Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Безплатна регистрация в iTunes!

Featured Replies

Публикувано

Факт е, че линка липсваше в ABV.bg и чак след като си препратих писмото собственоръчно в Hotmail се появи.

• Отговори 151
  • Прегледа 83.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Отваряш гугъл мапс, намираш си град в Германия, бодеш с пръст някъде в него и преписваш адреса. За телефона би трябвало да стане и с БГ, но не съм пробвал.   P. S. Става с БГ телефон. Току що си н

• И за коя страна да се регистрирам, примерно Румъния дали ще има повечето налични приложения И там какви адреси да въведа и пощенски кодове

Добавени снимки

Публикувано

Твърдиш, че аз и още 1000 човека нямаме регистрация през abv ли? :) Проблема може и да е в тях, но не е масов. Говоря от личен а и не само опит.

Публикувано

Не, не твърдя това. Все пак регистрацията си е в abv.bg, но това което казвам е, че регистрационния линк се появи чак след препращане(forward) на писмото от Apple от пощата на abv.bg в Hotmail, като преди това няколко пъти натисках resend the mail и резултата беше същия.

Не искам да споря с никой, само споделям факти. Изводите всеки да си ги прави сам.

Публикувано

Проблема може да е отскоро и аз преди като съм правил регистрации на потребители в abv.bg е нямало проблеми, но миналата седмица опитах да активирам FaceTime на iPod Touch 4Gen с email в abv.bg и линка липсваше, но не се сетих да препратя email-а :tease3:

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Благодаря за инфото, рег-а стана за минута ;]

Публикувано

Здравейте! Отскоро и аз съм собственик на iphone 4 и първата трудност с,която се сблъсках е,че немога да си направя акаунт в itunes. Правя всичко както е описано в темата, но не ми приема паролата.Пробвах със Български акаунт ,пробвах и със Американски и все нищо.Какво трябва да съдържа тази парола....има ли нещо по специално,което се пише? Със колко символа трябва да е....гледам ,че пише 8 .

Публикувано

8 да, но да съдържат една главна буква и една цифра ;)

Публикувано

Мерси много.Това за главната буква нямаше да се сетя никога.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Изчетох темата,но никъде не видях в новият Itunes да няма опция да не вкарваш карта (none).Някой ще ме посъветвали какво да правя?Искам да питам също дали е достатъчно само в Българският магазин да се регистрирам и има ли някаква разлика?

Публикувано

Да това се оказа основният ми пропуск.Благодаря.Вече всичко е наред :biggrin:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Имам регистрация в американския стор, но от 2 дни зациклих на грешен адрес, преди това нямах проблеми.

screenshot20110512at413.png

Някой получавал ли е подобно съобщение? Опитвам да задам нов адрес със fake ID generator, но нямам успех, пак същото.

Публикувано

Ето, на последната страница ;)

П.П.: Предложение към модераторите: Няма ли да е по-добре да се обединят двете теми?

Редактирано от SpLiT

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравей,аз съм нов претежател на Айфон 4.

Следвам всички ваши оказания и благодаря много за положения трудно,но имам един проблем със "Стъпка 26"

Направих си 3 ацц. вече,защото когато отворя мейла от Ейпъл няма никакъв код за заверяване,а доста си блъсках главата с регистрацията.

Ако имаш желание и решение на проблема,моля,помогни!

Благодаря предварително :):mellow: :mellow: :mellow:

Публикувано

С abv ли си? Препрати писмото на друг мейл.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Наскоро един така чакаше бая време за имейл, казах му, че в абв е все едно да чакаш от умрял писмо. Пробва с Gmail и стана веднага.

Публикувано

Мейла се получава, но линка в него не е видим. Той пича писа преди повече от месец и от тогава ни вест, ни кост.

Публикувано

Кажете как, да си направя регистрация в Китайския iTunes ? В генератора няма Китай .

Публикувано

Отиваш на сайта на някоя фирма, която има представителство в Китай. -> Contact Us и имаш Китайски адрес :smile:

Ето ти пример с една известна "Китайска" фирма: Siemens ;)

• Contact Us
  • 7, Wangjing Zhonghuan Nanlu, Chaoyang District Beijing 100102
  • Tel : +86-10-64768888
  • Fax : +86-10-64764901
  • Mail : contact.slc@siemens.com

Публикувано

Направих го, получи се перфектно Благодаря много.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Мога ли да попитам, малко новобрански, и мисля че "не мога", но пак да питам. Мога ли да си регистрирам карта в настояща регистрация, която е направена "без карта" Или трябва да си направя нова регистрация, вече с картата която искам, но пак с фиктивен адрес в Америка.

Публикувано

Какво толкова не си давате адресите, не мога да разбера?!?

Ти си нинЖа, ок, а ако знаеш аз к'ва параноя съм пък съм се регнал със истинските....

Споко брато!

Публикувано

В Америка .... някак си ... "не обичат" нашите карти. Преди да ти потвърдят карта издадена в България, дори Виза, Маестро и пр.всепризнати картоиздатели "нещо" ги затруднява, притеснява....

С наша карта си се регистрирай в нашия стор и нямаш грижи.

Публикувано

Може да смениш стора на Бг и да регистрираш Бг. карта. Точно това правих на един приятел. Аз си карам още на USA с гифт кард.

Публикувано

Щото сега имам две регистрации. И колкото и да ми е странно на мен си ползвам и двете. Естествено и двете са регистрирани без карти. Едната е в Американския стор, другата в БГ стор. Мога ли да добавя БГ карта в регистрацията ми в БГ стор-а ?

П.П. Мисля, че от тук нататък ще се справя ... започнах да я вкарвам да видя ще стане ли мойта раб'та :)

Редактирано от mitkoiphone

• 1 месец по-късно...
Публикувано

здравейте :rolleyes: наскоро си взех айпад ама немога да сегистрирам в iTunes на пощата ми пристига съобщението в което тряя да има линк с които да потвурда регистрацията си ама тоя линк го няма ... какво да правя ;xxx :male19:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.