Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Достъп до файловата система на iPhone през USB кабела

Featured Replies

Публикувано

Не е необходимо да разполагатe с WI-FI свързаност, за да достъпите файловата система на телефона си. Освен това, достъпът през USB кабела е по-надежден, бърз и не изтощава батерията.

Решения за Windows OS

1. WinSCP чрез iPhone Tunnel Suite (удачно решение, ако ще променяте правата на файловете)

/Необходимо е да имате инсталиран OpenSSH на телефона и минимум .NET Framework 3.5 на компютъра/

Инструкция:

* Инсталираме програмата и стартираме iPhone Tunnel Suite

* Натискаме бутона iPhone Tunnel

(Отваря се прозорец тип "черен екран", на който не обръщаме внимание. Не го затваряме! )

*Натискаме бутона WinSCP

(За ip адрес на телефона използваме 127.0.0.1. За работа с WinSCP вижте това ръководство)

2. iFunBox (удачен е за прехвърляне на големи файлове)

3. DiskAid

4. iPhone Explorer

5. iSpirit

Решения за Mac OS:

1. DiskAid

2. iFunBox

2108537644aa1018.png

3. Xfolders

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 134
  • Прегледа 88.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Veselin Minchev
    Veselin Minchev

iFunBox e чудесен инструмент за трансфер и промяна на файлове на вашия iPhone, iPad и iPod Touch. До сега беше налична версия само за потребителите на Windows, но вече е налична и версия за Mаc. Все о

• iDevice manager(бившият iPhone explorer): Интерфейс на български, манипулация на смс-и, рингтонове(вкл. създаване на нови), въобще пълноценно чоплене по файловата с-ма. Работи с устройства от fw 3.1

• iSpirit е приложение за достъп до файловата система на iDevices, като имате възможност да се сържете към телефона си чрез USB или чрез Wi-Fi. Приложението има и вграден Theme Manager. Има доста приятн

Публикувано

Здравейте!Задавам сигурно тъп въпрос -сега се уча на всичко от вас,за което съм ви много признателен-а и съм вече доста дърт и може да съм ви досаден ,за което моля да ме извините!

Сега на въпроса:Необходимо ли е за влизане във файловата система на телефона да ползвам iPhone Tunnel или iFunBox е достатъчен?Например искам да си сваля навигацията Ида.

Предварително Ви благодаря!

Публикувано

За качване на файлове да , но за да зададеш права на някой файл ти трябва Tunel Suite

Публикувано
За качване на файлове да , но за да зададеш права на някой файл ти трябва Tunel Suite

Смяната на правата става и с iCommander инсталиран на телефона.

Публикувано

Смяната на правата става и с iCommander инсталиран на телефона.

Не ми се получава връзката между телефона и компютъра през iTnel Изпълнил съм инсталацията дословно.

Как да си пусна от Боспрефс SSH??????? Да не би там да бъркам?

И още от къде да разбераАй Пи адреса на телефона?

Публикувано
Как да си пусна от Боспрефс SSH??????? Да не би там да бъркам?

Инсталирай си Open SSH от Cydia,после и SSH Toggle от сорса BigBoss.

Публикувано
Решения за Mac OS:

DiskAid

аз бих препоръчал PhoneView

Публикувано

До колкото разбрах Фон вю е за Мак а аз съм с Уин Екс Пи!

А и в момента не мога да инсталирам нищо от Сидия ,че нямам Уайърлес.

Но имам Bossprefs ако маже да ми напишете как от там да си стартирам SSH?

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

DiskAid не тъгва а пък за PhoneView казват че прецаквал телефони :)

iFuntastic но е платена

Публикувано
  • Автор

И как реши, че не тръгва...

http://www.digidna.net/diskaid/

Публикувано

Здравейте!

това ми е първи пост. Поздравления за форума.

Ако за някой е от помощ и не иска да инсталира 1000 програми само да промени правата на някой файл. За достъп до файловата система (нямам предвид трансфер на файлове, а примерно промяна на права, създаване на директории, инсталация на debs и т.н.) си има прекрасна програмка Terminal в Сидия ;-) :)

просто едно "su" и с малко линукс знания (chmod, dpkg ...) имате свободата да правите всичко с телефона си ;)

Публикувано
  • Автор

Знанията са unix....а темата е "достъп до файловата система през USB кабела"! И не се инсталирват 1000, а 1 програма.

Иначе сме ти благодарни, че ни светна за терминала и се радваме, че ни постави висока оценка.

Добре дошъл във форума и както на всички новодошли, приятелски те съветвам, първо да почетеш и после да попишеш.

Публикувано

Ще ви бъда много признателен,ако ми подскажите къде точно греша и естествено да се коригирам.От ifunbox създавам папки в camera от десния екран на ifunbox,само че след това не се виждат снимките.После ако ги върна отново в photos се виждат само очертани квадратчета и не мога да разбера коя снимка каква е.Предполагам че трябва да се влезе във файловата система и да там да се създадат папки,но така и не намерих път до там.Ще ви бъда благодарен ако ме насочите.

Публикувано

algarve, объркал си се нещо.

Гледай това ръководство -> viewtopic.php?f=45&t=1316

А в този пост е написано накратко как става хватката със снимките. -> viewtopic.php?p=2978#p2978

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

iFunBox

Свали

Редактирано от mupo

• 1 месец по-късно...
Публикувано

WinSCP

Свали

Редактирано от mupo

Публикувано

@bombastyk Мерси за линка, обаче май при ОС 3.0 не върши работа.

Някой може ли да ми каже с коя програма мога да сменям права и да права папки:?

Публикувано

И как разбра точно, че не върши работа??? Попрочети малко темата най-добре.

Публикувано

Гледам от това ръководство viewtopic.php?p=1180. При мен не става. Имам SSH имам .NET Framework 3.5.

Публикувано

Е нямаш ли wi-fi, че гледаш това ръководство?

Публикувано

Аз се питах същото като @tonygti, та не е съвсем ясно. След като нямаш wi-fi и имаш проблем с онова ръководство, защо пишеш в тази тема!?

Публикувано

My bad... my bad... :redface:

П.С. Какво да ползвам, след като нямам Wi-fi :?

Публикувано

Като стартираш iFunbox има ''Camera" качваш си снимките там и ще ти излизат в "Camera Roll" на телефона.

Публикувано

Ама на мен целта ми е да права папки и да сменям права.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.