Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Настройване на бутона "Voicemail"

Featured Replies

Публикувано

Процедурата описана в първия пост не работи на хората с Глобулски и МТелски карти които са направили carrier update без значение от това с какъв FW са.

Ако не сте правили такова нещо (carrier update), то тогава сте с FW над 3.0.1 и Глобулска карта или с FW над 4.2 и МТелска карта.

• Отговори 89
  • Прегледа 34,9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• DreamcatcheR
    DreamcatcheR

Aми не се получава да. Погледни ми поста малко по-нагоре. Потърси си в гуугъл .plist editor някакъв, за да стане по-лесно и вътре в carrier file-a смени номера 120 на *123#. Сейваш го и го реплейсваш

Публикувано

Еми аз не съм правил carrier update. Като джейлнах 4.3.2 и не ми се е налагало да правя нищо, при набиране не ми се появяваше досадния надпис. На Мтел съм... не виждам къде може да е проблема...

Публикувано

Чети де :p

Ако не сте правили такова нещо (carrier update), то тогава сте с FW над 3.0.1 и Глобулска карта или с FW над 4.2 и МТелска карта.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Някаква идея за настройка на voice mail бутона при 4s 6.1.2

Публикувано

Аз го премахнах от сидиа с novoicemail иначе въпросните кодове не действат

Публикувано

Не искам да го махам с този туик ,защото като имам съобщение на гласовата поща пак ми излиза червената точка за нотификация, макар, че трябва ръчно да си набирам пощата...

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте! Току що се регистрирах в сайта и не знам към кой да се обърна за помощ. :Angel:

Вчера си свалих IOS 7.0.4 но тази версия не ми е още много позната. На сметка съм на виваком и исках да проверя оставащите ми мегабайти, и въвеждам *123# и набирам , но на миналата версия ми излизаше падащо меню на което въвеждах 1 , 2 или 3 за сметка минути или мегабайти и всичко си беше наред . . . сега с тази версия телефона направо си набира и съответно ми казва че такъв номер не съществува. Как точно става проверката с тази версия. Благодаря Ви предварително. :smile:

Публикувано

А виваком нямат ли кол център? Ако от там не можеш да получиш достоверна и изчерпателна информация...

Публикувано

@Monsitka's

На iPhone 4 с iOS 7.0.4 работи без проблем, току що тествано, вероятно е имало някакъв моментен проблем

Публикувано

Опитай със *#123#

Публикувано

Сметка - *123*1#

Mинути - *123*2#

Публикувано

За Мобилтел има ли подобни "гъдели"? ;)

Публикувано

Мобилтел имат *88 платено по 0,03 лв на разговор, но имат и безплатно меню в телефона където да провериш всички неща.

Публикувано

При Мобилтел *88, ако се свържеш с оператор няма проблем, да, но през меню единствената инфо., която предоставят е колко минути ти остават от включените в месечната такса. Интересно е това, което пишеш за цена към "Обслужване на клиенти", определено си прав, но аз никога не съм плащал, дори в договора ми е отразено. Странен подход за ограничаване на разговорите към *88. Ще задълбая тук, интересно ми е.

Има възможност за някакви справки и в SIM APPLICATIONS, но точно тези, за които говорим ги няма. Остава Vodafone live, където има всичко, наистина. Това, в което не съм уверен е дали е платено или не.

Има едни т.нар. служебни команди, с които можеш да изискваш инфо., и от дивайса си, и от оператора, както и да правиш настройки. Преди време имах един списък, но… NOKIA -та я скъсвах. Истината е, че е много полезно и лесно, стига да знаеш, какво правиш, разбира се.

Публикувано

В Мтел менюто в зависимост от плана можеш да видиш оставащи минути по договор ( към Мтел и други ), оставащи смс-си, текуща сметка. На сайта на мтел мижеш да си провериш и текущото количество иползван интернет според плана ти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.