Публикувано Вчера в 06:221 ден преди 10 часа, Grievous написа:Последната бета 27 е много добре откъм батерия. На 70% и се чудя да дозареждам ли, че утре към морето.Абсолютно подкрепям с две ръце - бетата на iOS 27 е по-стабилна и оптимизирана от iOS 26 като цяло, и става дори и за всекидневно ползване. Според номера на бетата, и ако няма някакъв спешен фикс - това се води версията преди RC, която ще се пусне на 09/09, когато е евента за новите айфони.А за батерията не съм имал проблеми изобщо, и мисля че никога, дори и при 26.6.1 - не може да се счупи батерия със софтуерен ъпдейт от Apple. Андроидите правят такива неща.Има някаква тема в Apple Community че има такъв проблем при някои хора, но според мен е от някое приложение, което просто не се отчита, тъй като малко хора се оплакват. Около мен колегите с 26 не са казвали нищоhttps://discussions.apple.com/thread/256345481?sortBy=rank
Публикувано Вчера в 09:001 ден не може да се счупи батерия със софтуерен ъпдейт от Apple. Андроидите правят такива неща. Това не го казвай повече. Ще те налази половината форум
Публикувано Вчера в 10:591 ден Хаха, не го казвам като някакво заяждане или с подобна цел, а че като съм чел разни справки за тестове и подобни, в 99% от проблемите които се докладват като бъгове или падане на батерията, се дължи на някой неоптимизиран апп, работещ на заден план, или някаква синхронизация, а не на стоковия софтуер.Така с едно външно приложение за камерата, което тествах и не се затваря автоматично, бях го забравил отворено в джоба няколко часа, и телефона пареше и батерията почти умряла, но нищо в статистиката. Даже се зачудих как не е избухнал телефона, предполагам че няма как де, но се замисля човек.
Публикувано Вчера в 13:311 ден Никой не споменава заяждане ;) Просто историята(и форумът) помнят версии iOS с неприлично поведение спрямо разхода на енергия.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате