Публикувано Август 28Авг 28 преди 10 часа, Grievous написа:Последната бета 27 е много добре откъм батерия. На 70% и се чудя да дозареждам ли, че утре към морето.Абсолютно подкрепям с две ръце - бетата на iOS 27 е по-стабилна и оптимизирана от iOS 26 като цяло, и става дори и за всекидневно ползване. Според номера на бетата, и ако няма някакъв спешен фикс - това се води версията преди RC, която ще се пусне на 09/09, когато е евента за новите айфони.А за батерията не съм имал проблеми изобщо, и мисля че никога, дори и при 26.6.1 - не може да се счупи батерия със софтуерен ъпдейт от Apple. Андроидите правят такива неща.Има някаква тема в Apple Community че има такъв проблем при някои хора, но според мен е от някое приложение, което просто не се отчита, тъй като малко хора се оплакват. Около мен колегите с 26 не са казвали нищоhttps://discussions.apple.com/thread/256345481?sortBy=rank
Публикувано Август 28Авг 28 не може да се счупи батерия със софтуерен ъпдейт от Apple. Андроидите правят такива неща. Това не го казвай повече. Ще те налази половината форум
Публикувано Август 28Авг 28 Хаха, не го казвам като някакво заяждане или с подобна цел, а че като съм чел разни справки за тестове и подобни, в 99% от проблемите които се докладват като бъгове или падане на батерията, се дължи на някой неоптимизиран апп, работещ на заден план, или някаква синхронизация, а не на стоковия софтуер.Така с едно външно приложение за камерата, което тествах и не се затваря автоматично, бях го забравил отворено в джоба няколко часа, и телефона пареше и батерията почти умряла, но нищо в статистиката. Даже се зачудих как не е избухнал телефона, предполагам че няма как де, но се замисля човек.
Публикувано Август 28Авг 28 Никой не споменава заяждане ;) Просто историята(и форумът) помнят версии iOS с неприлично поведение спрямо разхода на енергия.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате