ypetrov Публикувано Август 14, 2009 Сподели Публикувано Август 14, 2009 Здравейте! Помогнете да си настроя MAIL бутона на телефона, щото нещо се бъркам или просто не знам къде какво да пиша. В мейла спокойно си влизам през Сафари-то, но МЕЙЛ бутона не мога да го настроя. Откъде да разбера Инкоминг и Аутгоинг сървъра. Пощата си ми е в мой сървър към ГМАЙЛ. Ама не ми е ясно нищо. Мога да създавам мейли и да ги трия. Ако не ви затруднява и ако е възможно все пак да ми помогнете дистанционно, помогнете. Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mupo Публикувано Август 14, 2009 Сподели Публикувано Август 14, 2009 Settings -> Mail, Contacts, Calendars -> Add Account... -> Gmail пишеш си името, e-mail адреса (заедно с @gmail.com), паролата и каквото си искаш в Description Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Grievous Публикувано Август 14, 2009 Сподели Публикувано Август 14, 2009 Ако сте с акаунт в Gmail. Settings/Mail, Contacts, Calendars/Fetch New Data прилагате Hourly Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ypetrov Публикувано Август 17, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 17, 2009 С gmail става без проблем, но с моя фирмен не ще. Имам хост и служебен мейл и не мога да настроя входящия и изходящия сървър. Страницата ми е към gmail и пробвах почти всичко. Включил съм imap от мейла и пак не ще. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ViKsSs Публикувано Август 17, 2009 Сподели Публикувано Август 17, 2009 Поща на абв.бг може ли да се настрои ? От other пробвах, попълних всичко и накрая ми изписва, че няма такава поща или че не е валидна... Някой настроил ли си е абв.бг ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 KurtiMakarov Публикувано Август 17, 2009 Сподели Публикувано Август 17, 2009 Ако си платиш ще стане. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ypetrov Публикувано Август 17, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 17, 2009 А аз като съм си платил сайта какво да правя? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Aveliky Публикувано Август 18, 2009 Сподели Публикувано Август 18, 2009 Incoming Mail Server: Host Name: pop3.abv.bg User Name: Въведете Вашето потребителско име на страницата, като го изписвате във формат adres@abv.bg Password: Паролата Server port: 110 Outgoing Mail Server: Host Name: smtp.abv.bg User Name: Въведете Вашето потребителско име на страницата, като го изписвате във формат adres@abv.bg Password: Паролата Server port: 25 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ypetrov Публикувано Август 18, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 18, 2009 А за моя мейл не ще и не ще. сайта е http://www.*****.COM и е към GMAIL. Дано не прозвучи като реклама, ама ми се ще да си настроя мейла на телефона. Ако е така, моля админа да редактира писанието. А иначе през сафарито мога да си вляза в мейла и да си оперирам оттам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mupo Публикувано Август 18, 2009 Сподели Публикувано Август 18, 2009 Какво значи "е към Gmail"? Пощата е ypetrov@gmail.com (примерно), така ли? Ако е така, казахме ти как да го настроиш Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 winterbg Публикувано Август 18, 2009 Сподели Публикувано Август 18, 2009 Какво значи "е към Gmail"?Пощата е ypetrov@gmail.com (примерно), така ли? Ако е така, казахме ти как да го настроиш Няма това предвид човека... Всеки уеб хост предлага и е-майл на адреса. Например youtube ако е, ще бъде примерно admin@youtube.com и се води към гмайл Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ypetrov Публикувано Август 18, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 18, 2009 Явно не съм доразбрал точно, но така ми обясниха, че била към Gmail, щото като си вляза в пощата, горе в ляво ми излиза логото на GMAIl by GOOGLE. По горе писах, че с Gmail нямам проблеми. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Gribbo Публикувано Август 18, 2009 Сподели Публикувано Август 18, 2009 най-вероятно във фирмата имате ИТ потдръжка или поне някой който съвместява и таззи функция и ви е направил въпросния мейл сървър, така, че най-лесно ще бъде ако го попиташ как аджеба да си настроиш рор3 акаунт към служебната поща, а пък ако случайно я имаш настроена на компютъра в офиса да я проверяваш през Аутолук или Аутолук експрес проверяваш там в tools/account settings/ acc който желаеш да провериш(пример:alabala@goshko.com) и си въвеждаш incoming и outgoing mail servers в телефона както и юзърнейма и паролата и си готов Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ypetrov Публикувано Август 19, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 19, 2009 Абе лошото е, че нямаме. Сайта ми го регистрира приятел от чужбина. Мога само да добавям и трия имена на мейлите. Не знам къде какво да гледам. Ако може някой да каже дистанционно, ще съм благодарен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 korn3 Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 Присъединявам се към въпроса. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Gribbo Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 @ypetrov значи ако си проверяваш пощата през уеб на адрес mail.товядомейн.com това ти е оutgoing/incoming mail server с прости думи ако отидеш на адрес mail.goshko.com и се логваш с goshko@goshko.com с парола goshko то 2та сървара mail.goshko.com го слагаш и на оutgoing mail и на incoming mail юзър нейм goshko@goshko.com и парола goshko и би трябвало да си готов възможно е мейл сървара ти да е mail.goshko.com а мейла ти да е goshko@нещодруго.com това няма значение и последно има сървъри като катеричката например които от web са webmail.goshko.com а РОР3 сървара им е само mail.goshko.com пробвай дано стане ако не е така без повече информаия няма как да ти помогна поне аз някой друг може и да може @ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Aveliky Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 момчета изкам да питам можели ниакои по подробно да обиасни за абв.бг пощата че нещо немога да я пусна Присъединявам се към въпроса. Това обяснение трудно ли ти се вижда? Incoming Mail Server:Host Name: pop3.abv.bg User Name: Въведете Вашето потребителско име на страницата, като го изписвате във формат adres@abv.bg Password: Паролата Server port: 110 Outgoing Mail Server: Host Name: smtp.abv.bg User Name: Въведете Вашето потребителско име на страницата, като го изписвате във формат adres@abv.bg Password: Паролата Server port: 25 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 korn3 Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 Не е трудно,просто направих точно както си написал и не става нищо. Пише ми: IMAP account verification failed "pop3.abv.bg" is not responding. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ludiamax Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 И се пробвах, но нищо не се получи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ypetrov Публикувано Август 23, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 23, 2009 @ypetrovзначи ако си проверяваш пощата през уеб на адрес mail.товядомейн.com това ти е оutgoing/incoming mail server с прости думи ако отидеш на адрес mail.goshko.com и се логваш с goshko@goshko.com с парола goshko то 2та сървара mail.goshko.com го слагаш и на оutgoing mail и на incoming mail юзър нейм goshko@goshko.com и парола goshko и би трябвало да си готов възможно е мейл сървара ти да е mail.goshko.com а мейла ти да е goshko@нещодруго.com това няма значение и последно има сървъри като катеричката например които от web са webmail.goshko.com а РОР3 сървара им е само mail.goshko.com пробвай дано стане ако не е така без повече информаия няма как да ти помогна поне аз някой друг може и да може @ Пробвах и това и пак не ще. Защо като си вляза през сафарито всичко си е наред. Пробвах даже и да напиша всичко, което ми се изписва при влизането в сафарито. mail.google.com/a/goshko.com , за incoming и outgoing и пак не става. Това ми е чудно, че през сафари става, а през мейла не ще. Каква е разликата мама му стара. Вярно, не написах преди това http://mail.и така нататък, ама и това ще пробвам Пробвах. Като напиша http..... и дам ретърн и ми остава само http-то а другото след него се губи и нищо не става, а само ми казва, че не може да се свърже със сървъра Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 wopsreg Публикувано Август 25, 2009 Сподели Публикувано Август 25, 2009 Няма това предвид човека... Всеки уеб хост предлага и е-майл на адреса. Например youtube ако е, ще бъде примерно admin@youtube.com и се води към гмайл Как така ще си купиш хостинг и те ще ползват безплатна поща? Това ми звучи малко абсурдно. Сигурен ли си, че е така? Абе лошото е, че нямаме. Сайта ми го регистрира приятел от чужбина.Мога само да добавям и трия имена на мейлите. Не знам къде какво да гледам. Ако може някой да каже дистанционно, ще съм благодарен. Ако съм те разбрал правилно, имаш регистриран хостинг (примерно: 123.com) и искаш от някоя от пощите му (примерно: office@123.com) да ги препраща примерно към Gmail. Щом можеш да добяваш и премахваш мейл акаунти, ще можеш и да пренасочиш. Ако е така, трябва да влезнеш контролния панел на хостинг компанията и да пренасочиш въпросните мейли към исканата от теб поща. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Gribbo Публикувано Август 25, 2009 Сподели Публикувано Август 25, 2009 Значи чичко Goolge ти е продал мейл услуга на техния сървър ако съм те рабрал правилно. Пробвай да си настроиш пощата с мейл сървъри директно mail.google.com без следвашите неща които полваш през уеб, ако и така не стане( това което те съветвам е само предположение не съм имал никога вземане даване с чичо гошо) пишеш на съпорта но чичкото как да си настроиш пощата и предполагам, че в рамките на 2-3 дни ще ти отговорят Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Anthony Публикувано Август 26, 2009 Сподели Публикувано Август 26, 2009 Incoming & Outgoing трябва да са ти mail.google.com, а user name ти е целия имейл адрес, не само името. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ypetrov Публикувано Август 26, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 26, 2009 Ще обясня подробно, само дето вместо истинското име на адреса ще сложа моето: YPETROV в страницата ми се влиза с: http://www.ypetrov.com в мейла ми се влиза с: mail.ypetrov.com Сайта ми е платен и мейлите не за безплатни. Мога да създавам и трия имена на мейли примерно : pesho@ypetrov.com Когато си вляза в пощата по гореописания начин, в адрес бара се появява това: https://www.google.com/a/YPETROV.com/ServiceLogin?service=mail&passive=true&rm=false&continue=http%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fa%YPETROV.com%2F&bsv=zpwhtygjntrz<mpl=default<mplcache=2 Това е преди да напиша юзер и паролата Имам си мейл, който е админ и с него си контролирам мейлите по създаване и триене. Когато си вляза в мейла, на адрес бара се изписва: http://mail.google.com/a/YPETROV.com/#inbox В настройките за ПРЕПРАЩАНЕ И POP/IMAP достъп е активиран IMAP 1. Състояние: IMAP е активиран -IMAP достъпа да се активира -IMAP достъпа да се деактивира Сега видях следното за POP протокола, което не е активирано 1. Състояние: Пренасочването чрез POP протокол е активирано за цялата поща, пристигнала след 25.10.08 -POP протоколът да се активира за цялата поща (дори пощата, която вече е изтеглена) -Да се активира достъп чрез POP протокол за имейлите, които се получават отсега нататък -Деактивиране на POP протокола Може би това трябва и то да е активно? Но все пак какъв трябва да е инкоминг и аутгоинг маил сървъра? Пробвах и това mail.google.com и пак нищо Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Anthony Публикувано Август 26, 2009 Сподели Публикувано Август 26, 2009 Ами значи и от телефона трябва да избереш IMAP, а не POP3. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ypetrov Публикувано Август 26, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 26, 2009 Точно това съм избрал - IMAP и там се опитвам да напиша сървърите Пиша всичко, както е написано ПРИМЕРНОТО от телефона Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
ypetrov
Здравейте!
Помогнете да си настроя MAIL бутона на телефона, щото нещо се бъркам или просто не знам къде какво да пиша.
В мейла спокойно си влизам през Сафари-то, но МЕЙЛ бутона не мога да го настроя.
Откъде да разбера Инкоминг и Аутгоинг сървъра. Пощата си ми е в мой сървър към ГМАЙЛ.
Ама не ми е ясно нищо. Мога да създавам мейли и да ги трия.
Ако не ви затруднява и ако е възможно все пак да ми помогнете дистанционно, помогнете.
Благодаря предварително!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
Top Posters For This Question
11
4
4
3
Популярни дни
Ян 29
10
Авг 18
6
Март 16
5
Авг 17
4
Top Posters For This Question
ypetrov 11 posts
Alxx® 4 posts
Lamer 4 posts
Aveliky 3 posts
Популярни дни
Ян 29 2010
10 posts
Авг 18 2009
6 posts
Март 16 2011
5 posts
Авг 17 2009
4 posts
Популярни публикации
nanio77
Здравейте, Вече може да имамте безплатен имейл акаунт на устройствата си в abv.bg. За настройки на пощата в телефона да въведете: POP3 Account Information: Name: (Стоян Иванов) Adress : (stoqn@a
tonygti
Дааа и при мен стана... първо ми даде 1-2 пъто грешка понеже бях объркал някой неща, но после mail-те си излязоха П.П. Не е вярно обаче, че не показва останалите папки. Ако нямаш нищо в тях не ги п
57 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.