Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Хора искате ли в средата на следващия месец да се видим :) Домъчня ми !

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Гоце е написал по-горе, че при него е свободно на 05-ти - тоест събота.

Иначе и аз това щях да питам, че да знам как да процедирам с агънцето.

Не ми пречи и 5 души да се съберем, но да мислим друго папкане. Само за това ме интересува (и Гоце също) приблизителната бройка на идващите. :smile:

• 0
Публикувано

До тук преброих следното народ:

alxx, Aveliky, naidenoff, neol23, goce kostadinov и моя милост (като най-вероятно няма да съм сам).

Ако до сряда вечер не се обади никой друг, минаваме на вариант Б за папкане. Не, че знам какъв е, но 5-6 човека с едно цяло агне надали ще се преборим успешно в рамките на една вечер. Освен ако не седнем в събота на масата и не станем в понеделник следобяд от нея. :tooth:

• 0
Публикувано

Какво чакаме сега. ще се прави ли списък. никой нищо не казва. ако не искате. кажете.агнето сами ще си го ядеме.:guitarred:

• 0
Публикувано

"Silence...of the lambs..." :tooth:

• 0
Публикувано

Какво решихте в крайна сметка гледам че няма движение по предложението.няма да се разсърдя ако не искате при мене това е въпрос на избор. ама поне да знам .

• 0
Публикувано

Ще го напиша и на български: "Мълчанието на агнетата..." :)

Гоце, дреме ти на...мак-а. Като не щат - ние пак ще си спретнем веселба :Wink:

• 0
Публикувано

И къде е купона тази вечер?

• 0
Публикувано

Добре де, правите среща и искате за 15 дена нещата да се организират. Не мислите ли, че този срок е твърде кратък за хора от провинцията? Те трябва да се съобразят с работата, портфейла на какво дередже е и т.н. Отлагайте тази и помислете нещо за първа пролет. До тогава мога да размисля. ;)

• 0
Публикувано

Grievous, не виждам какъв е проблема 5, 8 или 15 души да си се видят утре, да пият по едно, да избистрят супата и политиката и след 2 месеца (или по първа пролет, както казваш) да си се състои и другата, планирана отдавна сбирка.

А иначе няма гаранция, че и 6 месеца по-рано да се избере дата и място на събирането, ще дойдат много хора. Давам пример със себе си - до сега два пъти си набелязвам да дойда, но в последния момент ми излиза пътуване и пропада идването. Затова и рядко обявявам предварително присъствие, за да не лъжа организаторите. :smile:

mirror, neol23 - всичко си пише по-горе и последно и даже последно след последното.

А тази вечер купони има на стотици места из София и страната, но без наше организирано присъствие. B)

• 0
Публикувано

Просто изразих мнение по темата. Ще се съберете разбира се. През два поста чета "аре, какво стана, ще се събираме ли?", та рекох да си кажа моето.

• 0
Публикувано

Много благодаря на тези, които не дойдоха.

Не за друго, а ме облекчиха в сметката. :tooth:

• 0
Публикувано

00.21ч,си публикувал Лъчо,значи е била късичка срещата.Качваѝ снимки да видим де...

• 0
Публикувано

Е,4 човека пак добре от 14 000,ама това не е среща на форума!!!:tooth:

Март,другата среща???Или да си се събираме,коѝ от където е там,по едно и също време и с fasetime :biggrin:

• 0
Публикувано

Ей...Боженци....Аз там имам вила....По-точно на километър от там:)))

Много е яко там:)))Ако си изберете там няма да сгрешите!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...