Публикувано Юни 30, 201015 гд Работят: - Flickr - PS Mobile - Tap Tap 3 - Apple Store - eBay - Skype - Facebook От Сидия нямам нищо освен ultrasn0w, което естествено работи!
Публикувано Юли 6, 201015 гд Mcall show и при мен работи, само че ми прави бъг, като съм в call lista и натисна срелката в дясно за да добавя нов номер в указателя примерно и ме изхвърля, като го махнах се оправи. Редактирано Юли 6, 201015 гд от mi4openev прекалих със запетайте
Публикувано Юли 7, 201015 гд На мен iBlueNova не ми работи, не активира bluetooth-ta,и като дам на снимки ме изхвърля.3Г ISO 4,оправя ли се, защото нa NcHeSteRUTD каза,че му работи,аз ли правя грешка не знам.
Публикувано Ноември 25, 201015 гд 4.2.1 - Работят: От AppStore - всичко Action Menu Plus Pack AttachmentSaver FolderEnhancer FullScreen for Safari GridTab for Safari iFile Installous iPhonetic 4.2.1 LockInfo + Plugins MCallShow Popup Blocker Recent/CallLog Delete Safari Download Manager WeatherIcon - колебае се YourTube 3G Unrestrictor 4.2.1 - Не работят: Activator - работи с изброените горе MakeItMine MultiCleaner Parallax Ако се сетя за още нещо, ще допълвам.
Публикувано Юли 30, 201114 гд iPhone 4 iOS 5 Работи: Appsync Installous 4 iFile UnlimTones Cydelete Five icon dock Freestore 1.01 3G Unrestrictor Tetherme Safari download plug-in Nospot tweak No page dots tweak Netatalk Tab+ Nospot MobileTermina FolderCloser Не работи: Icon Support InfiniDock InfiniFolders Cyntact Chatpic MyWi Springtomize Unlimitedtones Phone GV Extension SMS GV Extension Gridlock Lib Status Bar Synchronicity Работи с бъгове: SBSettings Activator SwitcherMod WinterBoard PreferenceLoader CallLock MewSeek
Публикувано Август 4, 201114 гд При мен FiveIconDock, iBlueNova работят. А да помоля за iBlueNova от кой Sources мога да я драпна, че нещо не я намирам
Публикувано Август 5, 201114 гд Celeste Bluetooth File Sharing Но не се знае дали ще ти тръгне. Кракнатата версия не работи много добре, ако си го купиш, тогава очаквай нещо повече.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.