Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с контактите.

Featured Replies

Публикувано

Благодаря за помощта, всичко вече е наред :10x:

• 1 година по-късно...
  • Отговори 50
  • Прегледа 7,9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нека да съм добър и да му метна един линк на лични за Disk Aid. Само много внимателно да прочете упътването там.

Публикувано

При синхронизация с iTunes последна версия като стигне до стъпка 3/4 и си остава там Syncing Contacts и това е , когато изключа Sync Contacts и оставя само Bookmarks си остава на Bookmarks , не забива защото всичко си е активно по iTunes-а но не мърда от там доста дълго време чаках го максимум час. Когато ги изключа и двете си синква без проблеми.

Телефона е iPhone 4 16gb iOS 7.0.4 без Jailbreak.

Някой да е имал подобен проблем.

Публикувано

И аз имам проблем със синхронизирането на контаките, постоянно ми изписва да

упълномоща компютъра, правя го пак давам да синхронизира и пак ми го изписва.. и така безброй пъти.. защо незнам...

7050875m.jpg

Редактирано от Hristina Racheva

Публикувано

Това изглежда е проблем в самата синхронизация, не точно контактите. Ауторизирай компа и после виж как ще е с контактите, но синхронизация ще има.

Едит: не бях до прочел, махни всички компютри и опитай отново със упълномощаването.

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

покава ми прозорчето, ауторизирам комютъра пускам пак да синхронизира и пак ми го показва... и съм махнала всички компютри и пак ми го показва, деинсталирах итюнс и пак го инсталирах и пак същото

Публикувано

Всички приложения и неща са от един акаунт нали така!? Нека ако някой знае нещо за Windows да каже как се оправя.

Публикувано

С преинсталация на Тюнса,почистване и инсталиране на ново!Може пак да не стане!Може би забозен Windows...

Публикувано

Има приложения с различни акаунти или ползва някой китаец за пиратки - оттам и "проблемът".

Публикувано

тоест какво да направя?

Публикувано

Ами изтрий чуждите?

Публикувано

ако трябва да ги изтрия от Itunes незнам как, но да в него има приложения от стрария Iphone

Публикувано

Изтрий всички, които не са с твоя акаунт, независимо дали са в телефона или в тюнса. Ще си ги свалиш с твоя наново.

Публикувано

добре и така ще изпробвам, даже сега намерих тема как да деинсталирам всичкия itunes от компа...

Публикувано

Проблемът не е в тюнса, а в различните акаунти, ползвани за теглене на софтуер в телефона.

Публикувано

да, но незнам как да изтрия нещата от тюнса?!

Публикувано

На всяко приложение в лайбръри-то, като дадеш десен бутон с мишката и отметнеш get info, ще видиш с кой акаунт е изтеглено. За всеки различен акаунт, компютърът трябва да има оторизация. Може да бъде оторизиран едновременно с няколко акаунта, не е проблем. Ако не знаеш данните на акаунта - триеш приложението. Постъпваш по същия начин с тези в телефона - тези, които съвпадат с различни от твоя акаунт или нямаш оторизация, ги изтрий.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Нямам бекъп ! Помощ ! С iOs 5 съм ! Контактите ми изчезнаха след като се счупи mobile substrate, последва рестарт и телефона в секция контакти беше като нов !

Публикувано

На картата няма ли ги?

Публикувано

Не !

Публикувано

До сега не си ли синхронизирал с iTunes? iCloud, не ползваш ли?

Публикувано

Компа ми е преинсталиран и преди малко сложих iTunes, iCloud не ползвам ! Опитах и програмчета за рековери, като wondershare Dr. Fone, но и с тях не става ! Ако имате нещо, което се рови по надълбоко в паметта от Dr, Fone ...

Редактирано от Zepar

Публикувано

Пробвал съм куп такива "панацеи" и най - големият резултат е да си осер@ш тотално телефона. Друг път си прави резервно копие на тюнса преди реинстал.

Публикувано

Абсолютно!

Ползвай MCbackup Pro

Публикувано

Успях да възстановя част от номерата през Call History ! Не са всички но все пак е нещо !

Публикувано

Миналата седмица също ми изчезнаха.

Сега пък се удвояват... :blink:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.