blajko Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 Факт е, че линка липсваше в ABV.bg и чак след като си препратих писмото собственоръчно в Hotmail се появи. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 Твърдиш, че аз и още 1000 човека нямаме регистрация през abv ли? Проблема може и да е в тях, но не е масов. Говоря от личен а и не само опит. Цитирай
blajko Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 Не, не твърдя това. Все пак регистрацията си е в abv.bg, но това което казвам е, че регистрационния линк се появи чак след препращане(forward) на писмото от Apple от пощата на abv.bg в Hotmail, като преди това няколко пъти натисках resend the mail и резултата беше същия. Не искам да споря с никой, само споделям факти. Изводите всеки да си ги прави сам. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 Проблема може да е отскоро и аз преди като съм правил регистрации на потребители в abv.bg е нямало проблеми, но миналата седмица опитах да активирам FaceTime на iPod Touch 4Gen с email в abv.bg и линка липсваше, но не се сетих да препратя email-а Цитирай
Dam1an Публикувано Март 6, 2011 Публикувано Март 6, 2011 Благодаря за инфото, рег-а стана за минута ;] Цитирай
aserrr Публикувано Март 6, 2011 Публикувано Март 6, 2011 Здравейте! Отскоро и аз съм собственик на iphone 4 и първата трудност с,която се сблъсках е,че немога да си направя акаунт в itunes. Правя всичко както е описано в темата, но не ми приема паролата.Пробвах със Български акаунт ,пробвах и със Американски и все нищо.Какво трябва да съдържа тази парола....има ли нещо по специално,което се пише? Със колко символа трябва да е....гледам ,че пише 8 . Цитирай
iI4oNi Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 8 да, но да съдържат една главна буква и една цифра Цитирай
aserrr Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 Мерси много.Това за главната буква нямаше да се сетя никога. Цитирай
elby Публикувано Март 20, 2011 Публикувано Март 20, 2011 Изчетох темата,но никъде не видях в новият Itunes да няма опция да не вкарваш карта (none).Някой ще ме посъветвали какво да правя?Искам да питам също дали е достатъчно само в Българският магазин да се регистрирам и има ли някаква разлика? Цитирай
elby Публикувано Март 20, 2011 Публикувано Март 20, 2011 Да това се оказа основният ми пропуск.Благодаря.Вече всичко е наред Цитирай
techo91 Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Имам регистрация в американския стор, но от 2 дни зациклих на грешен адрес, преди това нямах проблеми. Някой получавал ли е подобно съобщение? Опитвам да задам нов адрес със fake ID generator, но нямам успех, пак същото. 1 Цитирай
SpLiT Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 (редактирано) Ето, на последната страница П.П.: Предложение към модераторите: Няма ли да е по-добре да се обединят двете теми? Редактирано Май 12, 2011 от SpLiT Цитирай
VeselinGeorgievSvilenov Публикувано Септември 18, 2011 Публикувано Септември 18, 2011 Здравей,аз съм нов претежател на Айфон 4. Следвам всички ваши оказания и благодаря много за положения трудно,но имам един проблем със "Стъпка 26" Направих си 3 ацц. вече,защото когато отворя мейла от Ейпъл няма никакъв код за заверяване,а доста си блъсках главата с регистрацията. Ако имаш желание и решение на проблема,моля,помогни! Благодаря предварително :mellow: Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 18, 2011 Публикувано Септември 18, 2011 С abv ли си? Препрати писмото на друг мейл. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 22, 2011 Публикувано Октомври 22, 2011 Наскоро един така чакаше бая време за имейл, казах му, че в абв е все едно да чакаш от умрял писмо. Пробва с Gmail и стана веднага. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 22, 2011 Публикувано Октомври 22, 2011 Мейла се получава, но линка в него не е видим. Той пича писа преди повече от месец и от тогава ни вест, ни кост. Цитирай
Macaro_a Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Кажете как, да си направя регистрация в Китайския iTunes ? В генератора няма Китай . Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Отиваш на сайта на някоя фирма, която има представителство в Китай. -> Contact Us и имаш Китайски адрес Ето ти пример с една известна "Китайска" фирма: Siemens Contact Us 7, Wangjing Zhonghuan Nanlu, Chaoyang District Beijing 100102 Tel : +86-10-64768888 Fax : +86-10-64764901 Mail : contact.slc@siemens.com Цитирай
Macaro_a Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Направих го, получи се перфектно Благодаря много. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 Мога ли да попитам, малко новобрански, и мисля че "не мога", но пак да питам. Мога ли да си регистрирам карта в настояща регистрация, която е направена "без карта" Или трябва да си направя нова регистрация, вече с картата която искам, но пак с фиктивен адрес в Америка. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 Какво толкова не си давате адресите, не мога да разбера?!? Ти си нинЖа, ок, а ако знаеш аз к'ва параноя съм пък съм се регнал със истинските.... Споко брато! Цитирай
cvalio Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 В Америка .... някак си ... "не обичат" нашите карти. Преди да ти потвърдят карта издадена в България, дори Виза, Маестро и пр.всепризнати картоиздатели "нещо" ги затруднява, притеснява.... С наша карта си се регистрирай в нашия стор и нямаш грижи. Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 Може да смениш стора на Бг и да регистрираш Бг. карта. Точно това правих на един приятел. Аз си карам още на USA с гифт кард. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 (редактирано) Щото сега имам две регистрации. И колкото и да ми е странно на мен си ползвам и двете. Естествено и двете са регистрирани без карти. Едната е в Американския стор, другата в БГ стор. Мога ли да добавя БГ карта в регистрацията ми в БГ стор-а ? П.П. Мисля, че от тук нататък ще се справя ... започнах да я вкарвам да видя ще стане ли мойта раб'та Редактирано Ноември 29, 2011 от mitkoiphone Цитирай
I <3 myself :) Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 здравейте наскоро си взех айпад ама немога да сегистрирам в iTunes на пощата ми пристига съобщението в което тряя да има линк с които да потвурда регистрацията си ама тоя линк го няма ... какво да правя ;xxx Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.