Публикувано Октомври 15, 201015 гд BUZZ Player Category: Utilities Date: Sep 17, 2010 Version: 1.1 Size: 13.7 MB Seller: Tran Yen Linh © 2010 BUGUN Software Co.,Ltd Languages: English REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.0 or later What is new in Version 1.1- Add Built-in Network Browser allows user to play and copy files from Widows/Mac/Linux PC and remote FTP servers. (SMB & FTP Support).- Add feature to display embedded subtitle in videos files.- Add feature to allow user to call BUZZ Player to play media files from external application such as mail, readers...- Fix TVOut problem when using AV Component Cable.- Fix screen aspect problem when play DVD file.- Fix bug when play RTSP stream video with authentication. http://itunes.apple.com/linkmaker/
Публикувано Октомври 17, 201015 гд Здравейте,някой дали би могъл да ме светне защо iTunes казва,че апликацията не е съвместима с моя телефон?!?!
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Някой може ли да ми каже как да го направя в нормален формат ,през цялото време ми стои разпънат
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Като пусна HD, и на мен не го смалява достатъчно, знам кой е бутона . Явно трябва да я препипат още.
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Здравейте, аз ли нещо не разбрах, но имам същия проблем - iTunes казва, че приложението не е съвместимо с този iPhone... До колкото видях, програмата е съвместима с iPhone, iPad, iPod touch и изискването е FW от 3.0 нагоре ? Бъркам ли някъде ?
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Гледам с 3G си! Дърпаш версия кракната не за теб! Търсиш в Инсталус armv6 и слагаш нея ако има кракната такава!
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Автор Наистина има проблем с приложението при 3G. Видях, че и другите са с 3G, дори с по-нов фирмуер(явно не е от него). Тествах на моя мобифон, но уви и при мен не тръгна... По мои наблюдения приложението стартира само при 3GS и 4, въпреки че в iTunes не пише, че не е съвместимо с iPhone 3G. Но пък за сметка на това, страницата си върви с много интересен "Customer Review". http://ax.itunes.apple.com/app/id389744738?mt=8
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Тествах на моя мобифон, но уви и при мен не тръгна... Така ли? На моя мобифон върви, че и на домашния го подкарах.
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Утре вечер мисля да ви я предоставя за iPhone3G макар да знам, че ще Ви е тромава
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Автор Ако го направиш и аз ще съм ти благодарен, защото АЗ такова животно не успях да открия, въпреки голямото желание!
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Утре вечер го имате казах! П.П. - Аз все още не мога да подкарам субтитрите.
Публикувано Октомври 19, 201015 гд Много е добър плеъара.Подкарва ми субтитри без проблеми и което е най-важното за мен,плейва всички лослес формати(ape,flac,wav...)Единствено ми липсва да показва до коя част на файла си стигнал при последното пускане на плеъра,както е при Oplayer
Публикувано Октомври 19, 201015 гд Някой с 3G да пробва това дали ще му тръгне, ако не довечера. BUZZ_Player (v1.1 os30)-GPower.ipa http://itunes.apple.com/linkmaker/
Публикувано Октомври 19, 201015 гд Благодаря за помощта. Ще взема да започна да те харесвам... Да не се вземете
Публикувано Октомври 19, 201015 гд Абе да се вземеме не вярвам .. Ама сега ще пробвам версията, която е дал, да кажа дали работи и да го захаресвам евентуално още малко повече Tц .. не бачка при мен GPower iTunes-a пак ми се кара .. че не било съвместимо с моя iPhone Редактирано Октомври 19, 201015 гд от porosenoq
Публикувано Октомври 19, 201015 гд Най-интересното е, че приложението е закупено и на 3G изхвърля така, че не се надявайте за ARMv6.
Публикувано Октомври 19, 201015 гд В апстор, всички с арм6 у-ва пищят че не работи. Авторът е омазал нещо или епъл са се осрали,като са допуснали да се продава за 2G/3G.
Публикувано Октомври 20, 201015 гд Я, смени фонта. Имай предвид, че ако е голяма резолюцията на видеото, леко се разтяга извън екрана, т.е. титрите може да си ги има, но да не се виждат. Пробвай с настройка center(или каквото беше там за средата на екрана).
Публикувано Октомври 20, 201015 гд Аз лично нищо не бутам по настройките.Инсталирах си плеъра и субтитрите си тръгнаха.Пробвах на поне 4 филма вече.Оразмерявам си фонтовете и всичко си работи както си трябва.Не знам защо така се получава при теб.
Публикувано Октомври 20, 201015 гд @alxx, е прав, че проблема може да е в големината и вида на шрифта ти.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.