ypetrov Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 Здравейте! Помогнете да си настроя MAIL бутона на телефона, щото нещо се бъркам или просто не знам къде какво да пиша. В мейла спокойно си влизам през Сафари-то, но МЕЙЛ бутона не мога да го настроя. Откъде да разбера Инкоминг и Аутгоинг сървъра. Пощата си ми е в мой сървър към ГМАЙЛ. Ама не ми е ясно нищо. Мога да създавам мейли и да ги трия. Ако не ви затруднява и ако е възможно все пак да ми помогнете дистанционно, помогнете. Благодаря предварително! Цитирай
0 Aveliky Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 Днес получих един мейл от @abv.bg: Здравейте,Вие получавате този имейл като потребител на АБВ Поща, който използва услугата POP3. Бихме искали да Ви уведомим, че с цел повишаване на сигурността на POP3 услугата, за напред тя ще може да се използва само по SSL (криптирана връзка). За да ползвате услугата POP3 по SSL, моля използвайте следните настройки: Incoming Server (Входящ сървър POP3): pop3.abv.bg – port: 995 TLS/SSL Outgoing Server (Изходящ сървър SMTP): smtp.abv.bg – port: 465 TLS/SSL Считано от понеделник, 11.04.2011 г., всички настройки, различни от гореописаните, ще спрат да работят. Затова моля да отразите промените във вашия имейл клиент възможно най-скоро. При въпроси или проблеми, моля пишете на адрес: support@netinfo.bg Поздрави, Екипът на АБВ От който се вижда, че има промени в настройките и политиката(pop3 вече е безплатно) на @abv.bg, ето новите настройки: Incoming Mail Server: Host Name: pop3.abv.bg User Name: Въведете Вашето потребителско име на страницата, като го изписвате във формат adres@abv.bg Password: Паролата Server port: 995 TLS/SSL Outgoing Mail Server: Host Name: smtp.abv.bg User Name: Въведете Вашето потребителско име на страницата, като го изписвате във формат adres@abv.bg Password: Паролата Server port: 465 TLS/SSL Цитирай
0 LUBECA Публикувано Август 18, 2011 Публикувано Август 18, 2011 Някой пробвал ли е да настрои lotus domino mail на iPhone? Цитирай
0 tarlyo2 Публикувано Август 19, 2011 Публикувано Август 19, 2011 Здравейте, някой може ли да обясни как да си направя настройките за Mail.bg, от чужбина(по-точно от Испания), Моля. Благодаря предварително и поздрави на всички. Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Август 19, 2011 Публикувано Август 19, 2011 На Mail.bg са безплатни POP3 и IMAP (вкл. PUSH) Настройките трябва да са ти стандартни,няма значение че си в Испания. Цитирай
0 hayden Публикувано Септември 28, 2011 Публикувано Септември 28, 2011 обяснете настрйките на mail.bg защото не ги срещнах никаде ;] Цитирай
0 nik_san Публикувано Ноември 21, 2011 Публикувано Ноември 21, 2011 Колега напиши си по-горните настройки които са дадени за abv.bg но вместо (abv.bg)напиши (mail.bg)и ще ти стане аз така направих и всичко е ОК. Цитирай
0 Cyberman Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Привет, имам поща в host.bg от извесно време немога да изпращам през 3G мрежата, докопам ли Wifi заминава по направление. За получаването няма грижи през двете мрежи. Синхронизирал съм с Oultlook ако има значение. Цитирай
Въпрос
ypetrov
Здравейте!
Помогнете да си настроя MAIL бутона на телефона, щото нещо се бъркам или просто не знам къде какво да пиша.
В мейла спокойно си влизам през Сафари-то, но МЕЙЛ бутона не мога да го настроя.
Откъде да разбера Инкоминг и Аутгоинг сървъра. Пощата си ми е в мой сървър към ГМАЙЛ.
Ама не ми е ясно нищо. Мога да създавам мейли и да ги трия.
Ако не ви затруднява и ако е възможно все пак да ми помогнете дистанционно, помогнете.
Благодаря предварително!
Top Posters For This Question
11
4
4
3
Популярни дни
Ян 29
10
Авг 18
6
Март 16
5
Авг 17
4
Top Posters For This Question
ypetrov 11 posts
Alxx® 4 posts
Lamer 4 posts
Aveliky 3 posts
Популярни дни
Ян 29 2010
10 posts
Авг 18 2009
6 posts
Март 16 2011
5 posts
Авг 17 2009
4 posts
Популярни публикации
nanio77
Здравейте, Вече може да имамте безплатен имейл акаунт на устройствата си в abv.bg. За настройки на пощата в телефона да въведете: POP3 Account Information: Name: (Стоян Иванов) Adress : (stoqn@a
tonygti
Дааа и при мен стана... първо ми даде 1-2 пъто грешка понеже бях объркал някой неща, но после mail-те си излязоха П.П. Не е вярно обаче, че не показва останалите папки. Ако нямаш нищо в тях не ги п
57 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.