Публикувано Ноември 7, 201015 гд Parallax е програма, която ви позволява да сложите движещ се (панорамен) тапет като при Android. Можете да я намерите в репото на BigBoss срещу 1.5$. Bokeh Wallpapers.zip
Публикувано Ноември 7, 201015 гд Ами не разбира се, купувам си нещата, но в случая като не използвам тапети не ми върши много работа, а ми се искаше да я пробвам.
Публикувано Ноември 7, 201015 гд ThUnDeR мога ли да те помоля да предоставиш първия Wall от видеото? Благодаря ти.
Публикувано Ноември 7, 201015 гд На който не му се занимава с .deb може да я изтегли вече от моето репо. Благодаря ThUnDeR.
Публикувано Ноември 7, 201015 гд iOS 4.0+ и не се препоръчва за 3G. Поне така пише в Сидия. Не е лошо да се споменава, че някой на 3.* ще си блъска главата да инсталира ръчно deb-а без да прочете.
Публикувано Ноември 7, 201015 гд Ако "кажи поне едно" означава изброй и десетте, явно не съм те разбрал добре... п.п. Друг е въпроса, че не мога да го подкарам. Може и да е от голямото количество алкохол което погълнах днес!
Публикувано Ноември 7, 201015 гд До колкото разбрах не се разбира с notifier +. П.П. Да точно така. След като си го закупих тръгна като вода. iOS 4.0+ и не се препоръчва за 3G. Поне така пише в Сидия. Не е лошо да се споменава, че някой на 3.* ще си блъска главата да инсталира ръчно deb-а без да прочете. Sisq0, за 3G си има Panorama . Но както казваш е добре да се спомене.
Публикувано Ноември 7, 201015 гд И аз си я купих. Сега да помоля някой, ако може да постне панорамни тапети на тема Snow Leopard.
Публикувано Ноември 7, 201015 гд Не съм я купувал. Пробвах три, четири кракнати за спорта. Инсталират се, излизат в Settings, но до там.
Публикувано Ноември 8, 201015 гд При мен също не работи, инсталирам я от сорса на GPower, задавам тапет, но не се получава, тапета си остава така, сякаш я няма програмката, явно наистина не е кракната както трябва.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.