Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

X2 Soccer 2009

Featured Replies

Публикувано

X2 Soccer 2009 Latest version: 2.1

http://itunes.apple.com/linkmaker/

What's new in Version 2.1
-Added More Games section
-Bug fixes

Една уникална игра за всички футболни маниаци!

Вече излезе!

Компанията, която разработва този футболен симулатор, е партньор на EA Games. Именно те са автори на конзолните версии на игри като, Tiger Woods, Fifa, NFS, NFL, Nascar. Тази компания е Exient и именно те подготвят за нас X2 Soccer 2009.

img0147s.jpgimg00271l.jpgimg1040s.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=6vxsC5SdPkQ

Редактирано от emco83

Публикувано

Супер добра е !!!

Публикувано

ще може ли някой да го качи някаде другаде

понеже нешо не мога да го изтегля :biggrin:

мерси предварително

Публикувано

Играта е доста добра. Не вярвах, че ще може да се направи хубав футбол за тъчскрийн.. Единственият недостатък е, че няма клубни първенства (Англия, Испания и тн), но най-вероятно е заради лицензите.. Чакаме фифа/пес със същия геймплей :biggrin:

Публикувано
ще може ли някой да го качи някаде другаде....................

317243777icon-100x100_a7461_14620386.png

X2 Football 2009- v.1.0

Mirror

[download:1jmh6i91]http://dox.bg/files/dw?a=64d997919a[/download:1jmh6i91]

Публикувано

мерси за линковете :biggrin:

Публикувано

бива бива добра е игрицата яко цъкане става

Публикувано

Малко вапросче?? Защо като се опитам да си кача играта с итунс ми дава че не била савместима с телефона (not compatible) аз сам с Ипхоне 2г ???

Публикувано
  • Автор

Трябва да си с 2.2.1 фирмуер

Публикувано

Играта е адски добра , даже като са добавили финтове става недостижима , но лично на мен ми идва лесна (повечето резултати са ми 7/8:0) и понякога много се отегчавам .

EDIT: Сега видях , че имало промяна на трудността . Да се надяваме , че разликата между опцийте няма да е малка :lol:

Публикувано

и на мен ми хареса но ми се струва доста посна няма клубни отбори като сокера ама иначе бива :)

Публикувано

Жалко ,че няма мулти... :D:sad:

Публикувано
Играта е адски добра , даже като са добавили финтове става недостижима , но лично на мен ми идва лесна (повечето резултати са ми 7/8:0) и понякога много се отегчавам .

EDIT: Сега видях , че имало промяна на трудността . Да се надяваме , че разликата между опцийте няма да е малка :Wink:

На последното ниво по трудност с триста зора им вкарвам гол , да ги бия за сега не си и помислям . При теб как е , имали промяна в резултатите.

Публикувано

Е да , нормално . На най-трудното резултата е 90% равен и останалите да ме бият . С смяната на нвото на трудност и резултата минава постепенно в моя полза . Играя на пред последното и резултатите са с 1-2 гола преднина за мен .

Публикувано

E аз геймър не съм. Принципно не обичам игрите, но това е 3та игра, която ме грабва. Много приятна графика и удобен начин на управление. Друг е върпоса, че нямам идея на каква трудност играя, но от 4 мача и 4те съм 2:2 (даже и след автоголове хаха).

Публикувано

Мен много ме мъчат Холандия на GOOD не мога да ги бия и това си е.(аз играя с Англия).Пробвах предния футбол нямат нищо общо , този е върха.

Публикувано

Върха е да. Вчера съм цъкал до 4. Якото при мен е, че не съм добър играч (щото не харесвам игри) и мачовете на averrage са много интересни. Е от турнира имам загубен само един мач де, но пък най-добрия ми резултат е 4:1. Хахаха. Е така си поддържам тръпката. Иначе цъкам със Sweden, разбираш ли :D

Публикувано

много добра игра, управлението е супер дори и коментатор има :razz:

Публикувано

Ако направят ъпдейт... , в който да включат мулти ще е супер !! :exclaim:

Публикувано

Хора на FW 3.0 тази игра върви ли , че не ми се разделя с нея .

Публикувано

Върви!

Публикувано

Появи се и мод на PES 2009.

180556150721084133421245973983ATUUZWt8lmro6gGo87DB.JPG2687697084227775621245973986EoGYF6sPXEU9xGdVnXNm.JPG129187966799273472112459739894ZRSUnsnQRbr1XJNGauV.JPG7690340316891567851245973992jGiloU3N9n8O8sAB0I23.JPG

Нека някой колега да го качи някъде, защото нета ми е зле и съм го качил само в JohnnyBravoStore.

Публикувано

Pro Evolution Soccer 2009 1.0.1-Mod

9606el1tepesevolutionsojc8.png

Свали

Редактирано от Grievous

Публикувано

Макар, че промените са само козметични, добре им се е получило... Малко са я утежнили май, май.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.