Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Не съм трил никакви приложения от никъде. Но след като изтрих и инсталнах наново Itunes нямам приложения на компа но на телефона нищо не съм трил иначе алторизирах компа си пак и все още получавам грешката че не съм алторизирал което не е вярно и отдолу (на прозореца на грешката) мога да видя кои приложения не се прехвърлят ама то май са всичките. Дано да ви е станало по-ясно в каква ситуация съм. Даже алторизирах друг копм и пак същата история, а за капак не мога и музика и снимки да синхронизирам което прави itunes безполезен за мен. Но като свържа телефона ми го разпознава и се зарежда. Благодаря за разбирането и съдействието!!

п.п. Не мога да качвам приложения от Компютъра към телефона и обратно както и да трия приложения на телефона от Програмата

Редактирано от plamen_944
Публикувано
Имам съмнения, че имаш качени на телефона приложения с различен от твоя акаунт и за това ти иска наново да оторизираш
Публикувано

Не те разбирам моля те обясни ми на прост език какво трябва да направя или дай линк със съответното решение

Публикувано

На прост език: влез в сетингс/стор и виж дали телефонът е със същия акаунт, с който оторизираш компа? Възможно е, когато си свалял някога приложенията, акаунтът да е бил друг и за това да не ти ги прехвърля. Няма как да стане, освен АКО НЕ ОТОРИЗИРАШ СЪС СЪЩИЯ АКАУНТ.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Браво за старанието да споделиш, но избягвай цитатите на последен пост.

Така на бързо да кажа какво преживях през последните два дни .... имах акунт в апп стор и от там не знам как ми каза че акаунта нещо не ми е наред и ми изпрати майл да цъкна на линка и щяло да е готово да ама не .... след два дена мъки реших че проблема е в абв-то и си направих поща в яхоо и следователно нов акаунт в последствие разбрах че проблема е можел да се реши и с препращане на майла на друга поща ама тва след всички мъки без да искам го прочетох във форума ( късмет ) !!! Та после дойдоха и проблемите с новия тюнс ( просто си купих мак и зарязах стария комп ) от там акаунта не е оторизиран ( между другото вече си оправих стария акаунт ) проверявам на телефона и на мака акаунтите са еднакви ама понеже съм инат и не му разбирам още на мака реших да не го деинсталирам а продължих най-нагло да си въвеждам стария акаунт като каже че не става вадя телефона от юсб-то и спирам тюнса .... та на около петия път НЕ МОГА ДА КАЖА НО СТАНА !!! Така че пробвай с упоритост !!!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Да. Опитай по-късно и ще стане. Няколко пъти ми се случи с различни програми и различни телефони.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...