BANNN Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 CallTell е напредък в iPhone комуникациите. Чуйте кой се обажда преди да погледнете телефона си. CallTell казва кой ви се обажда, преди да звънне телефона.Също така работи с текстови съобщения, които може да прочете на глас. Повече настройки в Settings.app. CallTell 4.0 Depends: mobilesubstrate, preferenceloader For iPhone 3GS or iPhone 4. Now supports Verizon iPhone! xSellize Цитирай
BANNN Публикувано Август 24, 2010 Автор Публикувано Август 24, 2010 Не знам дали забеляза, но е само за 3Gs и iPhone4, които имат гласов контрол. Цитирай
v3s0_b0y Публикувано Август 27, 2010 Публикувано Август 27, 2010 Случайно някои да е тествал програмата ,защото при мен се чува много много слабо... !?! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
liomojo Публикувано Август 27, 2010 Публикувано Август 27, 2010 Аз си го закупих и върви идеално. Хората са казали, че силата на звука е тази на айпода не на рингера. Та трябва да си увеличиш звука през айпод и тогава ще ти се чува силно. Цитирай
v!kToR Публикувано Август 27, 2010 Публикувано Август 27, 2010 Здравейте.Пробвах да увелича през ипода както каза liomojo но уви не се получи и на рингера и на ипода волумето е на макс и пак е тихо. Цитирай
liomojo Публикувано Август 27, 2010 Публикувано Август 27, 2010 Да не би да е от крака , аз все пак си я купих? Цитирай
R32 Публикувано Август 28, 2010 Публикувано Август 28, 2010 Пробвай после да влезеш в Recents и кликни на даден абонат на синята чертичка и ще забележиш другия проблем .Изхвърля те от страницата . Цитирай
liomojo Публикувано Август 28, 2010 Публикувано Август 28, 2010 Ами при мен , сега съм на 3.1.3 ,а и когато бях на 4 нямах такива проблеми. Неол , дНес след доста играчка ми се случи и на мен този проблем със сейф моуд. Сега ще пиша на разработчика да си го оправи. Цитирай
emilnenov Публикувано Август 29, 2010 Публикувано Август 29, 2010 Извинявам се ама някой може ли да ми обясни точно как да го инсталирам този файл или трябва да има инсталирана друга програма? прдварително благодаря 2 Цитирай
liomojo Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 При мен официалната си работи, явно е от кракването. Цитирай
B_A_D Публикувано Януари 31, 2011 Публикувано Януари 31, 2011 Аз имам проблем с приложението... не сигнализира обаждания Цитирай
B_A_D Публикувано Февруари 1, 2011 Публикувано Февруари 1, 2011 Има антикрак защита, затова не работи както трябва. Закупена си работи. Пробвайте с iCallAnnounce. Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 18, 2011 Публикувано Февруари 18, 2011 Любопитно ми е докато те предупреждава за предстоящо звънене , дава ли някакъв сигнал на абонатът който ви набира.В смисъл мога ли да откажа на някой разговор без набиращия да разбере ,че на мен ми е звъннал телефона. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2011 Публикувано Февруари 18, 2011 Телефона няма как да разбере, че някой те търси преди този някой да се е свързал с него нали? Цитирай
adept Публикувано Май 19, 2011 Публикувано Май 19, 2011 За жалост основния бъг все още си стои. Ако телефона ви е в тих режим, вибрацията не работи, ако CallTell е активна, а е малко тъпо да деактивираш всеки път програмката като включваш на тих режим Цитирай
copyman Публикувано Май 19, 2011 Публикувано Май 19, 2011 Работи чудесно и на 4.3.3 ... Досега бях с iCallAnnounce, но ме дразнеше факта, че няма регулиране на скоростта на говора и още куп неща които тук ги има ! Цитирай
Grievous Публикувано Декември 13, 2011 Публикувано Декември 13, 2011 CallTell 4.0 What's new:- Updated for iOS 5! - Customize the speech language! - Pick your language voice (when Apple adds more) to match your likings. - Integration with Ryan Petrich's Activator - Silence speaking by the action of your choice. Want a message to stop being read, choose one of Activator's many actions to silence it! - Enable speaking of third-party apps individually! No longer do you have to have EVERY app speak notifications, just pick and choose the one's you'd like! - Redesigned interface for iOS 5! Bug Fixes: - Fixed the bug where phone wouldn't ring - Fixed crashing when receiving text from non 10-digit numbers - Fixed crash when multiple calls/notifications/messages received at the same time Линк Цитирай
tiru_liru Публикувано Януари 9, 2013 Публикувано Януари 9, 2013 Здравейте,инсталнах си приложението което е от Cydia версия 4.0,но въобще не иска да ми говори...може да ми е сърдита ) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.