Публикувано Януари 3, 201313 гд някой линк към календар с официалните празници за 2013 с неработни и отработващи дни
Публикувано Януари 8, 201412 гд Работи. Ето ти тук, Илиян няма да се сърди BulgarianOrthodoxCalendar_2014.zip
Публикувано Февруари 23, 201412 гд Има ли ги официалните празници за 2014? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 23, 201412 гд от radkov77
Публикувано Декември 15, 201411 гд Някой да помага адднах файла (в мака) и мислех че има само основните празници/именни дни не подозирах, че всеки ден е празник и сега календара за 2015 ми е фул всеки ден , как да изчистя това чудо Редактирано Декември 15, 201411 гд от profusion
Публикувано Декември 15, 201411 гд Мисля че единственият начин е на ръка, отваряш изгледа за месец или седмица маркираш събитията които искаш да махнеш и ги изтриваш на един път.
Публикувано Декември 15, 201411 гд Аз като стар Гугъл потребител го импортнах през Гугъл календара и съответно от там и го изтрих, като естествено има опции и за редактиране, но аз за себе си установих, че точно този календар не ми е необходим и го изтрих целия. Всичко това направих през компютъра, опцията импорт на Гугъл календара и съответно редакцията му. Хубавото е, че изтриването стана с няколко клика, а не едно по едно или по месеци. Дано тази информация е полезна за някой :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 15, 201411 гд И защо не го импортвате, редактирате или триете директно на телефона ?!?!?
Публикувано Декември 15, 201411 гд След като облака го праща навсякъде, какво значение има на кое устройство оперирам?!
Публикувано Декември 15, 201411 гд Коментирах dessyteneva - всичко това го направих с 3-4 клика на телефона. Иначе всичко което е възможно го правя през компютъра-достатъчно съм кьорав
Публикувано Декември 16, 201411 гд Както казах - стар навик, така съм свикнала и така го направих, честно казано не знам как директно от телефона и не съм се замисляла, ползвам услугите на Гугъл от много време и ми е станало просто рефлекс.
Публикувано Декември 18, 201411 гд Някой знае ли как да export-на всички event-и от календара, а как да създам календар в ics формат?
Публикувано Декември 18, 201411 гд Качи си събитията в облака, обработи си ги после вкъщи и си ги прикачи в драфт в пощата(ако целта ти е да ги имаш под ръка). Можеш и от http://icloud.com да ги експортнеш.
Публикувано Декември 18, 201411 гд В момента набивам ръчно в http://icloud.com Народен календар, Национални и Международни празници. После искам да ги експортна и споделя тук. Народен календар, Национални и Международни празници за 2015. - Редактирано Декември 19, 201411 гд от mirror
Публикувано Януари 30, 201511 гд Странно е, че добавих православния календар от линка, не синхронизира с облака. След рестор на телефона трябва да се качва пак. За първи път ми се случва такова нещо. Някой със същия проблем?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате