Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос към хората, които са взели iPhone4 от Globul

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Ако си го купил от Глобул няма да имаш проблеми със сервиза, ще ти го подменят в рамките на 1 седмица. Те не ги ремонтират, по точно такива проблеми с обхвата си заменят с нови. Според мен пробвай, нищо не може да загубиш.

При мен съществува проблеми само на горе посоченото място, никъде другаде. Проблема е явно в твоя апарат, пробвал ли си да смениш сим картата или да направиш един чист рестор.

• Отговори 73
  • Прегледа 16,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано

Две 4-ки смених и не съм имал проблеми с обхвата "No Service".

Първият ми беше от Испания другият от Глобул го купих.

Мои познати имаха подобни проблеми и от оператора си смениха сим картите с MicroSim и от тогава не съм ги чул да се оплакват.

Публикувано

Глобул имат сериозен проблем с мрежата, не е само при 4 проблемът. Вчера ползвах 3G мрежата и след като я спрях -ноу сървис. Случката я повтори днес, като и двата пъти беше в кв. Княжево- в други райони никога не съм губил мрежа.

Публикувано

Хм, наскоро си срязах картата и в момента я ползвам на 3гс-а с адаптер за стандартен сим. Днес за 2-ри път ми изгуби мрежата. Мислех си, че съм я срязал некадърно или Ауто3г прави проблеми, ама явно ще да е от самия оператор..

Публикувано

Ако си го купил от Глобул няма да имаш проблеми със сервиза, ще ти го подменят в рамките на 1 седмица. Те не ги ремонтират, по точно такива проблеми с обхвата си заменят с нови. Според мен пробвай, нищо не може да загубиш.

При мен съществува проблеми само на горе посоченото място, никъде другаде. Проблема е явно в твоя апарат, пробвал ли си да смениш сим картата или да направиш един чист рестор.

не но го ъпгрейднах до 4.2.1. и сега ще видя има ли резултат..ако не ...както ми препоръча ще го дам в глобул...

мерси много!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здр на всички,преди 15 дена си взех iphone 4 16гб от глобул отключен на свободна продажба с микро сим на глобул не съм правил джаилбреак.На 2G 4 дена работи и no service, пускам 3G и се оправя както и с рестарт пак се оправя и на 2G си идва обхвата,след това нещата се повтарят. Дайте съвет какво да правя да го връщам или...Виждам, че и други са с този проблем ако някой е оправил проблема с no service по някакаъв начин да помогне.Благодаря!

Публикувано

Връщай го без да се замисляш.

Публикувано

И при мен на 3Gs го прави, имам гаранция до 12.2011 , но се чудя с какво ще ми го сменят, като вече не се произвеждат?

Публикувано

Като отидеш ще разбереш.

Публикувано

Според мен няма логика на 2G да няма мрежа и като пуснеш 3G всичко се оправя.Поне това не би трябвало да е проблем в телефона, си мисля по скоро или софтуерен лош ром или някаква настройка в самия телефон да се пипне или по мрежата на глобул .Ще продължа да го тествам моя и да видим...

Публикувано

Не търси логика в повреден чип. Ако искаш да имаш работещ телефон, отиди да го подменят.

П.С. Ако не ми вярваш, продължавай да тестваш.

Публикувано

Ами най вероятно накрая ще отида да го сменят.Всъщност предишния ми тел беше iphone 3G и имах същия проблем с глобул,но го продадох и човека си го ползва и до днес без проблем на 2G на мтел без да губи обхват

Публикувано

След като си наумил сам да си трошиш главата, защо изобщо питаш нас? Или е така, само за собствено успокоение?

Публикувано

аз съм от хасково имам проблем с 4та 4.2.1 globul на 2g губи обхват а на 3g има.без рестарт неможе да намери 2g забелязах че обхвата бавно пада по чертичка на ден на 2я-3я ден и батерията почва да пада по-бързо след рестарт се оправя.имам и 3g и 3gs не съм имал проблем

gorgior: В Хасково точки , запетайки, главни букви ползвате ли?

Редактирано от gorgior

Публикувано

Нали за това се говори в предните постове?!

Публикувано

Да просто споделям същия проблем.никаде не пише за решение обаче.

Публикувано

Ам това:

Aveliky

Не търси логика в повреден чип. Ако искаш да имаш работещ телефон, отиди да го подменят.

Публикувано
  • Автор

Немога да си обясня всичките тези телефони с подобни проблеми са взети от Глобул, цялата партида да е с дефект. Аз преди 2 дена отново си оставих телефона на сервиза им да го гледат, това ми е вторият първият също даде проблем и бе заменен.

Някой да е имал проблеми с Мтелска карта или друга? Ще видим след 1 седмица какво ще ми кажат. Но това е всеобщ проблем с iPhone4 взет от Глобул .

Публикувано

Както бях писал някъде, с Ментел, при мен положението е точно обратното. Като пусна 3G, обхвата ми пада наполовина. Не стига до пълното му изчезване, но...

Публикувано

Отговора е ясен - дефектна партида.

Публикувано

85043HSPA4S това ми е сериала ако някой има същия проблем нека сравним дали са от една партида.дали глобул не ни набутва дефектни телефони.в магазина ми казаха че с същия проблем има още няколко телефона

Публикувано
  • Автор

Ситуацията е много неприятна, какво ли ще стане като ми го върнат и кажат, че няма проблем? Или ако го сменят с нов и той отново почне да прави същите проблеми, колега от форума е със същия проблем, и новия му апарат губи обхват. Ако цялата им партида е с такива дефекти.

Чеда се какво да правя, парите няма да си ги взема обратно.

Да се занимавам само със сервизите им не си е работа, но друг вариант май няма.

Публикувано

Те нямат сервиз :) Чакай, а междувременно нищо не ти пречи да драснеш някой ред на епъл...

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте! Нов съм във форума. Имам Iphone 4 от глобул и имам същия проблем с No Service както всички Вас. Въпроса ми е следния: Телефона ми е на 4 месеца и твърдо съм решил да го върна за рекламация в Германос, но ще ми важи ли гаранцията в случая като е Jailbreak-нат? Някой друг връщал ли е джейлбрейкнат телефон в глобул и имал ли е проблеми с това?

Публикувано

Не си и помисляй да им го носиш джейлбрейкнат!

Направи му рестор и джейла ще изчезне.

Тогава спокойно може да им го засилиш по гаранция.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.