Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MyWi - превръща iPhone в WiFi Рутер

Featured Replies

Публикувано

Досегашният метод работи перфектно и с MyWi 4.9.9.

img0167.png

• Отговори 208
  • Прегледа 55.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• И вторият метод, към който съм дал линк работи и мисля, че е по-лесен за изпълнение, по-кратък като стъпки и най-важното - работи! Днес го пробвах на новият ми iPad, защото се оказа, че милите хориц

• Жив и здрав да си johnny. Всичко работи на 6 и с новата 4.6.2 версия. Всичко което е нужно да се направи е да се изчистят всички файлове на MyWi и Rock и да се следва ръководството което си дал.

Публикувано

Така и не успях да се справя в MyWi.. От доста време слагам различни версий, но пак греда. Сега мога да я ползвам само, ако върна времето на телефона на 25ти септември. Тогава ми е изтекъл Trial периода и дори като ресторна и инстална на чисто пак ме разпознава.

Публикувано

На предната страница е обяснено доста добре начина за справяне с програмата.

Публикувано

Досегашният метод работи перфектно и с MyWi 4.9.9.

Ами да. Не беше тествано преди да го направиш ти. Чакаха се тестери като теб или някой, който ще направи по добър крак.

Инструкции: Следвате ръководството от пост #97 .

Публикувано

MyWi 4.9.10

Ако инсталирате днес 2010-11-10 приложението или за пореден път правите интервенция поставяте това:

#!/bin/bash
Path=$(dirname "$0")
ddd=$(exec "date" "+%Y-%m-%d %T")
x=exec "date" "-s 2010-11-10"
{ sleep 3; exec "date" "-s $ddd"; } &
exec "${Path}"/MyWiApp_

Инструкции: Следвате ръководството от пост #97 .

b7f6a7f7bf418da8.png

Публикувано

Току що се ъпдейтнах от Cydia направо от ModMyi. В пакета пише 4.9.10, но като се инсталира, в самата програма пише 4.10.1. :rolleyes:

Работи без проблем с метода със смяна на датата в стартовия скрипт от по-горе. :goodpost:

Публикувано

Защо вече никой не дава дебовете на новите версии? Трудно ли е, или чакаме някой друг?

Публикувано

MyWi 4.0 Version: 4.9.10 (deb package)

mrctue.png

B)

Публикувано

MyWi 4.9.10 Crack!

Свали

v4.9.10

* Fix for iPhone 3G on 4.1 and MyWi won't open

Important Note: Make sure You Install com.intelli.statusbaricons before you Install this Crack.

Публикувано

Добре как да оправя часът ми да не се занулява постоянно ?

И малко оф: Имали програмка за сверяване на датата и часът от някой сървър с точно време ?

Публикувано

MyWi 4.9.10 Crack!

Свали

Премахвате инсталираната версия ако имате такава на Вашият iPhone и изчиствате всички остатъци с помощта на iFile. Убедете се, че имате инсталиран statusbaricons и чак тогава слагате тази версия. Тествано и работи.

На тези на които не им се занимава с .deb могат да си я инсталират и от репото на cydia.myrepospace.com/GPower/

Thx: Wortel

Публикувано

Sinfuliphone го пуснаха изцяло кракнато приложението MyWi 4.9.10.

Всеки може да си го дръпне от cydia като добави техното репо.

reposource.png

Работи перфектно.

Публикувано

Я обясни колко перфектно работи и как след определени минути в стендбай и след отключване трябва да се сврзваш отново ръчно към WiFi мрежа която вече си бил свързан.

По инерция ли пишеш или просто да си трупаш постове!?

Публикувано

Всеки с проблемите и с параноите си.

Цяла сутрин ползвам програмата и проблеми не съм забелязал нито в къщи нито когато преинсталирах 2 лаптопа и им давах нет от програмата и всичко си рабореше нормално.

Публикувано

То работи, но наистина после трябва ръчно да се свързвам към рутера.

Публикувано

Най-добрата алтернатива е ако не врътката със заместването, то разделяне с 20$, който скоро ще платя за тая програмка, защото е много добра и само тя не ми е платена на телефона и това ме кощри. Жорка, а ти вникни в същината на поста ми и не пише по инерция (за пореден път), защото тука виждам само един параноик.:tooth: Мисля, че доста повече съм ползвал приложението от теб и знам какво, кое, къде дори на теб ако не се лъжа съм ти дал буквата А относно тази програма!:Wink:

Публикувано

Буквата А ми я даде sinfuliphone още когато бях с 3GS-ката и я ползвам от много отдавна.

Ти се опита да ми помогнеш още когато си взех 4-ката но без успех.

Единствения метод проработи това с 3-те рестарта и то доста след като си писахме по скайпа.

А и да не забравяме това което каза за MyWi 4.9.9:

Досегашния метод не работи. Не ъпдейтвайте.

и аз първи написах че работи. Но не по твоите думи трупам постове.

По добре да спрем дотук!!!

Редактирано от joroiliev

Публикувано

И аз така викам...

Публикувано

А да ви кажа ли аз какво "викам" и на двамката за подобно офффф– "любовно изясняване" в тема?

Публикувано

Нова икона и фон за програмата. Направете си бекъп преди да заместите файловете от архива. Работи и на iPad.

282263dc580a62b8.gif

Поставяте в Applications/MyWi.app и respring.

c8d5db7e3eb37d02.png1272ac0b0ded7db6.pngb95d0a4bfb81f7ce.png

Публикувано

MyWi 4.11.2 CRACKED BY WORTEL

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Премахвате инсталираната версия ако имате такава на Вашият iPhone и изчиствате всички остатъци с помощта на iFile. Убедете се, че имате инсталиран statusbaricons и чак тогава слагате тази версия.

Оправен е проблема с WiFi.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

От къде мога да кача този "statusbaricons" ? Качих програмата но ми иска лиценз и се рестартира след като натиска trial ...

Публикувано

Как откъде бе лъвче?От cydia естествено,но въпроса опира до това дали имаш джейлбрекнат телефон!!!И си оправи профила,че ще има :crushed:

Публикувано

Чрез тази програма може ли да използвам кабелния интернет на компютъра към телефона и чак тогава да направя WIFI Hotspot за да се свързвам с лаптопа и ако може как става това.Благодаря !!!

Публикувано

Cydia не намира statusbaricons ако може repo

И си оправи профила...

Всичко си му е наред на профила ми ;]

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.