webcounter Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Супер сте. Хиляди благодарности. Цитирай
NBT Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Някой да сподели как са новите карти в сравнение с картите на teleatlas и Navetq. Цитирай
Jakkal Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Ето TomTom Eastern Europe v1.1 немодифициран. Map coverage statistics:Detailed map covering Eastern Europe with the latest IQ Routes™ data for faster routing. Countries fully covered (99.9%): Czech Republic, Hungary, Lithuania, Poland and Slovakia. Countries partially covered: Bulgaria (54%), Estonia (72%), Latvia (63%), Slovenia (68%) and Croatia (42%, including major cities and coastal areas). DOX [download:1q8ac14i]http://dox.bg/files/dw?a=552eafc4eb[/download:1q8ac14i] Цитирай
ML16 Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Аз лично мога да кажа, че от 1,2 съм много доволен. България е доста подробна и същевременно ми харесва как работи самата програма /скорост на отваряне и работа с карта, намиране на адреси, включително квартали и блокове и това че има iPod контрол/ Аз я сравнявам с iGo и в момента TomTom е с едни гърди напред, поне според мен. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Ноември 23, 2009 Автор Публикувано Ноември 23, 2009 NBT, картата на 1.2 не е нова, сложил съм 835.2419. В момента свалям 840.2562. Цитирай
NBT Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 Мерси за информацията, тази като я погледнах никак не е зле, което значи, че следващата ще е още по-добра. Само където е на латиница и българския глас е доста дразнещ. Ако някой знае как да се смени със по-читав (ако има такъв) нека сподели. Цитирай
genny9 Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 Здравейте, От два дни се опитвам да си кача новата версия на "Том Том", но при инсталацията стига до едно и съща място и спира изписва ми "......because it is not signed. Дали може някои да ми помогне? П.П. Преди това бях с версия 8.... и си работеше перфектно. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 версия 8..???Версия на какво? На ТомТом??? "......because it is not signed. Потърси друга версия, тая не е кракната(или ти не си пач-нал тел-а за кракнати приложения). Откъде си я свалил? Цитирай
B_A_D Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 На новата версия колко % е покритието над България и как мога да разбера за всяка следваща карта ? Цитирай
genny9 Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Да, 0.8 е версията на "Том Том", която ползвах. Новата е сваляна от форума v1.2. За приложенията, имам Сидия и съм качвал от нея. П.П. Явно нещо не съм направил след ъпдейта към 3.1.2, защото немога да си слагам никакви приложения освен от Сидия и Ap Store. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Моментално разгледай раздела с Ръководствата: viewforum.php?f=7 alxx, ти е дал жокер какво си пропуснал така, че стига спам в тази тема!!! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Ноември 25, 2009 Автор Публикувано Ноември 25, 2009 Готов съм с Western and Central Europe 840.2562. Цитирай
NBT Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 ThUnDeR, може ли да се сложи на тази версия на tomtom или трябва да чакаме някакво отключване или кракване на картата? Цитирай
webcounter Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Страхотно. Сега , ако може да качиш някъде Western and Central Europe 840.2562. за сваляне или пък Джони да го направи, цена няма да имате. Благодаря ви предварително. Цитирай
drank Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Много благодаря на ThUnDeR за файловете. Имам един проблем със сваления от първия пост файл. Комбинирах 3-те файла от dox.bg и когато добавям .IPA файла в iTunes ми казва "The application could not be added to your iTunes library because it is not a valid application". Иначе файла го отворих с winrar и го тествах - няма грешки. Поздрави Цитирай
ThUnDeR Публикувано Ноември 26, 2009 Автор Публикувано Ноември 26, 2009 С тази карта няма да стане поради проблем с Zip-пването на файл >2GB. Можете ръчно да си я смените като изтриете старата и копирате новата. Само информативно, картата на БГ не е променена, така че не виждам смисъл да се блъскаме всички с излишни операции :cry: Цитирай
NBT Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Ясно, мерси за отговора и информацията. Цитирай
kokolighta Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Много благодаря на ThUnDeR за файловете.Имам един проблем със сваления от първия пост файл. Комбинирах 3-те файла от dox.bg и когато добавям .IPA файла в iTunes ми казва "The application could not be added to your iTunes library because it is not a valid application". Иначе файла го отворих с winrar и го тествах - няма грешки. Поздрави И при мен се получава точно същото, интересното е че ipa-то е с големина около 900 МВ. Да не би да ги събирам неправилно? Поздрави. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 А да не би да си пропуснал отговора на ThUnDeR ?!? Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Много благодаря на ThUnDeR за файловете.Имам един проблем със сваления от първия пост файл. Комбинирах 3-те файла от dox.bg и когато добавям .IPA файла в iTunes ми казва "The application could not be added to your iTunes library because it is not a valid application". Иначе файла го отворих с winrar и го тествах - няма грешки. Поздрави Грешките ти идват от това, че не четеш целите постове. Ако се загледаш малко ще забележиш това: като се изтеглят архивите, използвайте това: http://www.freebyte.com/hjsplit/#win32 Split&Concat 3.0 for Mac OS X [download:2qrpvupw]http://www.xs4all.nl/~loekjehe/Split&Concat/SplitandConcat_3.0.dmg.zip[/download:2qrpvupw] HJSplit 2.4 for Windows [download:2qrpvupw]http://www.treepad.net/download/hjsplit.zip[/download:2qrpvupw] Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Грешките ти идват от това, че не четеш целите постове... Което означава, че се нуждаеш от спешна творческа командировка ТУК ! :twisted: Цитирай
drank Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Много благодаря на ThUnDeR за файловете.Имам един проблем със сваления от първия пост файл. Комбинирах 3-те файла от dox.bg и когато добавям .IPA файла в iTunes ми казва "The application could not be added to your iTunes library because it is not a valid application". Иначе файла го отворих с winrar и го тествах - няма грешки. Поздрави Грешките ти идват от това, че не четеш целите постове. Ако се загледаш малко ще забележиш това: като се изтеглят архивите, използвайте това: http://www.freebyte.com/hjsplit/#win32 Split&Concat 3.0 for Mac OS X [download:2up84wgz]http://www.xs4all.nl/~loekjehe/Split&Concat/SplitandConcat_3.0.dmg.zip[/download:2up84wgz] HJSplit 2.4 for Windows [download:2up84wgz]http://www.treepad.net/download/hjsplit.zip[/download:2up84wgz] Сигурен ли си, че точно в това ми е грешката? Конкатенирах 3-те файла с TotalCommander, който си има перфектна функция за тази цел. Не мисля, че HJSplit прави нещо по-различно (поправи ме, ако греша, ще съм ти благодарен :-). Отговора на ThUnDeR ми изглежда по-правдоподобен. Поздрави Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Защо не се опиташ по начина, който съм казал и тогава да коментираш. Нека някой, който е опитал с Split&Concat 3.0 for Mac OS X или HJSplit 2.4 for Windows да сподели, защото при мен се получава без проблеми. Цитирай
genie Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Файловете се обединяват без проблем,с приложените от jonybravo програми!Аз ползвах HJ Split.Теглите 3те части на Том Том,от поста му,както и програмата(HJSplit).Стартирате HJSplit.exe и избирате"Join"!След това посочвате първата част от ТомТом-а и програмата автоматично свързва всичките 3 части в един .ipa файл.Когато процедурата завърши,можете да инсталирате или през iTunes или като метнете ipa файла във var/mobile/library/downloads и после instal през installous. Цитирай
kokolighta Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Защо не се опиташ по начина, който съм казал и тогава да коментираш. Нека някой, който е опитал с Split&Concat 3.0 for Mac OS X или HJSplit 2.4 for Windows да сподели, защото при мен се получава без проблеми. Аз го направих със HJSplit 2.4 и не се получава, както казах в предишният пост ipa-то е с големина около 900 МВ и iTunes ми казва "The application could not be added to your iTunes library because it is not a valid application". Поздрави Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.