Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

TomTom for iPhone

Recommended Posts

Публикувано

Някой да сподели как са новите карти в сравнение с картите на teleatlas и Navetq.

Публикувано

Ето TomTom Eastern Europe v1.1 немодифициран.

Map coverage statistics:

Detailed map covering Eastern Europe with the latest IQ Routes™ data for faster routing.

Countries fully covered (99.9%): Czech Republic, Hungary, Lithuania, Poland and Slovakia.

Countries partially covered: Bulgaria (54%), Estonia (72%), Latvia (63%), Slovenia (68%) and Croatia (42%, including major cities and coastal areas).

DOX

[download:1q8ac14i]http://dox.bg/files/dw?a=552eafc4eb[/download:1q8ac14i]

Публикувано

Аз лично мога да кажа, че от 1,2 съм много доволен.

България е доста подробна и същевременно ми харесва как работи самата програма

/скорост на отваряне и работа с карта, намиране на адреси, включително квартали и блокове и това че има iPod контрол/

Аз я сравнявам с iGo и в момента TomTom е с едни гърди напред, поне според мен.

Публикувано

NBT, картата на 1.2 не е нова, сложил съм 835.2419. В момента свалям 840.2562.

840.png

Публикувано

Мерси за информацията, тази като я погледнах никак не е зле, което значи, че следващата ще е още по-добра. Само където е на латиница и българския глас е доста дразнещ. Ако някой знае как да се смени със по-читав (ако има такъв) нека сподели.

Публикувано

Здравейте,

От два дни се опитвам да си кача новата версия на "Том Том", но при инсталацията стига до едно и съща място и спира изписва ми "......because it is not signed.

Дали може някои да ми помогне?

П.П. Преди това бях с версия 8.... и си работеше перфектно.

Публикувано
версия 8..
???

Версия на какво? На ТомТом???

"......because it is not signed.

Потърси друга версия, тая не е кракната(или ти не си пач-нал тел-а за кракнати приложения). Откъде си я свалил?

Публикувано

На новата версия колко % е покритието над България и как мога да разбера за всяка следваща карта ?

Публикувано

Да, 0.8 е версията на "Том Том", която ползвах.

Новата е сваляна от форума v1.2.

За приложенията, имам Сидия и съм качвал от нея.

П.П. Явно нещо не съм направил след ъпдейта към 3.1.2, защото немога да си слагам никакви приложения освен от Сидия и Ap Store.

Публикувано

Моментално разгледай раздела с Ръководствата: viewforum.php?f=7

alxx, ти е дал жокер какво си пропуснал така, че стига спам в тази тема!!!

Публикувано

Готов съм с Western and Central Europe 840.2562.

Публикувано

ThUnDeR, може ли да се сложи на тази версия на tomtom или трябва да чакаме някакво отключване или кракване на картата?

Публикувано

Страхотно. Сега , ако може да качиш някъде Western and Central Europe 840.2562. за сваляне или пък Джони да го направи, цена няма да имате. Благодаря ви предварително.

Публикувано

Много благодаря на ThUnDeR за файловете.

Имам един проблем със сваления от първия пост файл. Комбинирах 3-те файла от dox.bg и когато добавям .IPA файла в iTunes ми казва "The application could not be added to your iTunes library because it is not a valid application". Иначе файла го отворих с winrar и го тествах - няма грешки.

Поздрави

Публикувано

С тази карта няма да стане поради проблем с Zip-пването на файл >2GB. Можете ръчно да си я смените като изтриете старата и копирате новата. Само информативно, картата на БГ не е променена, така че не виждам смисъл да се блъскаме всички с излишни операции :cry:

Публикувано

Имам един проблем със сваления от първия пост файл. Комбинирах 3-те файла от dox.bg и когато добавям .IPA файла в iTunes ми казва "The application could not be added to your iTunes library because it is not a valid application". Иначе файла го отворих с winrar и го тествах - няма грешки.

Поздрави

И при мен се получава точно същото, интересното е че ipa-то е с големина около 900 МВ. Да не би да ги събирам неправилно? Поздрави.

Публикувано

А да не би да си пропуснал отговора на ThUnDeR ?!?

Публикувано

Поздрави

Грешките ти идват от това, че не четеш целите постове. Ако се загледаш малко ще забележиш това:

като се изтеглят архивите, използвайте това: http://www.freebyte.com/hjsplit/#win32

Split&Concat 3.0 for Mac OS X

[download:2qrpvupw]http://www.xs4all.nl/~loekjehe/Split&Concat/SplitandConcat_3.0.dmg.zip[/download:2qrpvupw]

HJSplit 2.4 for Windows

[download:2qrpvupw]http://www.treepad.net/download/hjsplit.zip[/download:2qrpvupw]

Публикувано
Грешките ти идват от това, че не четеш целите постове...

Което означава, че се нуждаеш от спешна творческа командировка ТУК ! :twisted:

Публикувано

Поздрави

Грешките ти идват от това, че не четеш целите постове. Ако се загледаш малко ще забележиш това:

като се изтеглят архивите, използвайте това: http://www.freebyte.com/hjsplit/#win32

Split&Concat 3.0 for Mac OS X

[download:2up84wgz]http://www.xs4all.nl/~loekjehe/Split&Concat/SplitandConcat_3.0.dmg.zip[/download:2up84wgz]

HJSplit 2.4 for Windows

[download:2up84wgz]http://www.treepad.net/download/hjsplit.zip[/download:2up84wgz]

Сигурен ли си, че точно в това ми е грешката? Конкатенирах 3-те файла с TotalCommander, който си има перфектна функция за тази цел. Не мисля, че HJSplit прави нещо по-различно (поправи ме, ако греша, ще съм ти благодарен :-). Отговора на ThUnDeR ми изглежда по-правдоподобен.

Поздрави

Публикувано

Защо не се опиташ по начина, който съм казал и тогава да коментираш. Нека някой, който е опитал с Split&Concat 3.0 for Mac OS X или HJSplit 2.4 for Windows да сподели, защото при мен се получава без проблеми.

Публикувано

Файловете се обединяват без проблем,с приложените от jonybravo програми!Аз ползвах HJ Split.Теглите 3те части на Том Том,от поста му,както и програмата(HJSplit).Стартирате HJSplit.exe и избирате"Join"!След това посочвате първата част от ТомТом-а и програмата автоматично свързва всичките 3 части в един .ipa файл.Когато процедурата завърши,можете да инсталирате или през iTunes или като метнете ipa файла във var/mobile/library/downloads и после instal през installous.

Публикувано
Защо не се опиташ по начина, който съм казал и тогава да коментираш. Нека някой, който е опитал с Split&Concat 3.0 for Mac OS X или HJSplit 2.4 for Windows да сподели, защото при мен се получава без проблеми.

Аз го направих със HJSplit 2.4 и не се получава, както казах в предишният пост ipa-то е с големина около 900 МВ и iTunes ми казва "The application could not be added to your iTunes library because it is not a valid application". Поздрави

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...