Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Event - Surprise and shine - iPhone 18 Pro/Fold

Featured Replies

Публикувано

image.jpeg

Apple официално обяви специално събитие, насрочено за сряда, 9 септември 2026 г. от 20 ч. Българско време, под слогана "Surprise and shine" („Изненада и блясък“). Това ще бъде първото представяне на iPhone, водено от новия главен изпълнителен директор Джон Тернус.

Основни акценти, които се очакват на събитието:

• iPhone 18 Pro и 18 Pro Max: Очаква се да бъдат оборудвани с новия 2-нанометров чип A20 Pro, собствен C2 модем на Apple и подобрена камера с променлива бленда. Стандартните модели (iPhone 18, 18e, Air 2) според слуховете са отложени за пролетта на 2027 г.

• Сгъваем "iPhone Ultra": Първият сгъваем телефон на Apple тип „книга“, който се очаква да разполага с 5,3–5,5-инчов външен дисплей, 7,6–7,8-инчов вътрешен екран, Touch ID на страничния бутон и цена над $2,000.

• Нови Apple Watch Series 12 и Apple Watch Ultra 4 с подобрени процесори и здравни функции, както и възможни актуализации на Apple TV, HomePod mini и нов смарт хоум хъб.

• Софтуер: Обявяване на официалните дати за пускане на iOS 27, iPadOS 27 и macOS Golden Gate.

Редактирано от ML16

• ML16 changed the title to Apple Event - Surprise and shine - iPhone 18 Pro/Fold
Публикувано

Да видим тази година какво ще предложат (освен по-високи цени). Вече, презентациите им са "още от същото" и почнах да не ги гледам а само да следя за обобщение по медиите.

Публикувано

Аз съм пас, освен за ново Епъл ТВ - евентуално! Ако е само за тия ИИ глупости, ще го пропусна и него. Имам две, последното поколение и си работят супер! остава и някой от операторите ни, да разбере , че има такова устройство и пусне апликация за гледане на ТВ. Заради телевизията държа две андроид тв-та - Nvidia Shield Pro и Dune HD Homatics Box R 4K Plus, като второто има нова генерация от няколко дена, която хич не е лоша като характеристики и цена (отчитайки реалностите с цените) !

Публикувано

Аз все още си ги чакам всичките Apple събития с интерес - най-много WWDC и след това септемврийското събитие. Тази година особено, тъй като се предполага че ще преоткрият сгъваемите телефони, и реално този на Apple ще има ефекта на първия iPhone или като на iPhone X. На мен лично са ми интересни сгъваемите, но не виждам смисъл за лично ползване, поне за момента, независимо от цената. Комбинацията от телефон и таблет си ми е по-смислена.

И най-важното според мен - Apple дори да правят малки стъпки, поне правят иновации и смислени промени, за разлика от андроидите, които са замръзнали някъде от преди 5-6 години, и са по-скучни от реч на президента, и дори да иска човек няма какво да го впечатли там.

А и тази година имаме нов CEO, по-млад, по-смел, така че очакванията определено са големи.

Публикувано

В интерес на истината, самите продукти, които обявяват вече рядко ме впечатляват, но продължавам да следя презентациите хем за да съм в крак с новостите, хем защото видео монтажите им винаги са на върховно ниво и често ми пълнят душата.

Публикувано
  • Автор

@Veselin Panov аз на AppleTV гледам телевизия с InViVo и съм доволен.

Публикувано

Говорим за различна "телевизия". Аз имам предвид, А1, вивашит, йетел, никой от тях няма апп за Епъл ТВ или възможност за гледане с различен от техния апп. Иначе ИПТВ плейсилсти могат да се гледат с което приложение ти е по джоба, щото безплатните не струват, а хубавите за платени и то както се научиха измекярите, "на абонамент" а не на покупка!

Публикувано

В Пловдив, Cooolbox, имат апп за apple tv от години ,но определено не бих го ползвал. Имах безплатен тест , не ми хареса като работа, доста дървено.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Събитието започва след няколко часа

Публикувано

Те току-що Samsung ли представиха или само така ми се струва?

Публикувано

Според мен показаха първият фолд, който реално има смисъл и софтуерно и хардуерно, и който няма нищо общо с досегашните слаби опити на другите компании. Особено софтуерно съм много приятно изненадан, както и от камерата под дисплея и най-вече от възможността да се ползва Apple пен.

Публикувано

Жалко, че няма къде да го поставиш епъл пен. Ако са успели да направят дисплея да не е вълнообразен, може и да си го купя.

Публикувано

Мен главно ми хареса и ще си го взема. Най-после нещо ново!

Публикувано

Май приключиха с Pro Max?!

Публикувано

Значи на пролет да очакваме бюджетните и може би Air.

Публикувано
преди 12 минути, mirror написа:

Жалко, че няма къде да го поставиш епъл пен. Ако са успели да направят дисплея да не е вълнообразен, може и да си го купя.

100% ще има някой кейс с място за пенсила, аз си взех такъв и е доста удобен, да не ти пречи като не го ползваш.

IMG_7085 Large.jpeg

Публикувано

Има Pro Max, просто не съм го видял 😂.

Публикувано
преди 5 минути, mirror написа:

Има Pro Max, просто не съм го видял 😂.

Друго имаше предвид колегата.....

Публикувано

Хареса ми, бих си го взел, но за съжаление отдавна бърнаутнах към технологии и към всичко, дори към 5минутната тръпка при закупуването и като цяло нищо интересно не правя на сегашния си телефон, за да ми е любопитно да го правя на фолд.. затова съм си с 15про още

Публикувано

На мен фолда доста ми допада, размера, функциите, новата визия на iOS - всичко.

Но ми липсват две неща - телекамерата и екшън бутона. Като човек който ползва постояно шорткъти, този бутон супер много го ползвам, и даже и на айпад го искам.

Публикувано

Имах лека надежда, че iWatch Ultra 4 ще ме изненада и ще поискам да си го взема (за да сменя Ultra2 от първите), ама не се случи. Сигурно ще забърша един Дуо за жената, че нейната 16ка про вече е за смяна.

Публикувано

Аз си чакам АТВ-то. Ако го пропуснат, и аз пропускам.

Публикувано

оставам си с 15-ката и чакам новия еър.

защо бихте си купили тоя фолд телефон, изглежда ми бая кашкавален и неудобен?

Публикувано
  • Автор

Хареса ми Duo! Смятам да го пробвам тази година. За мен неща, които са по слаби и ще работят върху тях в последващите итерации са батерия, камера и FaceID.

От към software изглежда доста оптимизирано!

Публикувано

На видеата изглежда брутално грозен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.