Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Unlock на iPhone 3G/3GS/4 чрез Ultrasn0w

Featured Replies

Публикувано

Много ти благодаря за отговора, в такъв случай ще си остана с 4.1 пък по-натаък ще видим, важното е по-скоро да си го отключа. Още веднъж мерси!

• Отговори 303
  • Прегледа 171.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• ultrasn0w fixer for 6.0 Внимание, това не е нов инструмент, а фикс за iOS 6. Ultrasn0w fixer for 6.0 работи само за iPhone 4 и iPhone 3GS и поддържа следните бейзбанди: 01.59.00 04.26.08 05.11.07

• Заслугата е на целия екип, и в частност–на винаги смелия и нетърпелив тестер Grievous. А "Евала", "Мерси","Благодаря" – с бутона...:sarcasm:

Добавени снимки

Публикувано

Ползвам Iphone 4 16 GB от Мтел, джейлбрей е с redsnow 0.9.6b6 с iPhone3,1_4.2.1_8C148 и когато батерията падне или се изключи телефоне неиска да пуска - стой абълката отпред и нищо повече, натискам power бутона и след това home бутона но пак си стои абълката. Едва след като го мина през редсноу на стъпка Just boot tethered right now тогава тръгва телефона, което е доста неудобно - трябва всеки един момент лаптопа да е с мен. Моля ако някой има решение на проблема да го сподели.

Публикувано

Не умееш да четеш или си "бавен"? Всичко това е описано в първия пост!!!

Неоля, калпав ти е кастъма. Аз съм с ultrasnow 1.2 , под 4.1 Pwnage custom, активиран с карта О2 и нямам никакви проблеми. "Всичко е от снега", ама от другия сняг - сноубрийз. Освен това, поребителят когото си цитирал, е насочил тези с 4.2.1/06.15 към активация с карта!

Публикувано
  • Автор

Не, той чете, ама не систематично, а кълве оттук–оттам, затова хич не е стигнал до това, че да му е ясно какво е "tethered boot" и какво – "untethered"....

Публикувано

И на мен ми направи впечатление на един ФЗ че с новият снежец много гълта ток и затопля, затова и аз избрах 1.1.1.

Лошото е че занапред ще става още по трудно на всички с ФЗ телефони, защото от Apple явно много труд вкарват в новите ББ и ще става още по трудно да се намират пролуки.

Вече колко време стана и не може да се разбие 02.10.04.

Добре че с джейла засега не е така.

Публикувано

Винаги може да се разбие! Отнема много време, защото всеки от хакерите се бори за насъщния всеки ден, както и ние - ънлокването е само хоби, не е платена работа. Шериф Хашим например, е детски неврохирург, направете си сами извода.

Публикувано

Здравейте,

това ми е първото писание във форума. Имам 3GS 8G, с операционна система 4.1 и firmware 05.14.02.

Прехвърлих се от Глобул на Виваком и се оказа, че не мога да си ползвам телефона с новата карта.

Мой приятел го джейлбрейкна със Cydia. Но го достраша да отключи модема, тъй като тогава (2ри декември) нямаше подходящ и сигурен софтуер.

Та бихте ли ми помогнали - дали е излязла версия за тази комбинация на моя телефон и какво трябва да направим, за да си ползвам IPhone-a като телефон, а не като IPad.

Благодаря предварително

Публикувано

http://bgiphone.com/index.php?app=ccs&module=pages&section=pages&folder=&id=10

Може и да попрочетеш преди да питаш :mad:

Публикувано

На мене инструмента ми показа че телефона ми може да се отключи с Ултраснол а нее така и сега незнам как да го отключа ако някои знае как ще съм му благодарен!

iOS Версия 4.2.1 BaseBand: 05.15.04

Jailbreakable:

Jailbreak се поддържа redsn0w 0.9.6

Unlockable:

Unlock се поддържа чрез Ultrasn0w, но трябва да сте с iOS 4.1/4.2.1 и да jailbreak-нете чрез redsn0w 0.9.6b5 или PwnageTool 4.1.3 Unlock Edition

Публикувано

То си го пише с големи червени букви.

http://bgiphone.com/...8-ultrasn0w-12/

http://bgiphone.com/...3g3gs-bb-61500/

Публикувано

Нека се опитам моя въпрос да е по смислен. Очаква ли се занапред да излезе, директен unlock за iPhone 3G, 4.1, 5.14.02. Простата причина поради която питам е, че много не съм на "ти" с iPhone и не искам да го скапя със покачването на бейсбанда, защото колкото четох пише, че повече са недостатъците. Та въпроса ми е дали се очаква да излезе unlock за 5.14.02 или не, защото вече месец и половина го използвам като iPod. Дано въпроса ми е бил смислен. :smile:

Публикувано

Точно за 05.14 или 05.15 - едва ли скоро, но за някой бъдещ ъпдейт, вероятно да. Всички се занимават с актуалните устройства в момента - 3G е последна дупка на кавала(вероятно и 3GS отива натам).

Edit: Разберете веднъж и завинаги - има ли ънлок, тук ще го намерите веднага! Има достатъчно ентусиасти, които следят новините и веднага ще го качат. Питането за едно и също, всеки ден, не води до нищо друго освен спам.

Edit2: На 3G, BB може да се даунгрейдне до 05.13 чрез fuzzyband, при условие че буутлоудъра е 5.08. Ако не е такъв, а ти се дават кинти - има начин да стане хардуерно на 5.08 и е 100% сигурно.

Редактирано от alxx

Публикувано

Почакай още малко,когато са готови хората ще разберете веднага и ще си отключите телефоните.Моето мнение е да не си вдигаш бейсбенда, до сега си чакал потрай още малко.

Публикувано

"baseband 05.13.04 (4.0/4.0.1/4.0.2/работи и под 4.1, при качен кастъм със запазен бейзбанд)"

Имам Iphone 3G с 4.0.2 baseband 05.13.04. Въпроса ми е откъде мога да намеря кастъм 4.1 със запазен baseband ?

Публикувано

Благодаря ти за бързия отговор !

EDIT:

Изтеглих фирмуъра, но не мога да го сложа през iTunes ? Нещо специфично ли има, когато се слага такъв ? Пробвах да го пусна ръчно в DFU mode, но пак не става

Редактирано от STARS

Публикувано

Ами вземи прочети малко горе линка който ти е дал миро :censored2: пфу........ :get-crazy::pain::beaten:

Публикувано

Здравейте,със ipone 3gs съм, ФЗ ,в момента съм с 3.1.3 и baseband 05.12.01 ,проверих дали може да му се направи джейл и дали има ънлок за 4.2.1 ии искам да попитам само от къде да си сваля firmaware за 4.2.1 Благодаря !

Публикувано

Ама ти сериозно ли...??? http://bgiphone.com/topic/2-aneee-iaeeie-idheaeiaeie-oedhioaadhe-ca-iphone-2g3g3gs4/page__view__getnewpost.

Редактирано от R32

Публикувано

anthonyg, сложиш ли му оригинален 4.2.1 baseband-а ще стане 05.15.04 и начина на отключване се променя, но има голяма разлика!

baseband 05.15.04 (4.2.1) - нужно е инсталиране на baseband 06.15.00 от iPad. За повече информация Update 2 тук
Публикувано

Има ли някаква възможност за хардуерен ънлок на 4-ката? Че вече не се търпи...

Публикувано

С 3ГС съм стар буут, 4.1 с 05.14.02. Телефона си е джейлнат с limera1n за да сложа бейзбандa на iPad трябва ли пак да правя джейл с redsnow или направо да слагам ultrasn0w? Благодаря!

Публикувано

Трябва да пуснеш redsn0w и да сложиш отметката за инсталиране на iPad baseband-а, иначе как ще го сложиш? Чак след това ultrasn0w 1.2

Публикувано

И завбъдеще като искам да правя update само с custum?

Публикувано

И не само. За повече информация надолу от Update 2 включително тук и тук

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.