ThUnDeR Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Parallax е програма, която ви позволява да сложите движещ се (панорамен) тапет като при Android. Можете да я намерите в репото на BigBoss срещу 1.5$. Bokeh Wallpapers.zip 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Там я видяхме оше като излезе, но за някои е по-добре като е Free . 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ThUnDeR Публикувано Ноември 7, 2010 Автор Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Еее 2 лева ли ви се свиди бе? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Ами не разбира се, купувам си нещата, но в случая като не използвам тапети не ми върши много работа, а ми се искаше да я пробвам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 ThUnDeR мога ли да те помоля да предоставиш първия Wall от видеото? Благодаря ти. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ThUnDeR Публикувано Ноември 7, 2010 Автор Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Заповядай Ето още: Bokeh Wallpapers.zip 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 На който не му се занимава с .deb може да я изтегли вече от моето репо. Благодаря ThUnDeR. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sisq0 Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 iOS 4.0+ и не се препоръчва за 3G. Поне така пише в Сидия. Не е лошо да се споменава, че някой на 3.* ще си блъска главата да инсталира ръчно deb-а без да прочете. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Има я в поне 10 репа кракната! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 И я кажи поне едно в което я има, че аз не я виждам никъде? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 iHacksRepo, HYI. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Ако т'ва е за 10 ок. Него не съм го добавял никога. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Ако "кажи поне едно" означава изброй и десетте, явно не съм те разбрал добре... п.п. Друг е въпроса, че не мога да го подкарам. Може и да е от голямото количество алкохол което погълнах днес! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 До колкото разбрах не се разбира с notifier +. П.П. Да точно така. След като си го закупих тръгна като вода. iOS 4.0+ и не се препоръчва за 3G. Поне така пише в Сидия. Не е лошо да се споменава, че някой на 3.* ще си блъска главата да инсталира ръчно deb-а без да прочете. Sisq0, за 3G си има Panorama . Но както казваш е добре да се спомене. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 И аз си я купих. Сега да помоля някой, ако може да постне панорамни тапети на тема Snow Leopard. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kartichko Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Каква е разликите с Panorama? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 = Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ThUnDeR Публикувано Ноември 7, 2010 Автор Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Grievous, всички wallpapers ли искаш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Нямам Notifier+ и все пак не мога да я подкарам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Явно ще се чакат по добри времена за крак. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Ами ще чакам ама друг път... Нали трябва да се тества. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ThUnDeR Публикувано Ноември 7, 2010 Автор Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Купена ли ти е или кракната ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Не съм я купувал. Пробвах три, четири кракнати за спорта. Инсталират се, излизат в Settings, но до там. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Ноември 7, 2010 Сподели Публикувано Ноември 7, 2010 Grievous, всички wallpapers ли искаш? Да, ако е възможно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Toni- Публикувано Ноември 8, 2010 Сподели Публикувано Ноември 8, 2010 При мен също не работи, инсталирам я от сорса на GPower, задавам тапет, но не се получава, тапета си остава така, сякаш я няма програмката, явно наистина не е кракната както трябва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.