Публикувано Септември 27, 200916 гд С този файл процедирам по следния начин: Копирам го на компютъра, променям каквото ми трябва и го замествам на телефона.
Публикувано Септември 27, 200916 гд Стана, мерси много точно това направих и аз. Перфектно това ме тормозеше супер много време, но се получи най-накрая
Публикувано Октомври 24, 200916 гд Някой справи ли се с въвеждането на 123 при карта на сметка (Глобул)?
Публикувано Октомври 24, 200916 гд А може ли да помоля за оригиналния carrier.plist - /System/Library/Carrier Bundles при мен е папка 28405?
Публикувано Октомври 24, 200916 гд Ето този е от /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle carrier.plist Би трябвало и при теб да го има.
Публикувано Декември 7, 200916 гд Може ли да попитам нещо и аз ...? Преди да сложа папката на Мтел 28401, ако не се лъжа, когато влезех в Voicemail ми пишеше нещо от сорта на "няма voicemail-ове" ... След като сложих горепосочената папката като натисна Voicemail се свързва с гласовата поща.. Пробвах всичките кодове и нищо не става, но аз изобщо и не искам да се свързвам с никой. Искам като го натискам да ми излиза отново,че е празно и да не ме свързва с никой. Някой ако може да помогне ще съм благодарен !
Публикувано Декември 8, 200916 гд След като не искаш, защо си сложил папката. Върни се на старата позиция.
Публикувано Декември 8, 200916 гд Папката я сложих за да се появи логото и да се махне досадното forwarding ..... Най вече заради Forward .... където трябваше да давам Dismiss
Публикувано Декември 9, 200916 гд Крайно време е да си оправите профилите. От къде да разбера сега с кой firmware си. Ако си от 3.1.x нагоре защо не забиеш iPhonetic на vlad? С него си решаваш всички тези проблеми. iPhonetic
Публикувано Януари 31, 201016 гд Има ли промени на VIVACOM с версия 3.1.2, че с горе посочените не става нищо
Публикувано Януари 31, 201016 гд Няма промени. Провери дали изписваш правилно кода." *5005*86**123## "
Публикувано Юни 15, 201015 гд На Глобул съм. От сравенително скоро и пуснаха проверката на сметка и за абонаментните планове. При мен обаче процедурата не работи. След като дам зелената слушалка премигва черния екран с please wait и няма промяна. От следните кодове: *#5005*VM#[call] - проверка на voicemail номера *5005*VM*<voicemail>#[call] - задаване на voicemail номер **5005*VM*<voicemail>#[call] - задаване на voicemail номер (алтернативно) ##5005*VM#[call] - изчистване на задания VM номера ми работи само първия. Имам инсталиран iPhonetic - на стандарт е сложено, а voicemail - на гласова поща. С ifile се опитах да променя номера, но пак без успех. Можах само да сменя името на бутона voicemail. Предполагам нещо му пречи, за да не иска да изпълни командите от първия пост.. Какво може да е? пп. промених номера в следния файл: /System/Library/Carrier Bundles/28405.bundle/carrier.plist Някъде другаде трябва ли да се сменя? ЕДИТ: След РЕСТАРТ се оправи. Сега всичко е наред.. Мислех, че респринг е достатъчен, ама явно не е. Редактирано Юни 15, 201015 гд от DreamcatcheR
Публикувано Юни 24, 201015 гд Здравейте, от днес съм на Вива и се опитвам да си проверявам сметката, набирам чисто и просто *123# но винаги ми излиза само следният текст: "412" с ФО 3GS iOS4 съм, иначе си вкарах АПН за нет и ммс и си вървят, остана единствено логото и тази проверка на сметка Някой на вива с iOS4 да потвърди какво вижда при *123# има ли ?
Публикувано Юни 25, 201015 гд При мен се вижда всичко, колко ми е сметката, изразходвани минути/интернет/ и т.н. същото като снимката от 1-я пост
Публикувано Юни 28, 201015 гд Беше прав сега всичко е ок, мерси Редактирано Юни 28, 201015 гд от pe6o666 Цитат
Публикувано Юли 30, 201015 гд Здравейте! Имам Iphone 3G с 3.1.2 , без iPhonetic (незнам дали е нужно изобщо) и съм на сметка с Глобул ... това ли трябва да напиша: *5005*86**123## , защото не се получава .. пак си набира гласовата
Публикувано Юли 30, 201015 гд Aми не се получава да. Погледни ми поста малко по-нагоре. Потърси си в гуугъл .plist editor някакъв, за да стане по-лесно и вътре в carrier file-a смени номера 120 на *123#. Сейваш го и го реплейсваш на телефона.
Публикувано Ноември 12, 201015 гд За Глобул: Проверка на сметка: *123*1# Използвани минути: *123*2# Проверка на трафик: *123*4#
Публикувано Февруари 26, 201115 гд На някой тази подмяна на номера работи ли на 4.2.1 , става въпрос за мтел.
Публикувано Март 29, 201115 гд Аз съм на Глобул. Не успях да го настроя и за това направо го махнах. Инсталирах си NoVoiceMail от Cydia-та
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате