Публикувано Февруари 9, 201412 гд При синхронизация с iTunes последна версия като стигне до стъпка 3/4 и си остава там Syncing Contacts и това е , когато изключа Sync Contacts и оставя само Bookmarks си остава на Bookmarks , не забива защото всичко си е активно по iTunes-а но не мърда от там доста дълго време чаках го максимум час. Когато ги изключа и двете си синква без проблеми. Телефона е iPhone 4 16gb iOS 7.0.4 без Jailbreak. Някой да е имал подобен проблем.
Публикувано Февруари 10, 201412 гд И аз имам проблем със синхронизирането на контаките, постоянно ми изписва да упълномоща компютъра, правя го пак давам да синхронизира и пак ми го изписва.. и така безброй пъти.. защо незнам... Редактирано Февруари 10, 201412 гд от Hristina Racheva
Публикувано Февруари 10, 201412 гд Това изглежда е проблем в самата синхронизация, не точно контактите. Ауторизирай компа и после виж как ще е с контактите, но синхронизация ще има. Едит: не бях до прочел, махни всички компютри и опитай отново със упълномощаването. Редактирано Февруари 10, 201412 гд от iPhoneman
Публикувано Февруари 10, 201412 гд покава ми прозорчето, ауторизирам комютъра пускам пак да синхронизира и пак ми го показва... и съм махнала всички компютри и пак ми го показва, деинсталирах итюнс и пак го инсталирах и пак същото
Публикувано Февруари 10, 201412 гд Всички приложения и неща са от един акаунт нали така!? Нека ако някой знае нещо за Windows да каже как се оправя.
Публикувано Февруари 10, 201412 гд С преинсталация на Тюнса,почистване и инсталиране на ново!Може пак да не стане!Може би забозен Windows...
Публикувано Февруари 10, 201412 гд Има приложения с различни акаунти или ползва някой китаец за пиратки - оттам и "проблемът".
Публикувано Февруари 11, 201412 гд ако трябва да ги изтрия от Itunes незнам как, но да в него има приложения от стрария Iphone
Публикувано Февруари 11, 201412 гд Изтрий всички, които не са с твоя акаунт, независимо дали са в телефона или в тюнса. Ще си ги свалиш с твоя наново.
Публикувано Февруари 18, 201412 гд добре и така ще изпробвам, даже сега намерих тема как да деинсталирам всичкия itunes от компа...
Публикувано Февруари 18, 201412 гд Проблемът не е в тюнса, а в различните акаунти, ползвани за теглене на софтуер в телефона.
Публикувано Февруари 18, 201412 гд На всяко приложение в лайбръри-то, като дадеш десен бутон с мишката и отметнеш get info, ще видиш с кой акаунт е изтеглено. За всеки различен акаунт, компютърът трябва да има оторизация. Може да бъде оторизиран едновременно с няколко акаунта, не е проблем. Ако не знаеш данните на акаунта - триеш приложението. Постъпваш по същия начин с тези в телефона - тези, които съвпадат с различни от твоя акаунт или нямаш оторизация, ги изтрий.
Публикувано Март 16, 201412 гд Нямам бекъп ! Помощ ! С iOs 5 съм ! Контактите ми изчезнаха след като се счупи mobile substrate, последва рестарт и телефона в секция контакти беше като нов !
Публикувано Март 16, 201412 гд Компа ми е преинсталиран и преди малко сложих iTunes, iCloud не ползвам ! Опитах и програмчета за рековери, като wondershare Dr. Fone, но и с тях не става ! Ако имате нещо, което се рови по надълбоко в паметта от Dr, Fone ... Редактирано Март 16, 201412 гд от Zepar
Публикувано Март 16, 201412 гд Пробвал съм куп такива "панацеи" и най - големият резултат е да си осер@ш тотално телефона. Друг път си прави резервно копие на тюнса преди реинстал.
Публикувано Март 16, 201412 гд Успях да възстановя част от номерата през Call History ! Не са всички но все пак е нещо !
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате