Публикувано Август 24, 201312 гд Бях си направил рег в БГ стора, а доколкото чета тук трябва да имам USA или UK акаунт, та сега си направих нов. Въпросът ми е как да го сменя на телефона и да започна да използвам новия, тъй като на тела българският едва ли ще ми даде да използвам кредитите си от FreeMyApps.
Публикувано Август 24, 201312 гд И защо да трябва да имаш американска и английска регистрация, не разбрах?!
Публикувано Август 24, 201312 гд Заради приложението FreeMyApps, което ти дава кредити за AppStore. Малко обърках темата, сори за което.
Публикувано Септември 23, 201312 гд Според моя опит, също бих ти казал: "Абсолютно неверно!" ... А защо при мен няма такъв линк за забравените въпроси(2-та снимка)?
Публикувано Септември 23, 201312 гд На телефона не се виждат. Пробвай от браузъра на компа, но си изтрий кеш-а ако си влизал там преди.
Публикувано Септември 23, 201312 гд През лаптопа, имам 3 браузера (Mozilla, IE, CHROME), не става, изтрих кеш-а...
Публикувано Септември 23, 201312 гд Благодаря, все пак за отделеното време! Започвам пак да мисля какво съм писал преди 5 години.....
Публикувано Септември 23, 201312 гд Така, по някаква абсолютна случайност се сетих. Опцията си е там само ако си задал "rescue" имейл, който се попълва в поле под 3-те въпроса. Незнам защо съм го пропуснал при направата на ID-то, но много ме измъчи , затова реших да споделя...
Публикувано Септември 23, 201312 гд Имам рескю мейл, но опцията липсва при мен. Дреме ми на...антената.
Публикувано Септември 23, 201312 гд Забелязах и нещо друго, алтернативния и рескю имейл, явно не са един и същ (т.е. могат да са една и съща ел. поща, но имат различни приложения)....
Публикувано Април 15, 201510 гд Въпрос - трябва ли ми безплатна регистрация (отделна от тази в БГ стора) в чужд апстор за да инсталирам безплатно приложение от него?
Публикувано Август 11, 20178 гд Някой да помогне как да си създам акаунт в немския стор ?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 11, 20178 гд По същият начин както в БГ стор, само дето избираш Германия. Кое точно не е ясно? В settings/appstore излизаш от акаунта. Влизаш в приложението appstore: Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 11, 20178 гд От iTunes от компа излез от твоя профил, и си харесай някое безплатно приложение, дай му да ти го свали и ще ти иска да се логне в акаунт или да създадеш нов, избираш нов, там има падащо меню за държавата, би трябвало и от телефона да е аналогично. Редактирано Август 11, 20178 гд от MacIlian
Публикувано Август 11, 20178 гд Пробвах това което сте описали, но като избера Германия и стигна до задаване на адрес и дебитна карта, какво трябва да напиша ?Ако избера, че не искам да въведа карта за плащане, веднага ме прехвърля да въведа немски телефонен номер.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 11, 20178 гд Виолинче , остроумна както винаги! За трупане на излишни мнения не дават награда .Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 11, 20178 гд Не става с измисли си [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 11, 20178 гд преди 22 минути, londongunner написа: Виолинче , остроумна както винаги! За трупане на излишни мнения не дават награда . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Да бе представи си.
Публикувано Август 11, 20178 гд @ turganay Номерът и адресът си ги вземи от интернет, т.е. само префикса на държавата и града или оператор за телефона, за адреса по същия начин кода на града, вероятно се порверяват дали съответстват.
Публикувано Август 11, 20178 гд Не става така, нали се обясни по-горе, че съм остроумна, както винаги. Стига си трупал мнения.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.