Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Дарение

• Подкрепи този форум - направи дарение
    Дарени до сега 440.00 BGN
    • martin77bg
    • gorgior
    • sarmak
    • londongunner
    • mirror
    • +5

Apple Watch Трикове, Проблеми, Взаимопомощ

Тук можете да зададете всякакви въпроси свързани със софтуера на Apple Watch. За да ви бъдем максимално полезни, моля задавайте ясно и точно въпросите си.

1. pepo1919
    Started by pepo1919,

Случвало ли се е на някой и има ли някакво решение? Или бегом към магазина? Sent from my iPhone using Tapatalk

2. wsgar3
    Started by wsgar3,

Здравейте, Часовника е Ултра 3 и от известно време опцията "зареди напълно" изчезна. Без значение колко стой на зарядното спира на 80 %. Пусках и спирах оптимизираното зареждане - без ефект. Рестартирах часовника също без ефект. Някакви идеи?

• Харесвам
    • 2 отговора
    • 639 прегледа
  3. OmegaDarkon

Здравейте! От известно време насам съм хвърлил око на Apple Watch моделите с е-сим, например Series 5 или каквото друго се предлага по нашият пазар. Много ми допада идеята да можеш да излезнеш навън без телефон и с случай, че някой иска да те потърси, това да става през часовникът. Миналата година един от мобилните оператори пусна е-сим услуги. Тази година още един оператор предлага тази услуга. Знаете ли за успешни случаи на ползване на Apple Watch с е-сим в България и без да се е налагало услугата да се активира в чужбина? Ако имате опит с конкретен оператор, моля да споделите вашите мнения от услугата. Поздрави ?

• Благодаря
      • Харесвам
    • 53 отговора
    • 15.5k прегледа
    • 3 followers
  4. ne4o

Няколко пъти си правя джогинга, като си пускам музика от часовника, без да нося в себе си телефона. Качеството на звука е много зле, но не намирам никъде в настройките през телефона или в самия часовник възможност за някакви корекции. Има ли някаква врътка, която ми убягва или просто това са възможностите му на моя вехт S4 ?

• Харесвам
    • 30 отговора
    • 11.8k прегледа
    • 1 follower
  5. Viiipeer
    Started by Viiipeer,

Здравейте, колеги! В приложениетo на часовника на телефона ми пише че само Yettel поддържа Cellular в А1 ми казват че уж може с 5 лева такса, вярно ли е че ако се вържа на номера на A1 имало забавяне на нотификациите или ще си работи както трябва? Или направо да се прехвърлям към Yettel?

• Харесвам
    • 15 отговора
    • 7.5k прегледа
  6. profusion

Малко съм се отдалечил от темата и искам да попитам, ако си взема часовник от Япония всичко ли ще му работи в бг, като датчици и функции?

• Объркан
      • Харесвам
    • 23 отговора
    • 7k прегледа
    • 1 follower
  7. Viiipeer
    Started by Viiipeer,

Здравейте, Честита Нова Година! Искам да Ви попитам тези от Вас, които използват Apple watch и Fibank дали трябва да се верифицира часовника, понеже добавих карта и ми изписа от телефона да се обадя на номера на банката и дотам, но от там не ми вдигат, все са заети линиите, дали това действително изисква верификация, или щом веднъж го имам активно на телефона, мога да го игнорирам? Благодаря!

• Харесвам
    • 18 отговора
    • 6.1k прегледа
  8. profusion
    Started by profusion,

Здравейте, в нета пише "iOS 15 is the final version of iOS that supports the iPhone 6s & 6s Plus, first-generation iPhone SE" Въпреки това ми казва че ОС на тел (7 със 15.7) е стара?! И не мога да го вържа? Исках да го вам на майка ми че си зех нов 10 часовник но уви....?

• Харесвам
    • 2 отговора
    • 2.8k прегледа
  9. profusion
    Started by profusion,

Някой знае ли коя миланезе от предни часовници най би си паснала и е най-черна на модела 46mm , защото сегашната Слейт доста сивее?

• 3 отговора
    • 3k прегледа
  10. Изабел
    Started by Изабел,

Здравейте! Имам следният казус - преди година си изгубих часовника, но не разбрах веднага тъй, като в този период не го ползвах, и след 2-3 месеца когато ми потрябва установих, че го няма. Да обаче, той се беше разкачил от телефона ми и нямаше как да го открия по стандартните начини. Във Find my го няма като устройство, виждам го единствено в листа с мои устройства в ейпъл акаунта си. Има ли как и къде да видя последното му засечено местоположение?

• 0 отговора
    • 3k прегледа
  11. Павел Василев
    Started by Павел Василев,

Привет колеги, тази сутрин на моя watch Ultra 2, забелязах показанията за надморската височина да стои само на 0 все едно е изключен и за времето показва празно вместо градусите, какво ли не правих, накрая нулирах часовника на чисто и пак ми показва същите стойности 0 за височина и празно поле на мястото за времето, дайте акъл къде и какво да проверя? p.s. Като че ли GPS е изключен?

• Харесвам
    • 15 отговора
    • 5.5k прегледа
    Павел Василев
  12. Viiipeer
    Started by Viiipeer,

Здравейте! Бих желал да попитам тук преди да се заиграя излишно с hard reset на часовника. Още след покупката при настройването му телефона когато звъни - часовника не звъни, а същевременно са свързани. Всички опции за нотификации са разрешени, изключени са режимите като do not desturb итн. Доста е дразнещо, някой да е имал подобен проблем?

• 3 отговора
    • 3.9k прегледа
  13. Павел Василев

Привет колеги, когато са ви свързани безжичните слушалки, (в моя случай е слуховия ми апарат свързан чрез директен стрийминг) когато набера някого чрез часовника ми Watch Ultra 2, се активира говорителчето на самия часовник а не чрез безжичната ми слушалка (слуховия ми апарат), къде и каква настройка трябва да пипна, иначе ако се обадя от телефона, тогава се свързва директно с безжичната слушалка - в случая слуховия ми апарат?

• Харесвам
    • 10 отговора
    • 5.6k прегледа
    Павел Василев
  14. Росица
    Started by Росица,

За да отговоря на съобщение в месинджър не ми се показва клавиатура на български. На езици имам английски и гръцки, но не и бг а на телефона имам и трите езика. Опциите ми са емотикони, предложения за отговор на английски, поле за ръкописно въвеждане на букви но само н английски и гласово съобщение. По спомен веднъж на вайбър ми излезе бг клавиатура за да върна на съобщението, но на месинджър не ми излиз. Не ми се пише на “шльокавица” серия 7 е часовника.

• 2 отговора
    • 5.5k прегледа
    Павел Василев
  15. ApplewatchCellular
    Started by ApplewatchCellular,

Здравейте, Някой има ли идея дали някой от Българските оператори поддържа Apple Watch cellular и ако да успял ли е да се свърже.

• Благодаря
      • Харесвам
    • 31 отговора
    • 11.3k прегледа
    • 2 followers
  16. Гости Павел Василев
    Started by Гости Павел Василев,

Привет колеги, Разбрах за моя голяма радост че iOS най-после от скоро имат официално и поддържат вече БГ език, което е супер и по ред причини важно за мен опция, питането ми е конкретно за APPLE WATCH ULTRA CELL 49MM, дали има и там БГ меню след като го има официално и за iOS? Питането ми е с цел бъдещ евентуален ъпгрейд от Samsung S22 Ultra 512 GB, ще се радвам ако разбера дали има вече и на въпросния смарт часовник бг меню?

• Харесвам
      • Хаха
    • 27 отговора
    • 19.9k прегледа
    • 1 follower
  17. Александър Пухлев
    Started by Александър Пухлев,

Здравейте.Искам да попитам дали може да се качи blood oxygen и ЕCG на аpple watch se 2022?

• 3 отговора
    • 7.9k прегледа
  18. miiladiin
    Started by miiladiin,

Може ли да се свали watch face от ultra за серия 7

• Харесвам
    • 4 отговора
    • 5.1k прегледа
    • 1 follower
  19. selqkk
    Started by selqkk,

Здравейте!Спрял съм се на Apple watch SE 2020,и искам да попитам дали моделът има e-SIM,тъй като търсих навсякъде и не намирам информация.

• 3 отговора
    • 6.2k прегледа
  20. goetschl
    Started by goetschl,

Здравейте. Вчера след като си сложих часовника да се зареди ми се визуализира на екранчето нещо като змия, която в единия край е със зелен символ за зареждане... и съответно не се зареждаше. В някакъв момент зареди до 65%, след което отново стана същото. Ако го махна от зарядното става червена иконката за зареждане. Четох из интернет това-онова, но така и не намерих решение. Търсих и тук, но не попаднах на подобна тема. Някой сблъсквал ли се е с този проблем?

• Харесвам
    • 6 отговора
    • 4.6k прегледа
  21. Nilson34
    Started by Nilson34,

Не знам дали само при мен е проблемът, но когато някой ми звънни по Facebook messenger или по Telegram не получавам никакво известие на часовника за това. Нотификации за текстови чатове получавам и от двата апп-а, но не и позвънявания.Опитах всичко, всички настройки са направени, деинсталирах и инсталирах наново, рестартирах телефона и часовника и не става и не става . Някой друг с такъв проблем? Часовникът е Apple Watch SE. Sent from my iPhone using Tapatalk

• Благодаря
      • Харесвам
    • 3 отговора
    • 4.5k прегледа
  22. TheBlessedOne

Неофициална активация на ЕКГ БЕЗ Jailbreak Източници: hirakujira | ZW Cai | Redmondpie.com | Dice.bg Поддържани устройства: Apple Watch Series 4/5 Поддържана ОС: WatchOS 6.2.X Поддържани iPhone-и: iPhone SE; iPhone 6S/6 Plus; iPhone 7/7 Plus; iPhone 8/8 Plus; iPhone X; iPhone XR; iPhone XS/XS Max; iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max Изисквания: Apple Watch Series 4/5 с произход от държава поддържаща официално ЕКГ функцията - списък с поддържаните държави iPhone (виж поддържаните) MacBook Air/Pro; iMac /Pro; Mac mini, Mac Pro с актуален macOS или PC с Windows 7/8.1/10 Lightning кабел към USB-C/USB-A за връзка на iPhone с компютъра …

• Благодаря
      • Не харесвам
      • Хаха
      • Харесвам
    • 181 отговора
    • 139.9k прегледа
    • 3 followers
  23. N.Grigorov
    Started by N.Grigorov,

Здравейте, Вчера се сдобих с първия си Apple Watch и по-конкретно S6 44mm. Години ползвах MiBand, като последно бях с модел 5. Имам следния проблем - Настроил съм си Viber нотификациите на Deliver quietly, т.е. да ги виждам само в notification center, без да има други индикации, но с MiBand-a получавах самите нотификации и на него, което беше страхотно, обаче с Apple Watch-a това не се получава. Когато съм с тази настройка, въобще Viber не ми излиза като приложение в Watch-> Notifications, а трябва да включа всички нотификации за приложението (lock screen, banner и т.н.), за да ги получа и на часовника. Как мога да си го направя както беше на MiBand-a, получ…

• Харесвам
    • 5 отговора
    • 5.3k прегледа
  24. Иан Иванов
    Started by Иан Иванов,

Здравейте. Преди няколко часа си взех въпросния часовник и след цялата еуфория забелязах нещо странно по дисплея. Не знам как да го обясня. Все едно се вижда някакво лепило по цялата обиколка на дисплея. Качвам няколко снимки ако някой може да ми даде съвет дали да го връщам или това нормално. Нямам досег с други часовници и наистина не мога да преценя дали е дефект или просто часовника е така. Наистина се надявам да не е дефект, тъй като доста неприятно ми стана и не искам да се разправям с връщане и прочие... Часовника е от телефон беше си запечатан и всичко си беше изрядно. На снимки определено се вижда доста, тъй като съм акцентирал на него инъче е п…

• 2 отговора
    • 4k прегледа
    • 1 follower
  25. anych
    Started by anych,

Днес ми се случи нещо много интересно. Знам, че Apple Watch няма отдалечен достъп (не съм сигурна, че правилно го казвам), тоест не ти идват нотификации, когато часовника не е свързан с телефона. Става въпрос за първия Apple Watch. Телефона ми е на ремонт от около 2 седмици - в креатив център, не че има значение. Не съм получавала никакви нотификации на часовника освен активността на Activity приложението, до днес... Днес ми дойде една нотификация от фейсбукския месинджър, даже успях да видя кой и какво ми е писали.... и това е. Само една, нищо друго от никое друго приложение. Не живея близо до креатив център, за да си помисля че някак съм се вързала към телефона. Някой д…

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.