Публикувано Декември 19, 201213 гд Имам една версия 3.1.1 от лятото, ще пробвам да я сложа нея. Иначе пак няма да я купя тази програма. Ако не стане ще карам с Oplayer.
Публикувано Януари 11, 201313 гд Сега при плеърите е модерно в ъпдейтите да няма "Add" а да има "Remove" Не си плащат за лицензите.
Публикувано Януари 20, 201313 гд нямам звук как се решава проблема изчетох темата ако това ще ме посъветвате Редактирано Януари 20, 201313 гд от jh_ivanov
Публикувано Януари 28, 201313 гд Привет на всички какво ли не изчетох за този или други плеъри. Това което се мъча от доста време насам да направя е да плейвам на buzz player филми от time capsule през afp server. Не намерих други плеъри да плейват от този тип сървър, но забелязах че 720p както и някой видове филмови формати лагват супер много дори някъде не ми разпознава и звука за което става и горе въпрос. Някой друг тествал ли е това нещо и при него ли засича?
Публикувано Януари 28, 201313 гд Трудно ще подкараш HD филми от TimeCapsule на BuzzPlayer!При мен при файл по-голям от 2.5 ГБ крашва приложението!И аз пускам през AFP,незнам през Samba как ще е?!Предполагам същата работа ще е....
Публикувано Ноември 13, 201411 гд Много сериозен ъпдейт!Стриймва към Atv без mirroring;)С MKV опитах...перфектно!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.