Публикувано Август 1, 201015 гд Някой има ли идея как да отключа телефона от локскрийна при положение, че долния ред не работи? Просто в момента не мога да стигна до настройките за да пробвам дали фиска работи. СПЕШНО Е ! Редактирано Август 1, 201015 гд от Kaloyan
Публикувано Август 1, 201015 гд Изключи телефона и като го включиш ще имаш достъп, т.е. няма да е заключен :think:
Публикувано Август 1, 201015 гд Не става така. Като го включа си е на локскрийна... Други предложения ?
Публикувано Август 1, 201015 гд Supreme Preferences не може да се инсталира на 4.0 (( Пробвах го вече. Коко, не става ли като прокараш пръст по най-горната част на надписа? При мен го хваща само най-отгоре но поне мога да си го отключвам. А имате ли номер/линк към този сервиз, защото май-натам отиват нещата?
Публикувано Август 1, 201015 гд Supreme Preference работи на 4.0 , пробвал съм го лично, още като излезна 4.0 !!!
Публикувано Август 13, 201015 гд Здравейте, Моя грешка, наистина тръгна Supreme preferences на 4.0 :redface: И сервиза си е обозначен добре, просто не съм се огледал. Дано за момента да не ми се налага да го посещавам, но ще видим.
Публикувано Август 21, 201015 гд Здравейте. Имам въпрос относно горната част на дисплея на iphone 2g 3.1.2. Изпуснах го, след което горната част на дисплея не реагира на никакъв допир. Искам да попитам дали решението е да си сменя дисплея или има някаква друга опция. Благодаря
Публикувано Август 21, 201015 гд И аз като Iv4eTo искам да попитам за горната част на дисплея.Аз съм с 3Г 3.1.2.Благодаря
Публикувано Август 21, 201015 гд И аз като Iv4eTo искам да попитам за горната част на дисплея.Аз съм с 3Г 3.1.2.Благодаря
Публикувано Август 22, 201015 гд Iv4et0 и Mobifon да си оправят профилите докато все още имат време!!! След като това не помага, решението да се смени дисплея заедно с дигитайзера и стъклото (няма кой да се наеме да ги разлепва, за да смени само дигитайзера) Mobifon, General.plist е файл, а не папка естествено, че няма да го виждаш в този изглед на iFunBox.
Публикувано Август 22, 201015 гд След като направих всичко правилно, има лек прогрес, но все пак най-долната част от дисплея не работи
Публикувано Юли 22, 201213 гд Здравейте, фирмуера на телефона ми е 4.2.1. и имам същия проблем с последния ред на тъча. Направих всичко появи се новото меню, но като влезна и няма нищо. Тъча все още не работи. Може ли да ми помогнете?
Публикувано Юли 22, 201213 гд Ремонт, баце. Тая врътка беше за старите фърмуери. Сервиз или пиши на Grievous, той ти е градски.
Публикувано Август 13, 201213 гд Здравейте, А до кой фърмуер според вас работи ? Аз съм с 3.1.2..най-интересното е че не на всяко приложение е нечувствителен.. Направо съм в шах..и страшно дразни..
Публикувано Ноември 29, 201213 гд Здравейте и аз имам същият проблем със първият ред на дисплея когато пиша смс-и трябва да завъртя телефона, ако когато въвеждам парола на уайфай и, ако е със числа немога да пусна числата бейзбанда ми е 04.12.01 решение на проблема има ли?
Публикувано Ноември 29, 201213 гд Софтуерно няма. Вероятно си за смяна на тъчскрийн, ако вече си опитвал с рестор.
Публикувано Ноември 29, 201213 гд Не не съм опитвал, това ми е първият iПродукт казаха ми, че да направя рестор/ъпдейт трябва да има карта в телефона, а ако не е така моля ви кажете как.
Публикувано Ноември 29, 201213 гд А, с този рестор ще трябва ли да инсталирам нещо допълнително на телефона или ще работи както сега си работи без нищо да съм инсталирал?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате