plamen_944 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 (редактирано) Не съм трил никакви приложения от никъде. Но след като изтрих и инсталнах наново Itunes нямам приложения на компа но на телефона нищо не съм трил иначе алторизирах компа си пак и все още получавам грешката че не съм алторизирал което не е вярно и отдолу (на прозореца на грешката) мога да видя кои приложения не се прехвърлят ама то май са всичките. Дано да ви е станало по-ясно в каква ситуация съм. Даже алторизирах друг копм и пак същата история, а за капак не мога и музика и снимки да синхронизирам което прави itunes безполезен за мен. Но като свържа телефона ми го разпознава и се зарежда. Благодаря за разбирането и съдействието!! п.п. Не мога да качвам приложения от Компютъра към телефона и обратно както и да трия приложения на телефона от Програмата Редактирано Октомври 5, 2011 от plamen_944 Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Имам съмнения, че имаш качени на телефона приложения с различен от твоя акаунт и за това ти иска наново да оторизираш Цитирай
plamen_944 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Не те разбирам моля те обясни ми на прост език какво трябва да направя или дай линк със съответното решение Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 6, 2011 Публикувано Октомври 6, 2011 На прост език: влез в сетингс/стор и виж дали телефонът е със същия акаунт, с който оторизираш компа? Възможно е, когато си свалял някога приложенията, акаунтът да е бил друг и за това да не ти ги прехвърля. Няма как да стане, освен АКО НЕ ОТОРИЗИРАШ СЪС СЪЩИЯ АКАУНТ. Цитирай
Спас Здравков Публикувано Октомври 22, 2011 Публикувано Октомври 22, 2011 Браво за старанието да споделиш, но избягвай цитатите на последен пост. Така на бързо да кажа какво преживях през последните два дни .... имах акунт в апп стор и от там не знам как ми каза че акаунта нещо не ми е наред и ми изпрати майл да цъкна на линка и щяло да е готово да ама не .... след два дена мъки реших че проблема е в абв-то и си направих поща в яхоо и следователно нов акаунт в последствие разбрах че проблема е можел да се реши и с препращане на майла на друга поща ама тва след всички мъки без да искам го прочетох във форума ( късмет ) !!! Та после дойдоха и проблемите с новия тюнс ( просто си купих мак и зарязах стария комп ) от там акаунта не е оторизиран ( между другото вече си оправих стария акаунт ) проверявам на телефона и на мака акаунтите са еднакви ама понеже съм инат и не му разбирам още на мака реших да не го деинсталирам а продължих най-нагло да си въвеждам стария акаунт като каже че не става вадя телефона от юсб-то и спирам тюнса .... та на около петия път НЕ МОГА ДА КАЖА НО СТАНА !!! Така че пробвай с упоритост !!! Цитирай
baronbg Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 Да. Опитай по-късно и ще стане. Няколко пъти ми се случи с различни програми и различни телефони. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.