Публикувано Август 11, 20179 гд Отваряш гугъл мапс, намираш си град в Германия, бодеш с пръст някъде в него и преписваш адреса. За телефона би трябвало да стане и с БГ, но не съм пробвал. P. S. Става с БГ телефон. Току що си направих регистрация с адрес в Кьолн. Ето ти го: Улица: Peterstraße Пощенски код: 50676 Град: Köln Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Четвъртък в 08:434 дни Предвид ограниченията за EU, реших да създам акаунт към US стора. На първо място изпитвам затруднение като се предполага с изискването за америкнско платежно средство. Не приема БГ, Револют и т.н. Ясно адреса е фейк, но минава. Пей пал също трябва да е US. Имаше някаква опция с гифт кард от Апстора, но не съм на ясно с това. Виждам Ейпъл дават възможност за миграция от един акаунт към друг, но няма пълна яснота какво точно ще прехвърли и т.н. не ми се прехвърлят кантакти и др, ръчно. Ако сте опитвали подобна маневра ще съм благодарен да споделите.
Публикувано Четвъртък в 08:484 дни При създаването на US акаунт имаш опция за избор без платежен метод. Ето както аз съм избрал "None". Ако не ти се показва първоначално, просто рефрешни няколко пъти, но 100% излиза.Обаче ако мигрираш съществуващ акаунт към US не трябва да имаш никакви активни абонаменти, иначе няма как без платежен метод.
Публикувано Петък в 05:553 дни Това е страхотно, но се налага да има платежно средство и в US стора. Това е задачката.
Публикувано Петък в 07:313 дни Да, ако искаш да купуваш приложения или да плащаш абонаменти - тогава ти трябва, иначе не.Аз реших този проблем като добавих US акаунта в семейна група и така може да се споделят apple абонаментите и повечето покупки, споделя се общия iCloud и т. н.
Публикувано Петък в 07:363 дни Така де, какво платежно средство е възможно да се използва. Опитах с няколко карти от български издатели Виза, Мастер както и Револют не ги приема.
Публикувано Петък в 08:223 дни Не ги приема, защото не са издадени от US банка. За да е валидно разплащането за дадена държава по изискванията на Apple, картата трябва да е издадена от банка в страната или техен партньор. Дори да си направиш PaytPal акаунт, пак ще ти иска да го вържеш с US банкова сметка, а не може да си направиш US банкова сметка без да си американски гражданин, или ако нямаш адрес там.За мен най-лесният работещ вариант е да добавиш акаунта в семейство, и така не се занимаваш с карти и сметки.Второто решение е някой твой познат с US акаунт да ти прати онлайн Gift CardИ третото решение е физическа Gift карта, но пак за валидна само за USA
Публикувано Петък в 08:383 дни Доколкото разбирам за вариант едно. Да добавя като член на семейството акаунт който е регистриран в US. магазина и като локация? Въпреки че моя акаунт е в БГ.
Публикувано Петък в 09:543 дни Ако си направя Usa акаунт ще мога ли да позлвам icloud, apple music, apple tv, които са част от моя семеен план? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Петък в 10:203 дни Аз имам us account, и когато ми е трябвало да си плащам за неща си добавям gift cards, има много провайдери, които ги продават дори и без надценка. Плащаш за 10 USD и получаващ 10 USD Gift Card.За Apple Family Account всички участници трябва да са от една и съща държава. Редактирано Петък в 10:213 дни от ML16
Публикувано Петък в 10:283 дни преди 1 час, skpavlov написа:Доколкото разбирам за вариант едно. Да добавя като член на семейството акаунт който е регистриран в US. магазина и като локация? Въпреки че моя акаунт е в БГ.Още лятото, когато си направих тестовия US акаунт за тест на бетата, пробвах и го добавих към семейния акаунт, който е български. Т.е. да - в български акаунт, на който е настроена опцията за семейство, може да добавиш акаунт от друга държава.преди 24 минути, chorlav написа:Ако си направя Usa акаунт ще мога ли да позлвам icloud, apple music, apple tv, които са част от моя семеен план? Да. Ето мейла, който получаваш когато те добавят в семейство. Моя семеен план включва само iCloud абонамент с който си шерваме общо пространство, без ТВ и други неща, но в мейла пише че може да се споделя ТВ, Музика, Игрите, Книги и определени покупки и абонаменти в и т.н.
Публикувано Петък в 11:403 дни преди 1 час, ML16 написа:Аз имам us account, и когато ми е трябвало да си плащам за неща си добавям gift cards, има много провайдери, които ги продават дори и без надценка. Плащаш за 10 USD и получаващ 10 USD Gift Card.За Apple Family Account всички участници трябва да са от една и съща държава.Не се занимавайте с глупости. Това от цитата е решението и се ползва с години вече. Акаунтът ми е регистриран 2009-та с адрес 1st Infinite loop, Cupertino CA и се плаща само с гифт карти.
Публикувано Петък в 13:033 дни "Правила за Family Sharing (Семейно споделяне): Можете да принадлежите само към едно (1) Семейство в даден момент и можете да се присъедините към Семейство не повече от два пъти годишно. Можете да промените Apple регистрацията, която свързвате със Семейство, не повече от веднъж на всеки деветдесет (90) дни. Всички членове на Семейството трябва да споделят една и съща държава по произход. Не цялото Съдържание, включително Покупките в приложения, Абонаментите и някои по-рано придобити Приложения, отговарят на условията за Purchase Sharing (Споделяне на покупки). Споделените от Семейство абонаменти могат да подлежат на ограничения за използване на Съдържание на базата на абонамент."Общи условия на медийните услуги на Apple
Публикувано Петък в 13:073 дни Май ще си направя един чисто нов в US. Сега проверявам как се прехвърля данни от Айклуд на новия акаунт. Тъй като касае и два Мак-а с този профил.
Публикувано Петък в 13:423 дни В крайна сметка варианти много, и всеки може да избере този който е за него. При мен това със семейството работи, специално за iCloud абонамента. Основният акаунт си ми е български.И важно - не знам дали има някой, който не е разбрал - но специално за МАК - може да ползвате Siri AI и в ЕС и с европейски епъл акаунт, без да се правят никакви гимнастики
Публикувано Петък в 17:123 дни преди 5 часа, Alxx® написа:Не се занимавайте с глупости. Това от цитата е решението и се ползва с години вече. Акаунтът ми е регистриран 2009-та с адрес 1st Infinite loop, Cupertino CA и се плаща само с гифт карти.И аз съм регистриран на този адрес същата година и плащам само с гифт карти от Амазон
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате