойдоха на мястото... Редактирано Май 11, 2010 от Toni- Цитирай
pApit0 Публикувано Май 16, 2010 Публикувано Май 16, 2010 Не по темата: CallCounter работи перфектно и съм много доволен ! Цитирай
snooperchi Публикувано Май 21, 2011 Публикувано Май 21, 2011 За да функционира напълно изрядно програмата, не трябва да трия смс-ите или не е проблем? Защото при проверка на оператор ми излизат с 4 повече спрямо тези, които ми казва програмата, че имам... Цитирай
Grievous Публикувано Август 24, 2011 Публикувано Август 24, 2011 SMS Counter 3 2.2-16 What's new:- further bug fix for 160/70 characters sms problem - ability to delete sms from sms counter database (swipe to delete) Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.