Grievous Публикувано Юли 21, 2010 Публикувано Юли 21, 2010 Download плъгин, който позволява да сваляте вашите любими видеоклипове директно от базата данни на YouTube. Приложението е без икона, функцията може да се намери в оригиналната YouTube.app. YourTube HD 2.5-1 Public Beta Версията за iPhone може да свалите от тук. xSellize Цитирай
amigo_maniak Публикувано Август 30, 2010 Публикувано Август 30, 2010 пробвах много пъти,но така и не се появява в "ÿoutube" апликацията ,някакви идеи? Цитирай
Dinko Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 А как се трият добавените клипчета от iPod app Цитирай
matsan Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 Клиповете свалени от YourTube се намират в /var/mobile/Media/YourTube и от там вече можеш да си ги триеш,ако това ти беше питането.Иначе доколкото аз знам не можеш да триеш от Ipod app,защото ще си омажеш тела/таблета Цитирай
Dinko Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 Значи тегля клипа и му давам да го добави в iPod library . След това мога да го изтрия от youtube app , но не и от iPod app. От iTunes на компютъра не се вижда изтегления клип. Цитирай
matsan Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 (редактирано) Аха ясно ми стана сега.Би трябвало да го вижда,но и да не го вижда като синхронизираш така или иначе ще изтрие това,което го нямаш на компа.Поне така мисля,че ще стане.Пробвай и кажи после какво е станало. Редактирано Септември 14, 2010 от Grievous Май не са ти ясни правилата на форума, най вече цитатите!!! Цитирай
Dinko Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 Не се изтриват след синхронизация. Стоят си в iPod app и Videos app. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 А как се трият добавените клипчета от iPod app Я, тръкни, както триеш смс... Цитирай
dani petrov Публикувано Януари 22, 2011 Публикувано Януари 22, 2011 Само да добавя, че преди малко си купих въпросното приложение от Cydia, но за мое огромно съжаление се оказа, че не работи на 4.2.1 Писах на девелопърите, но за момента не са ми върнали никакъв отговор (ако не броя автоматичния отговор на bigboss, който ми обяснява колко много поща имал човека и ако било нещо важно - да съм му писал пак). Ето един линк на който попаднах по темата... Цитирай
mariankata Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 При мен изхвърля от Youtube.app като пипна някое видео. Работи ли при някой на 4.2.1? Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 6, 2011 Автор Публикувано Февруари 6, 2011 Днес кракната изхвърляше и на iPhone 4. Изтрий и инсталирай отново. На четворката се оправи. Тегли, плейва, абе всичко. Цитирай
elwin Публикувано Февруари 9, 2011 Публикувано Февруари 9, 2011 При мен омазва листата със свалените. -инсталирам я -тегля клипче -гледам го -изтривам го -излизам от апликацията и я спирам от мултитаск-а -влизам пак и резултатът е, че сваления клип пак се показва в листата със свалените, но не може да се плейва След преинсталация резултатът е същия. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 12, 2012 Автор Публикувано Февруари 12, 2012 YourTube HD 2.5-1 Public Beta What's new:- compatibility for iOS5 Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.